Ben ona sıcak davrandığımı düşünüyorum belki abartıyorum.Kızlar belki karşı çıkacaksınız ama ayağını bile yıkarım ,tırnaklarını keserim onu öyle seviyorum işte..Sürekli kafamda şüphe var beni sevmediğine değil aşık olmaığına dair..bİkeresin de bana güzel olduğumu hiç söylemiyorsun dedim..sen benim güzelimsin şöylesin böylesin dedi..okadar..siizn eşleriniz size arada bir de olsa güzel olduğunuzu söylemiyor mu benim eşim söylemiyor.Aldığım elbise ile ilgili sadece olumsuz yorum yapıyor,olumlu görüyorsa çok yakışmış falan demiyor.yorumsuz kalıyor.Mesela sen çok güzelsin demese de (ki çok güzel olmadığımı biliyorum) gözlerin güzel burnun güzel gibi belli özeliğimden de bahsedebilir ya oda yok..o beni beğenmiyor
YOksa sorunumuz bumu ya..cilveli olmak..Ben açıkçası cilveli değilimdir.sıradanımdır.ama cilve yapamam yapımda bu yok napcam ben ya..
ay canım sen daha kendin güzel olduğuna inanmıyorsun, sen inanmazken kocan neden seni güzel görsün, bence azıcık güven problemin var, kendini güzel bulmalısınki, kendine güvenli olmalısın ki eşinde öyle düşünsün
sen flört istiyorsun ama görücü usulu evlendiğiniz için bu tip flörtöz durumlar içinde kalmış.
bide kocana kul köle olma allah aşkına, bence eşin bir tür rahatlık içinde, sen onun üstüne düştükçe birazcık poposu kalkmış olabilir,
tırnağını kesecek kadarda düşme üstüne ya, biraz kendini geri çek ama bişey yokmuş gibi davran bakalım şaşıracakmı, sana ilgi gösterecekmi
canım sen neden ayaklarını yıkıyorsun ki
yada tırnaklarını kesiyorsun kafamçokkarıştı
sen eşisin ya
biraz cilve tamamdır
zaten erkeklerin geneli çok güzelsin,çok yakıştı cümlelerini çok kullanmazlar
gözlerinden mimiklerinden anlaşılır
valla bu her kadının içinde vardır, ben odunum diyen kadının içindede vardır sadece çıkarmasını bileceksin, abartılı davranışlara gerek yok, dozunda...
birazda gizemli ol canım, beklemediği anda beklemdiği davarnışlar mesela
seni KK daki +18 kısmına davet ediyorum, valla çok cevherler var orda, bilmemek değil öğrenmemek ayıp
kaydirigubbakcemile3
Esin senden kac yas buyuk?Gercekten merak ettim.
beklemediği anda beklemediği davranışlar sergileyince bu nebiçimmiş benim haberim yokmuş derse hayal kırıklığı yaşarsa
Her ilişki farklı.
Konuşamadığım bir adamla asla evlenmezdim ben.
Çünkü iletişime çok inanıyorum,yani karşımdan tepki alamazsam,götüremem o ilişkiyi.
Pazar gününü sessiz sedasız bir geçiririm,iki geçiririm,üçüncü de arıza çıkartırım.
ben eşinizi saygılı,efendi ve sakin bir adam olarak gördüm..
ama bu herşeyi çözmiyor elbette,siz üstüne gideceksiniz.
çözeceksini onu..
mesela bir cafeye gittiniz kahve içiyorsunuz,ne yapıyor eşiniz..?
susuyor mu,neler oluyor böyle bir anda,biz de şöyle olur mesela..
ben başlarım anlatmaya aynı sizin gibi dinler dinler.. baktım cevap vermiyor konuyu değiştiririm.
meselaaaaa,ya kaç para kazanıyordur bu cafe günde derim
ticarete meraklı,kafası çalışan bir adam başlar hesaplamaya..
yani onun ilgisini çekebilecek bir yerden girerim mevzuya.
bakın ilgi alanlarınızı ortaklaştırın,çözebilir belki sorunu..
güzel yorum.... olabilir...ortak ilgi alanı belirle diyosun..peki sana soru?neden o değilde sen konu açmaya çalışıyorsun
:)) ya benim eşimde böyle..konuş diyorum ne anlatayım diyor...ya bende kendimi zorluyorum konu bulmak için bazen saçmalıyorum...ama gerçektende anlatılacak bişi yok.....eşine konuş diyorsun da sen bir konu açıyormusun ki...blki adamın aklına anlatacak bişi gelmiyor..konuyu sen açıncadamı konuşmuyor
Çünkü erkekler günde 5000 kadınlar ise 15.000 kelime kullanıyor.
Çünkü konuşmayı sevmiyorlar,gereksiz görüyorlar.
Çünkü düzler,ihtiyaçları karşılanınca hayattan beklentileri bitiyor.
Sohbet,muhabbet gibi şeyleri sadece çoook kederlenince yapıyorlar.
İlişkim 3 yıllık,son 1 yıldır konuşkan hale getirdim sevgilimi ve bu sebeple nişanladım.
Öğrenmesi gereken çok şey var eşinizin,sabırla öğreteceksiniz..
ben öğrettim,sohbet etmeyi,iltifat etmeyi,gezmeyi,sahilde içilen bir çaydan keyif almayı..
bunları tek tek öğrettim..