Ben mi yanılıyorum ?eşimle ilgili...

senin hiç anlamadığın ama onun çok iyi bildiği,ilgilendiği konularda yada mesala kendinle ilgili kararlar almak istiyormuşsun ama doğru olan hangisiymiş seçememişsin gibi ona fikrini sor"sen benim yerimde olsaydın ne yapardın yada aşkım sen bilirsin bak ben böyle böyle düşündüm işin içinden çıkamadım sence nasıl yapayım vb vb gibi sorular sor.mesela ufak sorular olsun hatta ona komik bile gelebilir ama sana öğretmek için can atacaktır.eşimden biliyorum saatlerce anlatıyorlar sonra susturamıyorsun (özellikle futbol ve arabalarla ilgiliyse soruların) kaydirigubbakcemile3

ilk çıkmaya başladığımızda benim o zamanki sevgilim şimdiki kocem konuşmazdı.
böyle çekinik çekinik dururdu..
bir gün mesaj attım bundan sonra ya sen o kapalı kutuyu açacaksın ya ben sonsuza kadar susacağım.
hadi bakalım hodri meydan...

yazmaz olaydım ertesi gün benimki kabak çiçeği gibi açıldı ne çekinme kaldı ne bişiy o gün bu gündür kabak çiçeği gibi geziyor evde...

mır mır mır dizi izliyorum espri yapıyor diziden bişiy anlamıyorum.
bazen diyorum iyi halt ettin lila çekeceksin.
ama sonra bakıyorum öyle tatlı ki iyiki benim kocam...
yok anacım ben sus pus adamla yapamazdım duvarlar gelirdi üstüme üstüme.
hele ki kalabalık ve oldukça gürültülü aileden çıkan ben yok yok olmazdı...

Arkadaşlar yeni üye oldum,daha önceden de takip ediyordum.Biraz olsun rahatlamaya ihtiyacım var kimsem yok konuşacak,evlendim geldim bu koca şehire..Evleneli 1 buçuk yıl oluyor görücü usulü ile evlendik.Onu çok seviyorum,aşığım bile diyebilirim,bir çocuk gibi bakarım ona.O da bana değer verir,su istesem getirir,bana kırıcı hiç bir sözü olmadı.Diyeceksiniz ki derdin ne? Ah bir de ben anlayabilsem pskoloğa gidicem artık..Derdim şu: Eşim akşam işten gelir ben de gelirim,ikimiz de yorgun oluruz,tv falan derken yatar uyuruz.hafta sonu gelir sinemaya gideriz,evin işni berabeer yaparız,gün biter.offf ya bu adam hiç mi konuşmaz..Konuşmuyor benimle birşeyler paylaşmıyor.İlk aylarda hadi beni tanımıyor bana alışamadı diyordum ya şimdi?Ya görseniz sanki 40 yıllık evli gibiyiz.ne bir tartışma ne bir konu konuşuluyor.offf Beni sevmiyor bu adam,seviyor da kadın olarak sevmiyor sanırım ..Siz ne diyorsunuz bana akıl verin ne olur...haftasonu geç yatalım neolur azcık konuşalım diyorum tamam diyor..seni dini dinliyorum diyor.hep ben mi konuşucam,hiç gözgöze gelmiyoruz bana ,gözlerime uzun müddet bakamıyor.nedir anlamadım ya
canım bence böyle bişi için ne kendini ne de eşini üz ne güzel bak işte üzmüo diosun ne istesem yapıo diosun belki yoruluodur o yüzden konuşmuyodur düşünsene onada hak ver seviodur bence sevmese sana bu kadar anlayışlı ve kibar oomza yani

kişiliğinin böyle oldugu izlenimine kapıldım ben seni sevmese sana deger vermese bu kadar kibar nazik yapıcı olmazdı . Zamana bırakmalısın bence birde eşinin sevdigi şeylere yönel maç izliyelim de tavla oynayalım de yakınlaşmaya çalış kadınlara düşüyo evliliği canlı tutmak cnm
ama kötü düşünme opuyorumnanaktan

ilk çıkmaya başladığımızda benim o zamanki sevgilim şimdiki kocem konuşmazdı.
böyle çekinik çekinik dururdu..
bir gün mesaj attım bundan sonra ya sen o kapalı kutuyu açacaksın ya ben sonsuza kadar susacağım.
hadi bakalım hodri meydan...

yazmaz olaydım ertesi gün benimki kabak çiçeği gibi açıldı ne çekinme kaldı ne bişiy o gün bu gündür kabak çiçeği gibi geziyor evde...

mır mır mır dizi izliyorum espri yapıyor diziden bişiy anlamıyorum.
bazen diyorum iyi halt ettin lila çekeceksin.
ama sonra bakıyorum öyle tatlı ki iyiki benim kocam...
yok anacım ben sus pus adamla yapamazdım duvarlar gelirdi üstüme üstüme.
hele ki kalabalık ve oldukça gürültülü aileden çıkan ben yok yok olmazdı...
ne güzel işte lila yani sende espri yapıo hayatı daha neşelli hale getirio,esprili erkeklerle hayat çok çekilir oluyo valla benimkide öyle bayılıorum aşkımla gülmeye:asigim:

X