Ben mi yanlış düşünüyorum lütfen fikir verin 😓

Yani belki linçlenicem ama bende aileme çok düşkün biri olarak söylüyorum bunu hiçbir aşk beni onlardan ayrı bir şehre gitmeyi ikna edemezdi nitekim etmedi de eşim benim olduğum şehre geldi iki sene ayrı şehirlerde yaşadık ama geldi bir şekilde.Zaten o zamanlar bulunduğum kurumda tayin hakkımda yoktu.
Hamile kalınca çocuk olunca nasıl yapacaksınız ?
Bebekle ya da hamile halinizle 9 saatlik yol gitmeniz pek mümkün gelmedi bana.
Özel durumu var ailenizin ki bu işin daha ilerisi var bir hastalıkları olsa ne yapacaksınız.
Bence aileiniz sizin bulunduğunuz şehre gelmeli normalde bunu demem ama bulundukları durumdan dolayı gelmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Haklısınız. 3-4 ayda bir gitmeye karar verdim
Ortayı bulmanıza sevindim. Evliliğin başında karşındakini ikinci plana koyduğunu hissettirmeyecek şekilde davranmak her iki taraf içinde çok önemli.
İkili ilişkilerinizi kuvvetlendirmeye bakın.

Allah annenize babanıza afiyetli uzun ömürler versin. Güzel günlerde görüşürsünüz umarım.

Evet onun ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz mesela.

valla ben sizin yalancınızım bilemem siz yazmışsınız ailesiyle aynı apartman diye aile apartmanı ve ailesiyle aynı apartman farklı diyorsanız söyleyin de biraz gülelim
Ya kusura bakmayın cidden olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama kayınvalide güzellemelerinizi ilerleyen süreçlerde de okumak isterim. Mucize olur çünkü bize de iyi gelir. Bu arada söylediklerimin hala arkasındayım. Ailenize düşkün olsanız hiç bir sorun yanlarından uzaklaştıramazdııı. Herkesin akrabalarıyla sorunları var da hangi çılgın beni ailemden uzaklaştırabilecekmiş acaba ? Neyse zaten olan olmuş artık uzaktasınız. Keşke eşiniz de sizin gibi fedakarlık yapıp istediğiniz şehre gelse ama kesin onun işi gereği engeli vardır siz bence tez zamanda işe girin. Yol paranızı falan kendiniz bi kazanın. Ondan sonra artık ailenizi mi özlüyorsunuz her hafta mı gidiyorsunuz gerisini biz bilemeyiz.

Böyle denk geldi inanın. Çok severek evlendik görücü usulü gibi bir şey olsaydı uzağa gitmezdim.. Gidince 10 günden aşağı kalmayı düşünmüyorum. Sadece bir kere gittim şimdilik
Evliliğimin içine edecem ailem diye diye diyorsunuz yani.

Kızınız sizin eşyanız değil ama vermem ne demek? Evlilik çağına gelmiş, kendi kararlarını alabilen bir bireyden bahsediyoruz. Gitmek istiyorum derse gider.

Erkeğin ailesinin yanına taşınılıyor çünkü erkek düzenini kurmuş, işini oturtmuş oluyor, kadın çalışmıyor genelde bu konuda olduğu gibi. Erkeğin işini gücünü bırakıp düzenini bozup kadının yaşadığı şehre gitmesi mantıksız oluyor bu durumda. Sizin bahsettiğiniz şey eşitlik, adalet değil. Eşitlik her zaman adil değildir. Konu sahibinin ev geçindirecek kadar kazandığı bir işi olsaydı, eş adayına işini bırak gel düzeni burda kuralım, ben eve bakarım deseydi de adam kabul etmeseydi o zaman adil olurdu.

Gittiğimde 15 gün kaldım. Yol uzun olduğu için az kalmak istemiyorum eşimde 2 ayda bir 15 gün ayrı kalmak çok fazla diyor
Eşiniz haklı 2 ayda bir 15 gün başka bir yerde kalırsanız ayrı kalmanız dışında yaşadığınız yere adapte olmanız zorlaşır. Başka bir şekilde çözmeye çalışmalısınız

Her durum kendi ozelinde degerlendirilir. Bana 4 5 ay normal gelmisti lakin kardes kaybinizi duyana kadar. Demekki ailenizinde sizinde birbirinize ihtiyacınız var suan kok ailenizden kayip yasamissiniz anne baba ve sizin icin cok acı. O yuzden bu durumunuzu esinize anlatmali empati kurmasini saglamalisiniz. Kurmayi basarirsa ne ala, basaramazsa o zaman resti cekersiniz

Kudr Alobar espriydi o fazla büyütmüşsünüz Vermiycem yahu Çok var zaten daha .Ben o kafada değilim isterse İtalya'da bile yaşayabilir planı o zaten onun Ben kızıma sen işini gücünü kur senin yasadigin yerde yaşayan biri olsun diyorum insallah Tabi bilemem hayat ne gösterir mutlu ve güvende olsun işin özü bu aslında.Ama günümüzde işini gücünü bırakıp gidip mutsuz olup dönende çok.Ben kızıma asla eşya muamelisi yapmam kimseye yapmam ona yapayım ben kişisel sınırlara saygı duyarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…