• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış düşünüyorum?

Ama uyuyor taklidi yapip konusmak istememissiniz yanlis miyim bu ne demek trip yapmak demek. Gerek yok bence allah baska dert vermesin. Yorulursunuz bu kadar kafaya takarsaniz.
Evlisiniz siyam ikizi degil her yere birlikte gitmek zorunda degilsiniz.
Gitmek istediğimden değil düşüncesizlik benim takıldığım

İlişkinizde bu derece herşeye çok anlam yüklerseniz çok yıpranırsınız. Belli ki oğluna sevdiği yemeği yapmak istemiş. Bu kadar basit. Madem tek başınıza yemek yemeği sevmiyorsunuz, bu gecelik öylesine birşeyler atıştırın. Yarın kocanızla afiyetle yemeğinizi yersiniz.

Yahu bir kadın diyor ki ben kocam yokken yiyemem gevrek yiyip oturuyorum aşağıya. Gevrek gevrek yazmışsın. Yahu ergen olmayan hangi aklı başında kadın böyle bir davranış sergiler. Tamam bozuldun kocana, kaynananlara ama onsuz yiyemem nedir? Ne saçma!
Onsuz yiyemem demedim eşim kuzenim vs fark etmiyor yanımda biri olsun sohbet muhabbet seviyorum kendi başıma oturup yemeyi sevmiyorum dedim saçma yerlere çekmeyin

Gerçek hayatta tam tersi olduklarına eminim o yüzden takılmıyorum

Bence çok emin olmayın.

Ben kayınvalideye gidip, sevmediğim yemeğin olduğu sofraya oturmaktansa kendi evimde ayaklarımı uzatıp, dizimi açıp tek başıma yemek yemeyi tercih ederim.

Yani böyle bir durumda bir çorba yapıp da beni de çağırmadığı için kendimi mutlu hissederdim.

Eşimde sevdiği yemeği evimize sokmadan annesinde yiyor. Oh daha ne olsun.

Bence burada yemek değil mesele. Oğlunun sevdiği yemeği yapıp çağırırken sizi dışlaması. Bir kap yemek de sizin için yapıp ailecek davet edebilirdi. Eşiniz de bu dışlamaya çanak tutmuş. Mesela orada annesine “nasıl yani, tek başıma mı geleyim, eşimi evde bırakıp tek gelsem kırılır” dese sizi dışlamaya bir daha cesaret edemezdi kayınvalideniz. Sizin tek başına yemek yemeniz ya da yememeniz mesele değil. Acıkınca bir şekilde yenir. Ama dışlanmak sizi kırmış anladığım kadarıyla ve haklısınız. Eşinize trip atmayın, dümdüz “beni dışladığınız için çok kırıldım” deyin bence.
Aynen anlatmak istediğim o başka başka yerlere çekiyorlar

Hayır kötü değil olsa ben takmam zaten
Anladım
Belki eşiniz sizide alıp gelir diye düşünmüş olabilir mi ? Çünkü yakınmışsınız ayrı ayrı aramak istememiştir
Veyahut oğluyla konuşacağı bir mesele vardır yalnız kalmak istemişlerdir ?

Anladım
Belki eşiniz sizide alıp gelir diye düşünmüş olabilir mi ? Çünkü yakınmışsınız ayrı ayrı aramak istememiştir
Veyahut oğluyla konuşacağı bir mesele vardır yalnız kalmak istemişlerdir ?
Söyleyebilir ben düşüncesiz biri değilim ki? Tabiki konuşacak şeyi olabilir

Sızlanmak mı? Psikolojik durum ne zamandır Sızlanmak oluyor? Şımarıklıktan mı yaptığımı zannediyorsunuz
Dünyanın binbir türlü hali var. 2 seneye bir şekilde yalnız kaldınız diyelim. Napacaksiniz nu yaşta ev arkadaşı mı arayacaksınız? Her öğün restorana mı gideceksiniz yan masada yemek yiyenlerle beraber yiyor hissi için? Yoksa ac mı kalacaksınız? Sanırım açlık hissi bastırinca psikoloji falan kalmaz. Bir insan nasıl bugüne kadar hiç yalnız yemek yemez çok şaskinim. Ve kayınvalideyi daha haksız çıkarmak için.abartilmis bir durum.olduğunu düşünüyorum. Ya da bu durumdan nedense eşinizin haberi yok ve gitmiş...daja kötüsü haberi var ama.sizin ac kalmanızı istemiş. Karısını tanımayan eş mı yoksa ac kalmasını umursamayan bir eş mi? Hangisi daha kötü karar veremedim.

Merhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
mendebur kaynana icin ac kalıcam haa sen bu kafayla once o kocaya bi cıngar cıkarman lazım dı ben böyle terbiyesizlik görmedim diye baslyıp insan gelinini cagarmazmı yapıp esini pisman etmelisin ki bi daha kaynana aradıgında annem esim kızıyo kavga ediyoruz beni böyle arama yada onada sevdigi biseyi yap desin yoksa yollama kocanı yaa

Dünyanın binbir türlü hali var. 2 seneye bir şekilde yalnız kaldınız diyelim. Napacaksiniz nu yaşta ev arkadaşı mı arayacaksınız? Her öğün restorana mı gideceksiniz yan masada yemek yiyenlerle beraber yiyor hissi için? Yoksa ac mı kalacaksınız? Sanırım açlık hissi bastırinca psikoloji falan kalmaz. Bir insan nasıl bugüne kadar hiç yalnız yemek yemez çok şaskinim. Ve kayınvalideyi daha haksız çıkarmak için.abartilmis bir durum.olduğunu düşünüyorum. Ya da bu durumdan nedense eşinizin haberi yok ve gitmiş...daja kötüsü haberi var ama.sizin ac kalmanızı istemiş. Karısını tanımayan eş mı yoksa ac kalmasını umursamayan bir eş mi? Hangisi daha kötü karar veremedim.
Biliyor eşim ailem var çok şükür öyle bir durumum olmaz

1- korona?
2- herkesin kendi evladı daha değerlidir.
3- o yöresel yemeği yapınca aklına oğlu gelmiştir. Ama Bkz. 1 numaralı yazım
4- tek başınıza bi şey yiyememenizi eşinizi inandırmışsınız ama burada kız kızayız bize bri yapmayın 😂

1- korona?
2- herkesin kendi evladı daha değerlidir.
3- o yöresel yemeği yapınca aklına oğlu gelmiştir. Ama Bkz. 1 numaralı yazım
4- tek başınıza bi şey yiyememenizi eşinizi inandırmışsınız ama burada kız kızayız bize bri yapmayın 😂
Niye öyle bir şeye gerek duyayım?

Merhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
Aman başka dert olmasın boş şeylere canınızı sıkmayın

Back