Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem psikojik bir durum tedavi olmayı denediniz mi?Sızlanmak mı? Psikolojik durum ne zamandır Sızlanmak oluyor? Şımarıklıktan mı yaptığımı zannediyorsunuz
Onlarında o kafada olduğunu biliyoruz işte kendi başlarına gelse evi kaldırır çoğu o kadar eminim kiBen burda e ne var bunda şeklinde yazılan yorumlara katılmıyorum. Üslüp ve nezaket diye bişey vardır. Yemeği oğlu sevdiği için yapması doğal ve normal tamam, ama yanında en kötü bi çorba bi makarna yaparsın hem oğlunu hem gelinini davet edersin nezaketen. Kayınvalideniz düşüncesizlik etmiş, eşine tavır alma ama. Uygun bi dille annecim keşke beni de çağırsaydın diye sitem et o anlar, yani inşallah.
TeşekkürlerKonu için birsey demeyeceğim yanlız uzatıp soğukluk sokmayın araya drrm ben ama sizin nezaketiniz beni çok mutlu etti hamile değilim ama olanları dusunerek isim vermemeniz çok hoş naif bir hareket sosyal medyada herşeyi gözümüze sokan insanlar varken sizin hu yaptiginiz inanın çok hoşuma gitti hep böyle düşünceli kalın ..
Ne alaka şuan?Yaşlar kaç acaba merak ettim, bu kafayı 17 yaşta arıyorum ben de. Acaba ergen misiniz? Aile izniyle mi evlendiniz?
Bu kadınlar kulübünde genel olarak, bi her şeye zıt gitme eğilimi var herkeste. Yorum yapmak için yorum yapacaklarına empati yapsalar biraz keşke.Onlarında o kafada olduğunu biliyoruz işte kendi başlarına gelse evi kaldırır çoğu o kadar eminim ki
Kesinlikle katiliyorum sizeOnlarında o kafada olduğunu biliyoruz işte kendi başlarına gelse evi kaldırır çoğu o kadar eminim ki
Gerçek hayatta tam tersi olduklarına eminim o yüzden takılmıyorumBu kadınlar kulübünde genel olarak, bi her şeye zıt gitme eğilimi var herkeste. Yorum yapmak için yorum yapacaklarına empati yapsalar biraz keşke.
Aramız iyi ondan zaten yoksa takmam şeytan görsün yüzünü modunda olurumKayınvalideniz ile aranız iyi değilse çağırmaması normal, ama eğer aranız iyiyse size de en azından bir çorba ya da evde başka bir şey yoksa bile kahvaltılık çıkartabilirdi. Konu sahibi yine de siz kendinizi zorlayıp tek başına da yemek yemeye çalışın derim.
Basima geldi hiçte evi yıkmadım. Gerk yok benceOnlarında o kafada olduğunu biliyoruz işte kendi başlarına gelse evi kaldırır çoğu o kadar eminim ki
Ama uyuyor taklidi yapip konusmak istememissiniz yanlis miyim bu ne demek trip yapmak demek. Gerek yok bence allah baska dert vermesin. Yorulursunuz bu kadar kafaya takarsaniz.Büyütmek değil ortalığı ayaga kaldrdm demedim zaten sadece kırıldım dedm evi yan apartman bu arada
Nasıl bu kadar eminsiniz?Gerçek hayatta tam tersi olduklarına eminim o yüzden takılmıyorum
O zaman gerçekten ayıp etmiş, Allah ne verdiyse yenilirdi.bir de şöyle bir durum yok değil mi siz o yemekten iğrenip sofrada bile görmeye dayanamıyor değilsiniz değil mi. Hani öyle bir durum varsa belki ondan çağırmamıştır diye düşündüm. Siz yine de kendinizi doldurmayın, belki de düşünememiştir.Aramız iyi ondan zaten yoksa takmam şeytan görsün yüzünü modunda olurum
Yahu bir kadın diyor ki ben kocam yokken yiyemem gevrek yiyip oturuyorum aşağıya. Gevrek gevrek yazmışsın. Yahu ergen olmayan hangi aklı başında kadın böyle bir davranış sergiler. Tamam bozuldun kocana, kaynananlara ama onsuz yiyemem nedir? Ne saçma!Ne alaka şuan?