Ben mi yanlış düşünüyorum?

Kayınvalide niye ikinize çağırmıyor da sadece eşini gel ye diye. Eşinde koşa koşa gidiyor
Aynen ona bozuldum zaten kızım çorba yaptım sanada demesini beklerdim en basitinden veya gel burda hazırla ne istiyorsan diyebilir diye düşünüyorum

Kv terbiyesiz belli ki, sizde ona gore gardinizi alin,cocuk gibi tek yiyemem ne demek ?
Yemedin zarari sana ,hastalik var bilmem ne

Tek sevmiyorum yiyemiyorum sıkıntı orda gündüz bile doğru düzgün yemiyorum zaten işteyken eşim nesfit filan anca

Cok sagliksiz degil mi ama bu durum. Bir an once asmaya calis lutfen, esim tek yemek yiyemiyorum diye surekli onunla yemek zorundaymisim gibi hissettirse bana psikolojik yuk olarak gormeye baslarim onu ve bu iliskimizi de cok fazla etkiler.
Hic gelebilecegim bir durum degil.

Yazdığımı begenmemisler size yonelmisler ama çok saçma. Evlilikte olmasi gereken nedir yemek yaptim gelindir. Bir kayinvalide sadece ogluna o yemeği yapip sadece onu cagriyorsa sizi takmiyordur. Esinizde buna göz yumuyordur. Siz eşinizle birbirinize söz verdiğiniz için burda en büyük suç Esinizde. Ben olsam alınırım bile eşimi insan yerine koymadığı için
Öyle zaten ben sadece KP çagırsam ne hisseder acaba

Esim yeni evli toy haliyle giderdi.Evliligi anlamis artik olgunlasmis hali ben gitmezsem ne işim tek giderim der surat yapar ama gitmezdi.Zamanla düzelecek eşiniz mantikli kavgasız konuşun

Ben olsam bende bozulurdum senin sevmediğin bir yemekse yanına başka bişey yapıp ikinizi beraber çağırabilirdi sonuçta siz evlisiniz artık. Ayrıca eşinizde de hata var sizi öyle bırakıp sen ye biseyler anneme geçiyorum demesi çok yanlış bazen benimde kayinvalidem biseyler yapıyor ben yemedigim bişey olsa bile beni arayıp sorar sana ne pisireyim diye yada sormadan yapar.
Hadi size bişey pişirmedi sizide çağırmadi diyelim eşiniz gidip o yemeği alıp gelip evinde yiyebilir hem sizde yanlız kalmamış olurdunuz bir sürü çözümü varken çözümsüz bırakıp gitmiş sakince eşinize kırıldığınızı söyleyin

Bu kadar abartmayın ben tarhana yemem,başka şehirde kv gidince tarhana yapıyor diye sorun mu cikartayim yemem olur biter. Ne güzel eşiniz sevdiği yemeği yemiş sevinin.

Haklısın bence.
Bozulduğunu fazla uzatmadan ona söylersen daha iyi olur.
Söylemediğin şeyleri yok sayıyorlar genellikle.

Hayır nesfit nesquik gibi şeyler yiyorum anca yani
Bunlarla beslenmeyı bırakın. Hıcbır besleyıcılıgı olmayan gecıstırme gıdalar. Ayrıca kv cok saygısız bır kadınmıs. Evlendırdıgı evladını kımse tek kısı sayamaz. Kızım sana ozel bırsey yapamadım ama bızde baska bırseyler yerız beklıyorum da dıyebılırdı ama en domuzumsu yolunu bulur cımbızla cekerler ıclerınden bılırım:bicak:

Back