Ben mi yanılıyorum ?eşimle ilgili...

ben şu yolu denicem..önceleri hep neden konuşmuyorsun,hep oyun oynuyorsun diye sitem ediyordum işe de yaamıyordu şimdi 1 hsfts boyunca bu duruma sinir olduğumu belli etmicem,ben de konuşmucam surat asmadan oturucam bakalım sonu nereye varacak..eğer bu halimden şikayet etmezse kati olarak beni sevmediğine sadece mantık evlilik yaptığına inanıcam

futbol oynuyor önceleri sıkıldığımı söylüyordum gel sana da öğreteyim demişti.hayatta en nefret ettiğim şey futboldur,hem o ciddi ciddi oynuyo bisüre sonra benle oynamaktan bıkacaktır

yakasına yapışacaksın
bırakmayacaksın

futboldan başka ne ilgi alanı varsa onu kullanın

mesela evleneli 1.5 yıl olmuş evi beraber boyayın

boyarken şarkılar söyleyin

bunlar çok zor şeyler değil :lepi:

onun ilgi alanları üzerinden sizinle ilgilenmesiini sağlayın

tourun beraber futbol izleyin şu oyuncu kim deyin

ona gıcıklığına karşı takımı tutun

ne bileyim "ofsayt" ne deyin size anlatmasını sağlayın :lepi:

o bi bilgisayara siz bi bilgisayara ile iş yürümez ki :bbo:

eğer onla futbol izlersem hergün izlemek zorunda kalırım.lig tv var :KK43: nefret ediyorum futboldan ayrıca ortak bir ilgi değil ki futbol aramızda..neden o düşünmüyor da ben düşünüyorum ya :KK43:(

Şuan ona okadar sinirliyim ki,sinirimi görecek durumda değil gözü pc de.en iyisi diğer oodaya gideyim ve orada sinirimi boşaltayım,sinirim geçene kadar ağlamalıyım yoksa başım çatlıcak çok doluyum kızlar..görüşürüz sonra ben yokum bir müddet ...saolun yorumlarınız için de

ben şu yolu denicem..önceleri hep neden konuşmuyorsun,hep oyun oynuyorsun diye sitem ediyordum işe de yaamıyordu şimdi 1 hsfts boyunca bu duruma sinir olduğumu belli etmicem,ben de konuşmucam surat asmadan oturucam bakalım sonu nereye varacak..eğer bu halimden şikayet etmezse kati olarak beni sevmediğine sadece mantık evlilik yaptığına inanıcam

mantık evliliği yapmış olabilir

bunda kötü olan bir durum yok :umursamaz:

size aşık olmasını sağlayacağız gbi duruyor

bunu da hemen pes ederek yapma

bi de benim dediklerimi dene

eğer bunlar olmazsa son çare olarak sus olmaz mı CADIARZU

eğer onla futbol izlersem hergün izlemek zorunda kalırım.lig tv var :KK43: nefret ediyorum futboldan ayrıca ortak bir ilgi değil ki futbol aramızda..neden o düşünmüyor da ben düşünüyorum ya :KK43:(

ortak ilgi alanı oluşturarak sizi fark etmesini sağlaman lazım..

futbol izlemeye çok mu düşkün? bi gün izlersiniz 2. gün dışarı çıkarsınız olmaz mı?

onu değiştirmek için kendinde de biraz taviz vermen gerekiyor

o niye düşünmüyor bunu cevabı şu , o bir erkek dolayısıyla odun -tatlicadiarzu-

Şuan ona okadar sinirliyim ki,sinirimi görecek durumda değil gözü pc de.en iyisi diğer oodaya gideyim ve orada sinirimi boşaltayım,sinirim geçene kadar ağlamalıyım yoksa başım çatlıcak çok doluyum kızlar..görüşürüz sonra ben yokum bir müddet ...saolun yorumlarınız için de

sabret canım daha hiçbirşey bitmedi

aksiyon yen başlıyor:lepi:

ya aslında esınız her kadının ısteyecegı seylere sahıp sıze olan yardımcılıgı sınemalara gıtmeler.sarılmalar her ilgi var.ama konusmuyor.tek sorun bu aranızda yada sadece sen sorun olarak görüyorsun.bence esını karsına al acıkca konus bu konuyuda uzatmayın.hakkınızda hayırlısı olsun.umarım her sey gönlünce olur.üzme sen kendını emın ol senı sevıyordur.sadece mantık evlılıgı oldugunu düşünmüyorum ben.

