benim nişanlımda hiç konuşmaz oturu pcde ben gidip başında kalk demesem futbolu 5 saat kesintisiz oynar gıkı çıkmadan kaydirigubbakcemile3
ben huzur vermiyorum öle saygıyla bakmıyorum bu olaya gidip gözünü kapıyorum fişi çekiyorum esc tuşuna basıyorum alt+f4 yapıyorum şalteri indiriyorum her aklımı söliyimmi size :):):):)):
hatta geçn gün dayım geldi yemek yedi tv izledik kahve içerken içerden öhü sesi geldi adam şaşırdı içerde birimi var dedi dedim nişanlım içerde kaydirigubbakcemile3
annemde bıkmış bizim çenemizden bayılıyor öle sakin olmasına
daha iyi dir dir yok ne istiyon sende adam dovsun seni hirpalasin mi sosyal yasantinizda guzel yardim da ediyormus daha ne konusur konusur merak etme sen
valla benim kocam her gun diyor guzelsin sekersin sirinsin diye birde sen cilveli ol konus onunla
kızlar moralim bozuk(( eşimde 8 de geliyo işten.geldiğinde evde misafir vardı.misafir 9 da gitti.onlar gider gitmez leptopunu aldı oyun oynayayım dedi bişey demedim,üzerine gitmek istemiyorum..ben de kendi leptopumu aldım size yazıyorum.tv de açık futbol var kanalda..ne güzel ortam dimi (dediğiniz gibi konuşturayım dedim hep ben konuşmuş oluyorum sadece dinliyor bir yandan da oyun oynuyor...sinir olduğumu belli etmiyorum şuan bakalım nereye kadar dayanacak..cilveli ol demişsiniz..ben ona okadar sıcak davranıyorumki geldiğinde öperim,tatlı sözler söylerim v.s..cilvenin sonu afedersiniz yatak odasında onun rahatlaması ile bitiyor ardından uyuyor..zaten uyuyana kadar konuşmuyor..ben de onla konuşmucam ne olacaksa olsun artık söylemicem neden konuşmuyosun diye sormucam..çok kötüyüm çookk o bana aşık değill ((
ne oynuyorsa bana da öğret desene?
ne diyecek bakalım:lepi: