Ben mi fesat düşünüyorum ?

derin19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
11
0
1
25
Arkadaşlar merhaba sabahtan beri düşünmekten kafayı yiyeceğim benim sevdiğim bi çocuk var ama arkadaşız benim durumumda olan bi arkadaşım var onunla konuşmanın iyi geleceģini düşünmüştüm neyse konu açıldı onunki ona umut verip bırakmış işte sonra bana sordu sen anlat dedi bende dedim ben onu seviyorum ama o arkadaşı olarak görüyor dedim işte sonra bana sordu hiç şey konuştunuz mu dedi bende hayır dedim ne demek istediğini anlamadım kızın sonra nasıl yani dedim sevgililer gibi konuştunuz mu dedi sevgililer konuşurlar ya hani dedi bende dedim ki arkadaş mıyız flörtte miyiz anlamadım dedim sonra işte dedi ya bunların hepsi aynı dedi 2 gün sonra sevgili yaparsa kötü olursun o yüzden fazla bağlanma fln dedi benim gibi olma sonra dedi benim gibi ortada kalırsın sonra fln dedi şimdi beni düşündüren şu (hiç şey konuştunuz mu ) derken neyi kastetti acaba ?? ben o an hiç fesat düşünmedim ama şimdi içim içimi yiyor acaba başka anlamda mı söyledi onu ? Ben o an hiç art niyet düsünmedim ama şimdi diyorum ki ne demek istedi acaba ? Of kafayı yiyeceğim ben cevalpverirken hiç böyle fesat dusunmedim o anlamda soylemiyordur fln diye cevap verdim ama şu an acaba benim hakkımda kötü şeyler düşünmüşmüdür diyede tedirginim arkadaşımın sorduğu sorular bana biraz sanki fesatca geliyor ya da ben paranoya yapiyorim

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba sabahtan beri düşünmekten kafayı yiyeceğim benim sevdiğim bi çocuk var ama arkadaşız benim durumumda olan bi arkadaşım var onunla konuşmanın iyi geleceģini düşünmüştüm neyse konu açıldı onunki ona umut verip bırakmış işte sonra bana sordu sen anlat dedi bende dedim ben onu seviyorum ama o arkadaşı olarak görüyor dedim işte sonra bana sordu hiç şey konuştunuz mu dedi bende hayır dedim ne demek istediğini anlamadım kızın sonra nasıl yani dedim sevgililer gibi konuştunuz mu ne demişti sevgililer konuşurlar ya hani mi demişti ikisinden birini dedi tam hatırlamıyorum o kısmı bende dedim ki arkadaş mıyız flörtte miyiz anlamadım dedim sonra işte dedi ya bunların hepsi aynı dedi 2 gün sonra sevgili yaparsa kötü olursun o yüzden fazla bağlanma fln dedi benim gibi olma sonra dedi benim gibi ortada kalırsın sonra fln dedi şimdi beni düşündüren şu (hiç şey konuştunuz mu ) derken neyi kastetti acaba ben o an hiç fesat düşünmedim ama şimdi içim içimi yiyor acaba başka anlamda mı söyledi onu ? Ben o an hiç art niyet düsünmedim ama şimdi diyorum ki ne demek istedi acaba ? Of kafayı yiyeceğim ben cevalpverirken hiç böyle fesat dusunmedim o anlamda soylemiyordur fln diye cevap verdim ama şu an acaba beni yanlış mı anladı diyedüşünüyorum
Siz ne yazmış ben de anlamamak?
Harfleri de tam yazın, nokta da kullanın.
Boş yere de falan yazmayın, ama siz fln yazmışsınız onu da yazmayın.