ya canım kalk şimdi oturduğun yerden...al onun kucağındaki laptopu...
otur kucağına veya yanına...konuş söyle şurda yazdıklarını..anlasın ne durumda olduğunu

Ben ona sıcak davrandığımı düşünüyorum belki abartıyorum.Kızlar belki karşı çıkacaksınız ama ayağını bile yıkarım ,tırnaklarını keserim onu öyle seviyorum işte..Sürekli kafamda şüphe var beni sevmediğine değil aşık olmaığına dair..bİkeresin de bana güzel olduğumu hiç söylemiyorsun dedim..sen benim güzelimsin şöylesin böylesin dedi..okadar..siizn eşleriniz size arada bir de olsa güzel olduğunuzu söylemiyor mu benim eşim söylemiyor.Aldığım elbise ile ilgili sadece olumsuz yorum yapıyor,olumlu görüyorsa çok yakışmış falan demiyor.yorumsuz kalıyor.Mesela sen çok güzelsin demese de (ki çok güzel olmadığımı biliyorum) gözlerin güzel burnun güzel gibi belli özeliğimden de bahsedebilir ya oda yok..o beni beğenmiyor
ben 2,5 yıllık evliyim daha öncesinden de tanırım eşimi bana kendiliğinden güzel olduğumu çok nadir söyler. ben sorarsam güzel miyim diye, güzelsin der.
ki bu yaşıma kadar ailem ve çevrem ne kadar güzel olduğumu söyleyip dururlardı, doğrusu buna ben de bir türlü alışamadım. erkeklere göre bir kere söylemeleri yetiyor. anlamadın mı ki bir daha söyleyim diyorlar.

YOksa sorunumuz bumu ya..cilveli olmak..Ben açıkçası cilveli değilimdir.sıradanımdır.ama cilve yapamam yapımda bu yok napcam ben ya..

canım evlilikte sorunların büyük bir kısmı yatak odasından geçiyor. ayrıntılı şeyler yazmayacağım :kedi: yatak odanı renklendir. utangaç halinden kurtul. nasıl ki akşama ne yapsam diye düşünüp duruyoruz ve her akşam farklı yemek yapmaya çalışıyoruz, veya hergün işe aynı kıyafetle gitmiyoruz... bu kıyafetten ve yemekten daha önemli. anladın sen onu :jeyyar:

bi de ben tecrübelerimi paylaşayım. eşim beni tavlamaya çalışırken bıkmıştım artık ne kadar çenesiz geveze birşey diyordum. ne zaman ki ona aşık olduğumu anladı, sus pus hiç konuşmaz biri oldu çıktı. hala çok konuşmaz ama en azından seninki gibi de değil. ben ne yaptım biliyor musun?! her konuştuğunu can kulağıyla dinledim. işinden konuştu anlamasam da çok sıkılsam da anlıyormuş gibi onay cümleleri kurarak konuştum. mesela eşim siyaset, para ve araba konuşmaya bayılır (galiba tipik erkek özelliği:)) bu konularda ben de fikir edindim ve ben de fikirlerimi ppaylaştım bu kez benle konuşmak istedi. yoksa bizim istediğimizz gibi romantik şeylerden eskilerden yaşadığımız şeylerden konuşmak istemiyor. sıkılıyor. bebeğimiz hakkında bile konuşmak sıkıyor onu. napıyım bende çok şükür konuşacak konumuz var diyorum onu sıkmamaya çalışıyorum.

buraya yazdiğin her şeyi ona söyle.. sor açıkça bana karşı duyguların ne diye. neden evlendin de. sadece evlenmiş olmak için mi evlendin diye sor.. içinde büyüteceğine ondan dinle.. mimiklerinden bile anlarsın.. görücü usülüyle evlendiğiniz halde sen ona aşık olabilmişsin. o da olabilir demekki..

Ben konuşurken gözü laptopta kulağı bende ""hımm,öyle mi,tamam sen de şöyle yap,anladım ..gibi kısa cevaplar veriyor..herzaman böyle ya..ben ona sıcak davranırken öperken tabiki oda beni öpüyor karşılık veriyor yani,ama ben istiyorum ki başbaşa sarılarak konuşalım çok mu şey istiyorum..

ya dostum paranoya yapma bence.
biz eşimle evlendiğimizde de aşıktık hala öyle ama bu dediklerin eşimde de var. ben de internete takılırken çok dalarım, eşimi duymam bile. o da haber dinlerken okurken falan öyle. ben gidip sarılmaya çalışırım ama farkında bile olmaz. bende yanında otururum öyle. bu sevmemek değil ki.. aksine eşim hep sevgisini söyler.
sevgide bu kıstas değil bence. artı bir de sessiz yapısı olabilir.

