Ben mi yanlış anladım ?

Ayy aman boşver yaaa demekki gereksiz biri bundan sonra ona göre davran 6 aylık hamileymissin sen bebişin tekmelerinin keyfini çıkar sana değer vermeyen insanlar senin umrunda dahi olmasın boş insanlara üzülmek için bu dünya çok kısa

Ay haspama bak ya jdudjndjdnnd. Benim bir arkadaşımda bana yılbaşında birbirimize hediye alalım mı demişti ben de saf gibi alıp vermiştim kendi de benim suratıma bakıp ben sana almadım kiiii diye siritmişti. Ondan sonra başka olaylarda olunca artık benim arkadaşım olamadı tabi .

Bu kadın ruh hastası mı
Önce getireyim ,sonra nişanlım, en son tüy dikmiş zaten kendi giymiş

Tam bir ruh hastası

Bu yaşıma kadar kimseden ödünç kıyafet almadim.Sizde almayın.

Başkalarının giydiği kıyafette sanki enerjisi kalıyor vs. gibi hissedip giyemiyorum bir garip oluyorum. Annem,kız kardeşlerim dışında bu olay birisi isteyince de bir garip oluyorum verip geri alınca sirkeli su da bekletip makinaya atıyorum yada sende kalsın bende başka renkleri var diyerek almıyorum.Bizimkiler bana deli diyorlar. Tabi arkadaşınız bu düşüncede olduğunu sanmıyorum.

Boşverin. Vermemesi daha hayırlıdır belki.

Elbise ödünç alıp verme işini doğru ve mantıklı bulmuyorum. Bu kanıya verdigim kıyafetlerin zamanında dönmemesi ve mundar bir şekilde elime gelmesinden dolayı vardım. Ayrıca arkadaşın çok sıradan bir yalan atmış bunuda o elbiseyi giyip gelerek doğrulamış zaten. Ben olsam o gün arkadaşıma elbiseyi ben giymeye karar verdim deseydin daha net olurmuş okadar ezilip bükülmene gerek kalmazdı der gülerdim. Bazı insanlar birşeyleri bilerek yapar sende yapsaydın bu şekilde cevap vererek.

Yalan tabi Siz isteyince elbise değerli olmuş bence.Bu arada o arkadaşiniz değil

Aaa neden öyle kesin bilgi dediniz ki bizi tanımadan Biz en az 15 yıllık üç arkadaş sürekli abiye ya da gece elbiselerini değiştirerek giyeriz. 15-16 yaşından beri yapıyoruz bunu ve hiçbir sorun yaşamadık. Yani hatta bazen canı çıkana kadar giyiniyoruz, mesela benim arkadaşımın nişanında giydiğim elbiseyi nişanlanan arkadaşım başka bir arkadaşının düğününde, diğer arkadaşım mezuniyet balosunda, ablam kendi arkadaşının düğününde en sonunda da mezuniyetinde giyen arkadaşımın ablası başka bir düğünde giydi

Yani biz bu tarz elbiseleri genelde belli aralıklarla alıp değiştirerek giyeriz. Birisinin yakının düğünü varsa alır sonra kendi aramızda çeviririz denk gelmeyen kişilerin düğünlerinde falan Tertemiz mis gibi de bakar herkes, kim giyinirse hemen kuru temizlemeye verir. Es kaza bir şey olursa da canımız sağolsun ne olacak.

Hediyemi geri ver deseydin

Bence bu kişiyi hayatınızdan atın. Belli ki değer vermiyor. Daha sonra daha büyük zararı dokunabilir size

Asla birinden ödünç kıyafet istemem, kimseye de vermem. Böyle durumların içine girmemenizi tavsiye ederim.

Siz giyeceksiniz diye düşününce kıymete binmiş elbise
Sana olmazdı dediği zaman sanada olamamış ki diyebilirdiniz

Yazılan gayet açıkça ortada aslında :)
Konunun başına düğünümüz vardi yazıp hamileyimi ekleyince sizin hamileyken düğününuz olduğu anlaşılıyor.yani pekte açıkça ortada değil aslında. Bende sonlara doğru zor anladım başkasının düğünü olduğunu.

Ya belki kilo olayını takıntı yapmıştır. Hamile bir kadının giyeceği elbiseyi giyiyorum şimdi herkes şöyle der bana böyle der diye düşünen tipler var ne yazık ki. İletişimi sınırlayın bu kişiyle. Ayrıca nişanlısına bunu neden anlatmış ki? Çok saçma

Hemen cikar hayatindna gitsin . Mesajla takir takir yaz senin yuzunden son dakika elbise aradim kendin israr ettin beni zor durumda biraktin diye sonrada engelle gitsin degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…