Ben mi yanlış anladım ?

mentak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
226
151
18
28
Merhaba hanımlar

2 gün önce düğünümüz vardı bende 6 aylık hamileyim göbeğim daha büyük duruyor tabi. arkadaşım bekar ve şuan ki kilomdan 3 kilo fazla bundan bir hafta kadar önce arkadaşım ben sana elbisemi vereyim sana çok güzel olur diye ısrar etti bende kabul ettim elbiseyi getireceği gün nişanlısının izin vermediğini kavga ettiklerini ama yine de getireceğini söyledi kabul etmedim tabi aynı zaman da inanmadım da bu saçma bahaneye.
Nişanlısının İzin vermeme sebebi de nişanlısının tarafından biri arkadaşımdan elbise istemiş ve arkadaşım da kabul etmemiş.
Düğün günü geldi ben son dakka bi elbise ayarladım kendime içime sinmese de giydim önceden haberim olsa gider alırdım kendime en azından ve ben asla elbiseni ver ben giyeyim diye bir teklif de bulunmadım. Düğün günü bir baktım bana getireceği elbiseyi kendi giymiş dalga geçer gibi bir de diyor ki sana zaten gelmezdi ya baksana. Bana bile zor oldu bişey belli etmedim ama biraz kırıldım açıkçası elbiseyi getirmemesine değil bana biraz yalan atıyor gibi geldi açıkçası.

Bana barizzz sabotaj gibi geldi. Bu kisiyle samimiyetiniz ne seviyede? Daha once kazik attigi oldu mu?

Bu gerçekten derdin olmamali koyver gitsin bilerek yapmış

Elbise ödünç alma / verme eylemleri daima hüsranla sonuçlanır. Kesin bilgi.

Diğer taraftan emanet malin canı burnundadır derler. Elbisenin bi yerine bi zarar gelse uğraşıp durursunuz sonra.

Vermemesi isabet olmuş bence. En başta kabul etmeniz hataydı.

Sanırım elbiseyi kendi giymek istedi ve daha geçerli bir yöntem ve sebep bulamadı baştan planlı bir şey olduğu gelmedi aklıma ama yardım istemeyen birine (size) ısraRla yardım ve siz kabul edince de elbsienin, muhtemelen, kıymete binip dünyanın en gğzel elbisesi gibi gelmesi arkadaşa.. olgunlaşmamış karakter göstergesi olabilir. Öyle tanıdık olarak kalsın sağlıcakla boşverin sizle direkt ilgili bir duruö gibi değil bence

Ben olsam arkadasima soz verdikten sonra kendim giyemez, utanirdim ya. Insanlarin hic utanma duygusu kalmamis. Rahat raht bir de sana olmazdi diyor. Denemeye firsat vermedi bile.ne bicim arkadasmis bu ya

Belli etmemem çok saçma. Kafanda kurmak yerine açıkça söyleseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…