- Konu Sahibi karpuzkiraz
Sevgilin bildiğin ergen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız ve mesele sırf bu da değil. Eski konularıma bakarsanız aslında bu ergen saçmasından arkama bakmadan koşarak kaçmam gerektiğini ama hiçbir şey yapmadığımı anlarsınız zaten...ayrılmazsan eger ilerde kocam çalışmıyor benim paramı yiyor evlenince çok değişti Vs şeklinde konu açarsın söylemedi deme.
Peki benim sevgilim numune mi yoksa bütün erkekler mi böyle ergen ruhluSevgilin bildiğin ergen
Bütün erkekler böyle değil tabikide seninki ergenlikten çıkmamış olgunlasamamis çocuk gibi davraniyo hem senin onceligin tabikide kardeşinin sorunlarıni çözmek olacak çok anlayissiz bir çocuk diyebilirim..Peki benim sevgilim numune mi yoksa bütün erkekler mi böyle ergen ruhlu
Kendisine de zaman zaman söylüyorum egon tavan diye ve bu lafa bağırıyor kızıyor asla kabul etmiyor böyle bir eleştiri. Ben bu olay sonrasında takmadım diye bana çok saygısızlık yaptın yapma dediğim ne varsa yaptın nereye gittiğini haber vermedin telefonunu kapattın beni sattın şerefimle oynadın senin ne mal olduğunu anladım şeklinde konuşup ayrılıkla tehdit etti. Ego tavan kere tavan. Bu olayı 40 yıl geçse unutmazmış. Abarttı da abarttı. Ben kendi yerine koyuyorum ve ben böyle yapmazdım diyorum bu çok ağır bir tepki yani ben mi vurdumduymazım anlamadım kiUfff bu adam çekilir mi be okurken ruhum çöktü resmen bırak bunun ego tavan yapmış g.tü kalkmış baya kendini bi halt saniyo hiç takma sen o zaten kendiliğinden gelecek sana hep
Aynen. Bugün de diyor ki ders çalışmayacağım sınavlara girmeyeceğim okulumu uzatacağım, kimse okulunu bitirmeyene kız vermez böylece senden ayrılacağım. Diyecek laf yok pes. Hala benden hınç alacak. Demiyor ki babam yılda 40 bin TL ödüyor bu okula bu şekilde devam edersem para israfı zaman israfı can sıkıntısı... Psikolojisi bozuk diye düşünüyorum ve susuyorum bu saçmalıklaraBütün erkekler böyle değil tabikide seninki ergenlikten çıkmamış olgunlasamamis çocuk gibi davraniyo hem senin onceligin tabikide kardeşinin sorunlarıni çözmek olacak çok anlayissiz bir çocuk diyebilirim..
Aa bu arada anlayışsız davranıyorsun dediğimde anlayışı hak mı ediyorsun ki sen demişti. Başedilmez bununla biliyorum...Bütün erkekler böyle değil tabikide seninki ergenlikten çıkmamış olgunlasamamis çocuk gibi davraniyo hem senin onceligin tabikide kardeşinin sorunlarıni çözmek olacak çok anlayissiz bir çocuk diyebilirim..
Bacim ayrilsana senin gururunu bu kadar yere seren bir adamla ne işin var baş tekmeyi g.tüne kendine gelsin biAa bu arada anlayışsız davranıyorsun dediğimde anlayışı hak mı ediyorsun ki sen demişti. Başedilmez bununla biliyorum...
Canım bu numune ya, biz regl döneminde bu kadar yapmıyoruz sen çok zor memnun edersin bunuPeki benim sevgilim numune mi yoksa bütün erkekler mi böyle ergen ruhlu
O kadar haklısınız ki cevabınızın her kelimesinde. Ben de ayrılık hayalleri kuruyorum rahat nefes alacağımı biliyorum. Koskoca 4 yılda geçirdiğimiz sayılı iyi günün hatrına, bundan sonrakiler için umut kırıntılarıyla devam ediyorum. Belki de özgüven problemim var. Bir daha kimseyi bulamam yalnız kalırım vs.
Bu adamla sakin evlilik filan düşünme sorumluluklarıni kabullenmeyen bi adamla hayat gecmez zehir olur sana evlilik öyle kolay değil böyle adamla hiç kolay değil sakin !!!
Özgüven problemin var,kendine saygı problemin var,bağımlılık problemin var..yani senin de çoook problemin var.Yoksa böyle bir adama selam bile vermezdin zaten.Sana tavsiyem uzman yardımı al yoksa her ilişkinde aynı şeyleri yaşayıp,hep de aynı tarz insanları hayatına çekersin
Okul bitmediği için ergenlikten çıkamamış bir adam.Sorumluluk alması gereken yaşta trip atıyor.İtici...
Belli ki meşrebi rahat.Bu değişmez mi ya ne olursa akıllanır. 5 yaşında çocuk gibi her istediği olacak, tüm suçunu başkalarına atacak ne kadar itici tavırlar.
Şerefiyle oynayacak ne yapmışım ki ben. Aylardır çalışmamasının her şeyi 4 güne sığdırmanın sorumlusu biri olmalıydı değil mi. Paşam bundan sorumlu olacak değil ya bi de.şerefiyle mi oynamışsın?!!!! hay allahım yaaaa.
4-5 senelik okulu 8 senedir okumak paşamızın hiç bişeyine dokunmamış da, senin 10 dakika geç araman mı dokunmuş.
hayatına, kendine yazık etme yavrum. şeref se sende de var, gurursa sende de var.
arkana bakmadan kaç