• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi çok hassasım da abartıyorum hatunlar?

Bütün hata eşinde, sana herkesin önünde kalk iş yap derse sonra bi gider anasına yetiştirirse dertlenirse
kaynanda sana her lafı söyleme hakkını kendinde bulur tabii .
O yüzden ben olsam sebep oldukları için eşime kızardım ki küçük gelinsin diye kölede değilsindir elbette onların
gözünde .

aynen eşimin o tavrından sonra kadın kendinde o hakkı görüp o lafı söyledi ama kendileri kaybeder ben şu saatten sonra eskisi gibi kesinlikle olmam arama güzel bi mesafe oyarım şimdi onlar düşünsün :cool:

ben öyle kendini ezdirecek bi insan değilim sustuysam saygımdandı ve malesef çok duygusalım hemen ağlarım bu durumlarda ama el kapısı öğretiyor her şeyi onlara anladığı dilden konuşmayıda onlar sayesinde öğreneceğim

kaynınıza siz niye hizmet edecekmişsiniz ben onu anlamadım, eşi yok mu? e kızı da varmıs

aynen eşimin o tavrından sonra kadın kendinde o hakkı görüp o lafı söyledi ama kendileri kaybeder ben şu saatten sonra eskisi gibi kesinlikle olmam arama güzel bi mesafe oyarım şimdi onlar düşünsün :cool:

Eşini de uyar canım ailesine yaranacağım diye sana saçma sapan konuşmasın kimsenin yanında .
İyi yaparsın, iyi olacağım diye de kendini ezdirme inan yaranamazsın da .

gerizekalıyız, net. prenses muamelesi gördüğümüz baba evinden çıkıp, adam tarafının yedi sülalesinin ayağının altına serilmek için evleniyoruz çünkü. evlilik bu çünkü.

çok sinirliyim.
Aynen öyle, ben ewlendiğimde 19 yaşındaydım.
18 ay eski eşimin ailesiyle oturmuştum ve bunu kendim teklif etmiştim. (çalışıp kenara para atıp ev sahibi olalım diye)
Eski kaynana bi bok beğenmiyordu yaptığım işlerden. Ya-ra-na-mı-yor-dum!!
Kendime kızıyorum prenses gibi bakıyordu babam bana neden evlendim ki ??
Gerçi şu an boşandım bekarım yine babamın ewinde prenses gibiyim ama olsun keşke erkenden ewlilik yapmasaydım...

Konu sahibi; sen bu şekilde alıştırırsan hep senden beklerler.
Eşinle bunu konuşmalısın.
Görümcenin koca kızı varken sana düşmeş..
Ve eltinin kocasına hizmet yapmak zorunda değilsin.
Başı ağrıyorsa ağrıyor, felçli gibi davranmaya el ayak tutmuyormuş gibi davranmaya gerek yok...

Eşini de uyar canım ailesine yaranacağım diye sana saçma sapan konuşmasın kimsenin yanında .

yaranamayacağımı çok iyi gördüm zaten

Aynen öyle, ben ewlendiğimde 19 yaşındaydım.
18 ay eski eşimin ailesiyle oturmuştum ve bunu kendim teklif etmiştim. (çalışıp kenara para atıp ev sahibi olalım diye)
Eski kaynana bi bok beğenmiyordu yaptığım işlerden. Ya-ra-na-mı-yor-dum!!
Kendime kızıyorum prenses gibi bakıyordu babam bana neden evlendim ki ??
Gerçi şu an boşandım bekarım yine babamın ewinde prenses gibiyim ama olsun keşke erkenden ewlilik yapmasaydım...

Konu sahibi; sen bu şekilde alıştırırsan hep senden beklerler.
Eşinle bunu konuşmalısın.
Görümcenin koca kızı varken sana düşmeş..
Ve eltinin kocasına hizmet yapmak zorunda değilsin.
Başı ağrıyorsa ağrıyor, felçli gibi davranmaya el ayak tutmuyormuş gibi davranmaya gerek yok...

asıl sorun o eltim zaten böyle batmış milletin gözüne şimdi bende onun gibi olmayayım istiyor kocam

uyardım zaten canım ama yine aynı denyoluğu yaparsa nasıl veriyorum ağızlarının payını ben onlar hatasını anlasın aa haksızlık yaptık kızcağıza desin diye bekledim ama salaklık yapmışım asla öyle bi dünya yokmuş

bide beni böyle kırıp gitti umreye yine de hakkımı helal ettim

kayınvalidemin evinde hiç kimse bana bir bardak çay vermedi, daha kasımda sözlendim. ilk dağıtılan hariç, kimse çay vermedi bana bak. ben aralıkta bi fark ettim ki çay servisini ben yapıyorum, 4 yaş küçük görümcem bu tarz benim izliyor, bi de benden çay istiyor.
iyi niyetimi 2 ayda yargılayıp astım ben.

yaranamayacağımı çok iyi gördüm zaten

Senin kayınvalde dişli sert bir tip belli,
inan en yumuşağı bile yeri geldi mi öyle bir hissettiriyor ki el olduğunu hiçbirine yaranamazsın.
Senin hata gördükleri davranışını takarlar kafaya da, bütün iyiliklerini siliverirler o an ..
Tavrını baştan koy eşine de ailesine de ..
Herkesin içinde diğer gelinlerin yanında ne demek kaynanan laf sokuyor sana .

Doğdürüst hizmet etmeyen bir koca gelin sanırım eltiniz...

millete oynuyor diyebilirim ama çok fena fesat bir şey şerrinden korkuyorum bazen çünkü daha sözlüyken herkesin beni ve ailemi sevdiğini görüp aramı bozmaya çalışmıştı o zaman kaynana o lafı deyince sevinmiştir bile

Back