Arkadaşlar merhaba sabahtan beri düşünmekten kafayı yiyeceğim benim sevdiğim bi çocuk var ama arkadaşız benim durumumda olan bi arkadaşım var onunla konuşmanın iyi geleceģini düşünmüştüm neyse konu açıldı onunki ona umut verip bırakmış işte sonra bana sordu sen anlat dedi bende dedim ben onu seviyorum ama o arkadaşı olarak görüyor dedim işte sonra bana sordu hiç şey konuştunuz mu dedi bende hayır dedim ne demek istediğini anlamadım kızın sonra nasıl yani dedim sevgililer gibi konuştunuz mu ne demişti sevgililer konuşurlar ya hani mi demişti ikisinden birini dedi tam hatırlamıyorum o kısmı bende dedim ki arkadaş mıyız flörtte miyiz anlamadım dedim sonra işte dedi ya bunların hepsi aynı dedi 2 gün sonra sevgili yaparsa kötü olursun o yüzden fazla bağlanma fln dedi benim gibi olma sonra dedi benim gibi ortada kalırsın sonra fln dedi şimdi beni düşündüren şu (hiç şey konuştunuz mu ) derken neyi kastetti acaba ben o an hiç fesat düşünmedim ama şimdi içim içimi yiyor acaba başka anlamda mı söyledi onu ? Ben o an hiç art niyet düsünmedim ama şimdi diyorum ki ne demek istedi acaba ? Of kafayı yiyeceğim ben cevalpverirken hiç böyle fesat dusunmedim o anlamda soylemiyordur fln diye cevap verdim ama şu an acaba beni yanlış mı anladı diyedüşünüyorum
Üç kere okudum anlamak için.
Sanırım sizinle benzer durumda olduğunu düşündüğünüz bir arkadaşınızla dertleştiniz.
O size hiç ^şey^ konuştunuz mu gibi birşey dedi ama şey derken ne demek istediğini tam anlamadan cevap verdiniz.

Eee zaten cevap olarak hayır demişsiniz. Niye dert ettiniz?

Ayrıca hiç şey konuştunuz mu? Sevgililiğe dönük bakışma konuşma hal tavır? Ben olsam ben de sorardım.

Arkadaşın cok pis terkedilmis.simdi seni kiskandigi icin" flort etme baskasini bulur ortada kalirsin"minvalinde sana akil veriyor..
Ortada kalmak neyse? sanki evlenmis 10 cocukla sokakta kalmis..neyse..

Bu konu zaten açılmamış mıydı bugün?

Bunu mu dert ettin?
Ne demek istediyse istedi bosver.
Zaten mevzusu gecen kisi de senin sevgilin falan degil henuz

Arkadaşlar merhaba sabahtan beri düşünmekten kafayı yiyeceğim benim sevdiğim bi çocuk var ama arkadaşız benim durumumda olan bi arkadaşım var onunla konuşmanın iyi geleceģini düşünmüştüm neyse konu açıldı onunki ona umut verip bırakmış işte sonra bana sordu sen anlat dedi bende dedim ben onu seviyorum ama o arkadaşı olarak görüyor dedim işte sonra bana sordu hiç şey konuştunuz mu dedi bende hayır dedim ne demek istediğini anlamadım kızın sonra nasıl yani dedim sevgililer gibi konuştunuz mu ne demişti sevgililer konuşurlar ya hani mi demişti ikisinden birini dedi tam hatırlamıyorum o kısmı bende dedim ki arkadaş mıyız flörtte miyiz anlamadım dedim sonra işte dedi ya bunların hepsi aynı dedi 2 gün sonra sevgili yaparsa kötü olursun o yüzden fazla bağlanma fln dedi benim gibi olma sonra dedi benim gibi ortada kalırsın sonra fln dedi şimdi beni düşündüren şu (hiç şey konuştunuz mu ) derken neyi kastetti acaba ben o an hiç fesat düşünmedim ama şimdi içim içimi yiyor acaba başka anlamda mı söyledi onu ? Ben o an hiç art niyet düsünmedim ama şimdi diyorum ki ne demek istedi acaba ? Of kafayı yiyeceğim ben cevalpverirken hiç böyle fesat dusunmedim o anlamda soylemiyordur fln diye cevap verdim ama şu an acaba benim hakkımda kötü şeyler düşünmüşmüdür diyede tedirginim
Şimdi bu arkadaşının seninle ilgili ne düşündüğü bu kadar önemli mi ki? Öyle konuştunuz mu demiş, hayır demişsin, burdan yanlış anlaşılacak birşey çıkarmak için baya filozof olmak lazım bence :) Hoş onun ne dediği senin neye cevap verdiğinde belli değil, bir de bundan hoş olmayan bir anlam çıkarmak büyük beceri vallahi :)