Bence esiniz gibi susacaginiza konusun...Siz ortami yaratin!!Bize anlattiklarinizi onada anlatin..Soylediklerinizden anlayisli biri oldugunu cikariyorum...Hersey cok guzel ama askimizin icine biraz romantizm biraz paylasim katsak hayatim deyin mesela simarik bi sekilde...
Gozlerinize bakmiyormus ya alin karsiniza sonra ona arkanizi donun ve gozlerim ne renk deyin...Dogru cevabi vermedi diyelim..hala sirtiniz donuk sekilde en sevdigim renk yada yemek yada yazar vs vs bunu cogaltabilirsiniz..Iletisim yoksa aranizda bunlari belkide esiniz bilmeyecek..Dogru yanit verdiginde yuzunuzu donun ve bak evliligimizdeki eksiklik konusamiyoruz sohbet edemiyoruz diyin

şimdi bu konu artık başlık sahibi arkadaşdan çıkıp kamuya mal olmaya başladıkaydirigubbakcemile3

benim bi diğer düşüncem teknolojisnin insanları uzaklaştırdığı, helede evde kişi başına bir bilgisayar düşüyorsa iletişim azalıyor, akşamları ek iş falan yapmıyorsanız belli saatten sonra laptopları kapatın, tv yi falan, eski tarz oyunlar oynayın satranç falan scrabble falanda olabilir, hatta scrabble daha iyi, tabu falan, basit bi öneri gibi gelebilir ama bu oyunları oynarken ister istez çok konuşuluyor, kavgalar falan çıkıyor
ve bence ortak arkadaş edinmekte çok önemli, özellikle karı-koca iyi anlaşan çiftlerle arkadaşlık kurmaya çalışıın, onlarla mecburen konuşacak, laf lafı açacak onlardan ayrılınca seninle de konuşacak
illede teknoloji diyorsanız nette beraber online oyunlara katılın, biz oynuyoruz mesela, ben öndeyim oyunda, rekabet iyi oluyo
kaydirigubbakcemile3

ama sen, ben ondan anlamam bunu sevmem dersen, yeni şeyler öğrenmeye yeni hobiler edinmeye kendini geliştirmeye çalışmazsan, kocan kendini sürekli geliştirken sen onun çooook gerisinde kalacaksın, ve belkide ilerde aranız hepten kopacak, hepten konuşcak bişeyiniz kalmıcak, belkide sana saygısı bile kalmıcak, o yüzden yeniliklere kapalı olma, öğrenemem, sevmem, etmem, yapamam demiceksin asla, hiçbir konuda(!)
yani bahane bulmaaak çooook kolay, önemli olan çözüm bulmak

valla herkes yatakodasının kilit noktası falan oldugundan bahsetmis ama sen pek onemsememissin hala kendi davulunu caliyorsun

valla herkes yatakodasının kilit noktası falan oldugundan bahsetmis ama sen pek onemsememissin hala kendi davulunu caliyorsun

Önemsemiyrum değil arkadaşım.O Konu eğer sorun olsa idi ne ben ne de o zevk almazdık anlatabildim mi acaba?o fazlasıyla zevk alıyor.O yüzden bunu çözüm bulmadım

Benim babamda sessiz sedasız .. göz temasına gecmeyen biri..
onu öyle kabulleneceksin.. sen degil eşini psikiyatriste göndereceksin.

sanırım nete cok takılması da sorun oluyor..tavla oynasanız yürüyüş yapsanız..aile dostları edinip gidip gelseniz iyi olur....anladıgım kadarıyla adam tam bir mantık evliliği yapmış halinden de cok memnun...
peki siz madem aşk istyordunuz neden görücü usulünü seçtiniz ki aşk evliliği yapsaydınız şahsen gözlerinde aşk pırıltıları olmayan seni seviyorum diye bağırmayan gözümün içine bakıp erimeyen bir erkekle nikah masasından bile dönerdim aşık olmak sonradan olmuyor artık cok geç sevgisiylle yetinip artmasını bekliceksiniz..

