futbol oynuyor önceleri sıkıldığımı söylüyordum gel sana da öğreteyim demişti.hayatta en nefret ettiğim şey futboldur,hem o ciddi ciddi oynuyo bisüre sonra benle oynamaktan bıkacaktır
onun ilgi alanları üzerinden sizinle ilgilenmesiini sağlayın
tourun beraber futbol izleyin şu oyuncu kim deyin
ona gıcıklığına karşı takımı tutun
ne bileyim "ofsayt" ne deyin size anlatmasını sağlayın :lepi:
o bi bilgisayara siz bi bilgisayara ile iş yürümez ki :bbo:
ben şu yolu denicem..önceleri hep neden konuşmuyorsun,hep oyun oynuyorsun diye sitem ediyordum işe de yaamıyordu şimdi 1 hsfts boyunca bu duruma sinir olduğumu belli etmicem,ben de konuşmucam surat asmadan oturucam bakalım sonu nereye varacak..eğer bu halimden şikayet etmezse kati olarak beni sevmediğine sadece mantık evlilik yaptığına inanıcam
eğer onla futbol izlersem hergün izlemek zorunda kalırım.lig tv varnefret ediyorum futboldan ayrıca ortak bir ilgi değil ki futbol aramızda..neden o düşünmüyor da ben düşünüyorum ya (
Şuan ona okadar sinirliyim ki,sinirimi görecek durumda değil gözü pc de.en iyisi diğer oodaya gideyim ve orada sinirimi boşaltayım,sinirim geçene kadar ağlamalıyım yoksa başım çatlıcak çok doluyum kızlar..görüşürüz sonra ben yokum bir müddet ...saolun yorumlarınız için de
ben 2,5 yıllık evliyim daha öncesinden de tanırım eşimi bana kendiliğinden güzel olduğumu çok nadir söyler. ben sorarsam güzel miyim diye, güzelsin der.Ben ona sıcak davrandığımı düşünüyorum belki abartıyorum.Kızlar belki karşı çıkacaksınız ama ayağını bile yıkarım ,tırnaklarını keserim onu öyle seviyorum işte..Sürekli kafamda şüphe var beni sevmediğine değil aşık olmaığına dair..bİkeresin de bana güzel olduğumu hiç söylemiyorsun dedim..sen benim güzelimsin şöylesin böylesin dedi..okadar..siizn eşleriniz size arada bir de olsa güzel olduğunuzu söylemiyor mu benim eşim söylemiyor.Aldığım elbise ile ilgili sadece olumsuz yorum yapıyor,olumlu görüyorsa çok yakışmış falan demiyor.yorumsuz kalıyor.Mesela sen çok güzelsin demese de (ki çok güzel olmadığımı biliyorum) gözlerin güzel burnun güzel gibi belli özeliğimden de bahsedebilir ya oda yok..o beni beğenmiyor
YOksa sorunumuz bumu ya..cilveli olmak..Ben açıkçası cilveli değilimdir.sıradanımdır.ama cilve yapamam yapımda bu yok napcam ben ya..
Ben konuşurken gözü laptopta kulağı bende ""hımm,öyle mi,tamam sen de şöyle yap,anladım ..gibi kısa cevaplar veriyor..herzaman böyle ya..ben ona sıcak davranırken öperken tabiki oda beni öpüyor karşılık veriyor yani,ama ben istiyorum ki başbaşa sarılarak konuşalım çok mu şey istiyorum..
valla herkes yatakodasının kilit noktası falan oldugundan bahsetmis ama sen pek onemsememissin hala kendi davulunu caliyorsun
Ben ona sıcak davrandığımı düşünüyorum belki abartıyorum.Kızlar belki karşı çıkacaksınız ama ayağını bile yıkarım ,tırnaklarını keserim onu öyle seviyorum işte..Sürekli kafamda şüphe var beni sevmediğine değil aşık olmaığına dair..bİkeresin de bana güzel olduğumu hiç söylemiyorsun dedim..sen benim güzelimsin şöylesin böylesin dedi..okadar..siizn eşleriniz size arada bir de olsa güzel olduğunuzu söylemiyor mu benim eşim söylemiyor.Aldığım elbise ile ilgili sadece olumsuz yorum yapıyor,olumlu görüyorsa çok yakışmış falan demiyor.yorumsuz kalıyor.Mesela sen çok güzelsin demese de (ki çok güzel olmadığımı biliyorum) gözlerin güzel burnun güzel gibi belli özeliğimden de bahsedebilir ya oda yok..o beni beğenmiyor
önemsemiyrum değil arkadaşım.o konu eğer sorun olsa idi ne ben ne de o zevk almazdık anlatabildim mi acaba?o fazlasıyla zevk alıyor.o yüzden bunu çözüm bulmadım