Olay mı var,
Anlaşılmıyor da zira.
Ergenlik bunu gerektiriyorsa demek :olamaz:
Ben de 18 yaşımda oldum ama hiç böyle yazmadım ya.
Sanırım ergenlik o bana şunu dedi, ben bunu dedim, acaba demese miydim? Acaba yanlış mı anlaşıldım, siz ne düşünüyorsunuz:KK48::KK48:

Ben konuyu açana da söyledim dalga geçmiyorum dert edilecek bir şey yok

Sanırım ergenlik o bana şunu dedi, ben bunu dedim, acaba demese miydim? Acaba yanlış mı anlaşıldım, siz ne düşünüyorsunuz:KK48::KK48:

Ben konuyu açana da söyledim dalga geçmiyorum dert edilecek bir şey yok
Anksiyete hastasıyım çünkü o yüzden hemen her konuda çok kaygılanıyorum

Hangi anlamda anlamadım da “o” anlamda olsa bile ne sebeple sormuş olabilir ki?
Abilerine söylemekle tehdit mi edecek?

Anksiyete hastasıyım çünkü o yüzden hemen her konuda çok kaygılanıyorum
Evet gereksiz kafaya takıyorsun. Çünkü bakınca olayda üzerine durulacak bir konuşma geçmemiş.

Bu durumla kendin başa çıkamıyorsan yardım al. Burada söylenen şeyler seni ikna edemiyor çünkü.

Sevabına biri kiblesin yaaaa .Bu gün kacıncı bu hafta sonu noluyo bu gençliğe .Sinemaya gidin ,gezin ,tozun ,ip atlayın ,bisiklet binin .
Bide kitap okuyun ,biz okurduk be .

Arkadaşlar merhaba sabahtan beri düşünmekten kafayı yiyeceğim benim sevdiğim bi çocuk var ama arkadaşız benim durumumda olan bi arkadaşım var onunla konuşmanın iyi geleceģini düşünmüştüm neyse konu açıldı onunki ona umut verip bırakmış işte sonra bana sordu sen anlat dedi bende dedim ben onu seviyorum ama o arkadaşı olarak görüyor dedim işte sonra bana sordu hiç şey konuştunuz mu dedi bende hayır dedim ne demek istediğini anlamadım kızın sonra nasıl yani dedim sevgililer gibi konuştunuz mu dedi sevgililer konuşurlar ya hani dedi bende dedim ki arkadaş mıyız flörtte miyiz anlamadım dedim sonra işte dedi ya bunların hepsi aynı dedi 2 gün sonra sevgili yaparsa kötü olursun o yüzden fazla bağlanma fln dedi benim gibi olma sonra dedi benim gibi ortada kalırsın sonra fln dedi şimdi beni düşündüren şu (hiç şey konuştunuz mu ) derken neyi kastetti acaba ?? ben o an hiç fesat düşünmedim ama şimdi içim içimi yiyor acaba başka anlamda mı söyledi onu ? Ben o an hiç art niyet düsünmedim ama şimdi diyorum ki ne demek istedi acaba ? Of kafayı yiyeceğim ben cevalpverirken hiç böyle fesat dusunmedim o anlamda soylemiyordur fln diye cevap verdim ama şu an acaba benim hakkımda kötü şeyler düşünmüşmüdür diyede tedirginim arkadaşımın sorduğu sorular bana biraz sanki fesatca geliyor ya da ben paranoya yapiyorim
Cinsellikten seksten konuştunuz mu demek istemiş haspam.

Back
X