Arkadaşlar merhaba sabahtan beri düşünmekten kafayı yiyeceğim benim sevdiğim bi çocuk var ama arkadaşız benim durumumda olan bi arkadaşım var onunla konuşmanın iyi geleceģini düşünmüştüm neyse konu açıldı onunki ona umut verip bırakmış işte sonra bana sordu sen anlat dedi bende dedim ben onu seviyorum ama o arkadaşı olarak görüyor dedim işte sonra bana sordu hiç şey konuştunuz mu dedi bende hayır dedim ne demek istediğini anlamadım kızın sonra nasıl yani dedim sevgililer gibi konuştunuz mu dedi sevgililer konuşurlar ya hani dedi bende dedim ki arkadaş mıyız flörtte miyiz anlamadım dedim sonra işte dedi ya bunların hepsi aynı dedi 2 gün sonra sevgili yaparsa kötü olursun o yüzden fazla bağlanma fln dedi benim gibi olma sonra dedi benim gibi ortada kalırsın sonra fln dedi şimdi beni düşündüren şu (hiç şey konuştunuz mu ) derken neyi kastetti acaba ?? ben o an hiç fesat düşünmedim ama şimdi içim içimi yiyor acaba başka anlamda mı söyledi onu ? Ben o an hiç art niyet düsünmedim ama şimdi diyorum ki ne demek istedi acaba ? Of kafayı yiyeceğim ben cevalpverirken hiç böyle fesat dusunmedim o anlamda soylemiyordur fln diye cevap verdim ama şu an acaba benim hakkımda kötü şeyler düşünmüşmüdür diyede tedirginim arkadaşımın sorduğu sorular bana biraz sanki fesatca geliyor ya da ben paranoya yapiyorim
Son düzenleme: