Ben mi yanlış düşünüyorum?

Kayınvalideniz ile aranız iyi değilse çağırmaması normal, ama eğer aranız iyiyse size de en azından bir çorba ya da evde başka bir şey yoksa bile kahvaltılık çıkartabilirdi. Konu sahibi yine de siz kendinizi zorlayıp tek başına da yemek yemeye çalışın derim.

Konu için birsey demeyeceğim yanlız uzatıp soğukluk sokmayın araya drrm ben ama sizin nezaketiniz beni çok mutlu etti hamile değilim ama olanları dusunerek isim vermemeniz çok hoş naif bir hareket sosyal medyada herşeyi gözümüze sokan insanlar varken sizin hu yaptiginiz inanın çok hoşuma gitti hep böyle düşünceli kalın ..

Sızlanmak mı? Psikolojik durum ne zamandır Sızlanmak oluyor? Şımarıklıktan mı yaptığımı zannediyorsunuz
Madem psikojik bir durum tedavi olmayı denediniz mi?

Bu olay haricinde de sağlıklı değil tüm gün doğru düzgün birşey yemeden eşinizi beklemeniz.

Onlarında o kafada olduğunu biliyoruz işte kendi başlarına gelse evi kaldırır çoğu o kadar eminim ki

Teşekkürler

Aramız iyi ondan zaten yoksa takmam şeytan görsün yüzünü modunda olurum

Eski ev arkadaşım da sizin gibiydi. Yemeğini asla tek başına yiyemezdi. Ben her zaman odamda tek başıma yerdim, o ise bu saçma sapan sebep yüzünden aç kalırdı. Çok çocukça geliyor böyle şeyler bence bunu aşın artık

Büyütmek değil ortalığı ayaga kaldrdm demedim zaten sadece kırıldım dedm evi yan apartman bu arada
Ama uyuyor taklidi yapip konusmak istememissiniz yanlis miyim bu ne demek trip yapmak demek. Gerek yok bence allah baska dert vermesin. Yorulursunuz bu kadar kafaya takarsaniz.
Evlisiniz siyam ikizi degil her yere birlikte gitmek zorunda degilsiniz.

Ben kayınvalidenizin yaptığında bir sorun göremedim. Hazır yapmışken eşinizi çağırmış olabilir. Sizin sevdiğiniz bir yemek yapmaya fırsatı olmamış olabilir.

Sizin eşiniz yokken yemek yiyememeniz ise tuhaf geldi. Eşinizin atıyorum şehir dışında bir haftalık işi falan olsa aç aç bekleyecek misiniz?

Temizlikten yorulup da yemek yapamadığınızı söyleseniz anlarım. O durumda da kayınvalidenize değil size “yap bir şeyler, ye” diyen eşinize kızmalısınız zaten.

Aramız iyi ondan zaten yoksa takmam şeytan görsün yüzünü modunda olurum
O zaman gerçekten ayıp etmiş, Allah ne verdiyse yenilirdi.bir de şöyle bir durum yok değil mi siz o yemekten iğrenip sofrada bile görmeye dayanamıyor değilsiniz değil mi. Hani öyle bir durum varsa belki ondan çağırmamıştır diye düşündüm. Siz yine de kendinizi doldurmayın, belki de düşünememiştir.

Bence burada yemek değil mesele. Oğlunun sevdiği yemeği yapıp çağırırken sizi dışlaması. Bir kap yemek de sizin için yapıp ailecek davet edebilirdi. Eşiniz de bu dışlamaya çanak tutmuş. Mesela orada annesine “nasıl yani, tek başıma mı geleyim, eşimi evde bırakıp tek gelsem kırılır” dese sizi dışlamaya bir daha cesaret edemezdi kayınvalideniz. Sizin tek başına yemek yemeniz ya da yememeniz mesele değil. Acıkınca bir şekilde yenir. Ama dışlanmak sizi kırmış anladığım kadarıyla ve haklısınız. Eşinize trip atmayın, dümdüz “beni dışladığınız için çok kırıldım” deyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…