Ben mi yanlış düşünüyorum?

Bana öyle cok kafaya takicak birsey gibi gelmedi. Hatta şakayla takilirdim eşime, annene söyle bir gunde benim yedigimi yapip çağırsın diye. Ama tabi bizim kv gelin ilişkimiz iyi yani şakayla laf atabiliyoruz o yuzden belki sıkıntı olmazdı. Bence tek yemek yeme konusunda biraz çaba gösterin. Canımın istediğini yemek icin eşimi annemi falan bekleyemezdim galiba.

Malesef trol gibi olay ama gerçek
1. Sokaga cikma yasagi var ama haberi var mi esinizin?
2. Ne var bunda siz yemiyormussunuz esinize de yemediginiz icin yapmiyormussunuz annesi yapmis sizde disaridan bir sey yeseydiniz.
Bu kadar buyuturseniz her olayi hayati yasanmaz hale getirirsiniz kendinize ne gerek var yahu. Biraz sakin olunnn esinize de kendinize de hayati zindan etmeyin.

Ben olsam bende bozulurdum senin sevmediğin bir yemekse yanına başka bişey yapıp ikinizi beraber çağırabilirdi sonuçta siz evlisiniz artık. Ayrıca eşinizde de hata var sizi öyle bırakıp sen ye biseyler anneme geçiyorum demesi çok yanlış bazen benimde kayinvalidem biseyler yapıyor ben yemedigim bişey olsa bile beni arayıp sorar sana ne pisireyim diye yada sormadan yapar.
Hadi size bişey pişirmedi sizide çağırmadi diyelim eşiniz gidip o yemeği alıp gelip evinde yiyebilir hem sizde yanlız kalmamış olurdunuz bir sürü çözümü varken çözümsüz bırakıp gitmiş sakince eşinize kırıldığınızı söyleyin
Aynen benim ailem öyle benim sevdiğim eşimin sevmediği varsa ayrıca hazırlıyorlar sen gel ye boşver ne yerse yesin diyebilirler bizimkilerde

Ve evet siz evlisiniz artık her yere ama her yere beraber gidilmeli iş dışında değil mi:) neyse suç kayınvalidede değil este olabilir mi?kadın sizi pek sevmiyor demek ki ve görüşmek ıstemiyor. Burda kadınlar yazıyor ya. Kayinvalidemi sevmiyorsan görüşme "evine" sokma-tek kadının evi çünkü- belki kayınvalide de öyledir. Oğluyla nerde görüşsün kadın.

1. Sokaga cikma yasagi var ama haberi var mi esinizin?
2. Ne var bunda siz yemiyormussunuz esinize de yemediginiz icin yapmiyormussunuz annesi yapmis sizde disaridan bir sey yeseydiniz.
Bu kadar buyuturseniz her olayi hayati yasanmaz hale getirirsiniz kendinize ne gerek var yahu. Biraz sakin olunnn esinize de kendinize de hayati zindan etmeyin.
Büyütmek değil ortalığı ayaga kaldrdm demedim zaten 🤦‍♀️ sadece kırıldım dedm evi yan apartman bu arada

Sadece oğlu mu yasıyor bu evde?
Yan apartmanda yaşıyormuş kadın, o an düşünmüş olabilir, baska birşey yapmaya erinmiştir.

Muhtemelen sık sık görüşüyorsunuzdur bu yakınlıktan dolayı.

Yalnız yiyemiyorum diye sizlanmak yerine oturup kendinize göre birşey yiyip dinlenebilirdiniz pekala.

Ve evet siz evlisiniz artık her yere ama her yere beraber gidilmeli iş dışında değil mi:) neyse suç kayınvalidede değil este olabilir mi?kadın sizi pek sevmiyor demek ki ve görüşmek ıstemiyor. Burda kadınlar yazıyor ya. Kayinvalidemi sevmiyorsan görüşme "evine" sokma-tek kadının evi çünkü- belki kayınvalide de öyledir. Oğluyla nerde görüşsün kadın.
Hayır aramızda sorun yok böyle yapması canımı sıktı sadece

Düşüncesizlik işte herkes malesef dusunemiyor yada işlerine gelmiyor

Merhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
Ohh ne guzel ev sıze kalmış o guzel canını sıkma.Kendı moralını bozacagına onun moralını bız.Ayrıca korona ve yasak var nasıl cıktı dışarı eşiniz.Pes dıorum

Kayinvalideniz ayip etmis, esiniz de sizi dusunmemis( huyunuzu da biliyorsa) . Kendi acinizdan haklisiniz
Yinede abartilacak bir sey degil bence. Ama esinize de soyleyin ki , bilsin ne hissettiğinizi .

Yan apartmanda yaşıyormuş kadın, o an düşünmüş olabilir, baska birşey yapmaya erinmiştir.

Muhtemelen sık sık görüşüyorsunuzdur bu yakınlıktan dolayı.

Yalnız yiyemiyorum diye sizlanmak yerine oturup kendinize göre birşey yiyip dinlenebilirdiniz pekala.
Sızlanmak mı? Psikolojik durum ne zamandır Sızlanmak oluyor? Şımarıklıktan mı yaptığımı zannediyorsunuz

Merhaba kızlar 3 saattir moralim çok bozuk gün boyu temizlik yaptım kv eşimi hangi ara aradıysa hamileler vardır diye söylemiyorum adını eşimin sevdiği ve benim ağzıma sürmediğim bir yemek kaç senedirde biliyor işte gel yemek yeme ondan yaptım demiş tam bir şeyler hazırlayacağım eşim dönüp anneme geçiyorum ben bana o yemekten yapmış dedi afalladım tabi benim ailem eşim sevmiyor diye ona ayrı yemekler yaparken bir çorba dahi yapmaya tenezzül etmemiş kendi oğlunu çağırıyor gerçekten sinirlerim bozuldu eşimde yap bir şeyler kendine istersen dedi ve ben tek yemek yiyemeyen biriyim gelincede e bir şey yememişsin diyor canım istemiyor dedim uzandım sinirimden uyur gibi yaptım muhatap olmamak için moralim çok bozuk. İnsanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum.
Ben burda e ne var bunda şeklinde yazılan yorumlara katılmıyorum. Üslup ve nezaket diye bişey vardır. Yemeği oğlu sevdiği için yapması doğal ve normal tamam, ama yanında en kötü bi çorba bi makarna yaparsın hem oğlunu hem gelinini davet edersin nezaketen. Kayınvalideniz düşüncesizlik etmiş, eşine tavır alma ama. Uygun bi dille annecim keşke beni de çağırsaydın diye sitem et o anlar, yani inşallah.

Back