Ben ona sıcak davrandığımı düşünüyorum belki abartıyorum.Kızlar belki karşı çıkacaksınız ama ayağını bile yıkarım ,tırnaklarını keserim onu öyle seviyorum işte..Sürekli kafamda şüphe var beni sevmediğine değil aşık olmaığına dair..bİkeresin de bana güzel olduğumu hiç söylemiyorsun dedim..sen benim güzelimsin şöylesin böylesin dedi..okadar..siizn eşleriniz size arada bir de olsa güzel olduğunuzu söylemiyor mu benim eşim söylemiyor.Aldığım elbise ile ilgili sadece olumsuz yorum yapıyor,olumlu görüyorsa çok yakışmış falan demiyor.yorumsuz kalıyor.Mesela sen çok güzelsin demese de (ki çok güzel olmadığımı biliyorum) gözlerin güzel burnun güzel gibi belli özeliğimden de bahsedebilir ya oda yok..o beni beğenmiyor

benim eşimde söylemez .. aslında erkekler pek kullanmıyor sevgi kelimelerini bence.. benimki bazen şımarma diye söylemiyorum derdi yeni evli iken...
bence sen de biraz ilgini azalt.. kaçan kovalanır misali.. sen kendinde gizem yarat bence.. adam ın kafası biraz seninle meşgul olsun. sen onu çok şımartmışsın ilgiden.. siz flört etmediniz ve şimdi flört edin. arada kaç o kovalasın, sonra sen kovala.. ama hep sen kovalama.. ve nasıl anlatayım siz cinselliği de pek keşfedememişsiniz.. renk katın hayatınıza ..

önemsemiyrum değil arkadaşım.o konu eğer sorun olsa idi ne ben ne de o zevk almazdık anlatabildim mi acaba?o fazlasıyla zevk alıyor.o yüzden bunu çözüm bulmadım

peki ya sen alıyomusun
senin içinde çabası varmı

şimdi benimde acizane fikirlerim var onları yazayım
seni küçük düşürmüyorsa
başkalarının yanında kırmıyorsa
kısıtlama yapmıyorsa
aldatmıyorsa
senin yanında olmaktansa arkadaşlarıyla olmayı seçmiyorsa
ailesini senden önde tutmuyorsa
senin ailene kötü laf etmiyorsa
maddi anlamda sıkmıyorsa
sevdiğini sölemesede
yatak ayırmıyorsa
bunlarda sevdiğinin belirtileridir
neden kuruntularla kendini yiyip bitiriyosun
mesela ara bigün araba çarptı geçerken ayağım burkuldu de
yada biri laf attı çok korktum de bakalım ne dicek tepkisi nasıl olacak bunlar önemlidir sevdiğini anlamada
benim eşimde pek konuşmaz 1,5 yıllık evliyiz ben zorlayınca sevdiğini söler güzelsin şekersin demez çiçek almaz ama beni çoook seviyo 1 damla gözyaşım aksa kahrolur öperek siler yaşları buda 1000 kez seviyorum demesine bedel.

Asıl önemli konuda cinsellik bence bu konuyu ön planda tut
nelerden hoşlanıyo sen daha iyi bilirsin.akşamları baktın uzanmış film izliyo git üstüne yat,
öp tahrik et sonrası malum yatak odasında biter ama seninde tatmin olmanı sağlıyormu
utanmadan anlat istekte bulun
baktın o seni yönetmiyo sen onu yönet
çık kabuğundan konuşmaması sevmiyo demek değilartı ve eksileri değerlendir cnm
allah yrd olsun
bence sen biçok kadından daha çok şanslısın

öncelikle kimseyi değiştirmeye çalışma arkadaşım özellikle eşini olduğu gibi kabul et...böyle bir konuda kusurluysa başka konularda mükemmeldir ...herkesin her huyu bize uyacak diye birşey yok...sürekli kendini bu konuyla ilgili yorarsan mutsuz olursun hayattal mutluluklar bay baykaydirigubbakcemile2

Belkide görücü usulü ile evlendiğinziden ötürü sana gercekten aşık değildir.
Aman iyi,temiz bir kız buldum evlendim fazla deşelemeye gerek yok diye düşünüyor olabilir..
Çünkü görücü usülü ile evlilikte gerçekten aşk coğu zaman olmaz..Zaten ısmarlama birlikteliklilklerde aşk aranmaz öyle değil mi?
Tanışarak,tutkuyla bir ilişki yaşayarak yapılan bir evlilik olsaydı sonuc daha farklı olabilir miydi?
-belki de.!

X