• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi çok hassasım da abartıyorum hatunlar?

ben anlamadımki siz niye her gittiğiniz yerde hizmetçilik yapıyorsunuzki kimin evine gidildiyse ikram ve hizmetini o yapar siz isterseniz yardımcı olursunuz sadece boşalan bardağı takip etmekte ev sahibinini görevidir ha yaşlı birine gidersiniz o zmaan ayrı.eşiniz ve kayınvalidenizde sizi bilerek almıştır bu kadar gereksiz beklenti içine girmelerine musade etmeyin sizde gerektiği kadarını yapın birşey diyen olursadia gerektiği şekilde cevap verin.okurken sinir oldum .

eşimin ailesinde misafir tek aile olmaz kabile halinde giderler öyle olunca yazık değil mi ev sahibine diyip yardım ederim ayrıca onlarda bana gelip boş oturmazlar her işimi yaparlar Allah var. Benim sıkıntım kaynanamın beni öyle incitmesi daha önce yazmıştım iyi geçiniriz diye ama bu yaptığı herşeyi mahvetti şimdi ona nasıl sıcak davranabilirim ki

Muhakkak ki kayınvalidenizi benden iyi tanıyorsunuzdur ama ona karşı biraz önyargılı olabilir misiniz? Daha önce hiç denediniz mi? Söyleseniz ne olur? Böyle inatlaşarak bir sonuca varabileceğiniz düşünüyorsanız ben bir şey diyemem tabii ki.

yok söylemedim zaten ertesi gün umreye gitti fırsat kalmadı belki söylerdim neden böyle davrandın diye şimdi de artık çok geç

kaynananız çok büyük terbiyesizlik yapmış.
keşke saygısızlık olarak algınlanmasaydı da benim elimden gelen budur deseydiniz.
ama eşinizde annesi gibi düşünüyor.
şahsen kendi evim dışında, kaynıma eşi ve kızı olacak asla hizmet etmem onlar dururken.
Ne münasebet eşimde ağzıyla söyleyecek.

bende öyle düşünmeye başladım
bizim hanımın camları silinecekmiş
çisem kızım gelirsin artık cam silmeye dedi.
ayy ben cam silmekten nefret ediyorum ama bildiğim bi kadın var heryeri mis yapıyor yollim sana ücretini öderim dedim..
bidaha da konusu açılmadı.

yok söylemedim zaten ertesi gün umreye gitti fırsat kalmadı belki söylerdim neden böyle davrandın diye şimdi de artık çok geç
Kesinlikle çok geç değil. Sizin sıkıntınız iş yapmak değil ki bunun değer görmemesi. O yüzden gözlerine sokacaksınız anlatacaksınız konuşacaksınız. Bence inatlaşmak hiçbir işe yaramaz. Umre'ye gitmiş Allah inancı da var belli ki, belki de konuşmanızı biraz bamteline dokunarak yapabilirsiniz. Ne bileyim, ama lütfen konuşun gerçekten ben anlamıyorum konuşmak kadar basit bir eylemi yapabilecek kabiliyetteyiz ama yapmıyoruz ya yapmıyoruz :mad:

kaynananız çok büyük terbiyesizlik yapmış.
keşke saygısızlık olarak algınlanmasaydı da benim elimden gelen budur deseydiniz.
ama eşinizde annesi gibi düşünüyor.
şahsen kendi evim dışında, kaynıma eşi ve kızı olacak asla hizmet etmem onlar dururken.
Ne münasebet eşimde ağzıyla söyleyecek.

eşim evin en küçüğü ve küçük abisiyle arasında 10 yaş var aşırı saygılı onlara karşı bende onun gibi olmak zorunda kalıyorum

bizim hanımın camları silinecekmiş
çisem kızım gelirsin artık cam silmeye dedi.
ayy ben cam silmekten nefret ediyorum ama bildiğim bi kadın var heryeri mis yapıyor yollim sana ücretini öderim dedim..
bidaha da konusu açılmadı.

süpermiş yaaa ahahaa

aynen bende hiç hissettirmedim bunları zaten ama hissettirmek lazımmış.
zaten eşim bana canım idare et dese sorun yok oda üstüme saçma salak düşüncelerle gelince deliriyorum

Delirmemek mümkün mü?
Bence eşinizin güzel bir anını yakalayın ve konuyu güzelce izah edin.
Hizmetinizde sıkıntı olmadığını ama kullanılmak istemediğinizi dile getirin.
Biraz alttan girin, biraz yukarıdan çıkın.
Şimdi olmasa bile zamanla size hak verecektir, bu konudaki hassasiyetinizi aklına kazıyın.

Kesinlikle çok geç değil. Sizin sıkıntınız iş yapmak değil ki bunun değer görmemesi. O yüzden gözlerine sokacaksınız anlatacaksınız konuşacaksınız. Bence inatlaşmak hiçbir işe yaramaz. Umre'ye gitmiş Allah inancı da var belli ki, belki de konuşmanızı biraz bamteline dokunarak yapabilirsiniz. Ne bileyim, ama lütfen konuşun gerçekten ben anlamıyorum konuşmak kadar basit bir eylemi yapabilecek kabiliyetteyiz ama yapmıyoruz ya yapmıyoruz :mad:

zaten eşim bana mutfakta yapma herkesin gördüğü yerlerde yap dedi yaa resmen gösteriş yap gözlerini boya diyo ama bu benim karakterime çok çok ters. kayınvalidem zamanında çok sıkıntılar çekmiş birazda nazlı nasıl ifade edebilirim onu bilmiyorum

Arkadaşım sen hizmetçi değilsin. Eşin önce bunu anlasın.
Size gelirler hizmet edersin ama sen oraya gidip bir de hizmet etmek zorunda değilsin.
Bu nasıl bir iş ya!

süpermiş yaaa ahahaa
öyle.
ben hiç takılıp yıpratmıyorum kendimi..
birşey söylendimi en sevimli halimi takınıp gayet sevecen şekilde söyleyiveriyorum..
:KK57::KK57: böyle gözlerini belerte belerte bakıyor
ayy yabancımıyım canım ben siz benim ailemsiniz sizi çok sevdiğimden doğal davranyorum ya yapmacık olsam düşünsenize ne fena olur diyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Delirmemek mümkün mü?
Bence eşinizin güzel bir anını yakalayın ve konuyu güzelce izah edin.
Hizmetinizde sıkıntı olmadığını ama kullanılmak istemediğinizi dile getirin.
Biraz alttan girin, biraz yukarıdan çıkın.
Şimdi olmasa bile zamanla size hak verecektir, bu konudaki hassasiyetinizi aklına kazıyın.

bunu yaptım zaten dayanamaz benimle dargın olmaya kedi gibi sırnaşır o anını yakaladım anlattım bana dediği şey ben sana laf gelsin istemiyorum yaptığın her işi göz önünde yap kısaca yalakalık yap dedi. benim en saygılı en sevilen gelin olmamı istiyor manyak gibi

öyle.
ben hiç takılıp yıpratmıyorum kendimi..
birşey söylendimi en sevimli halimi takınıp gayet sevecen şekilde söyleyiveriyorum..
:KK57::KK57: böyle gözlerini belerte belerte bakıyor
ayy yabancımıyım canım ben siz benim ailemsiniz sizi çok sevdiğimden doğal davranyorum ya yapmacık olsam düşünsenize ne fena olur diyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

kız ne fenasın sen :KK70::KK70:şu saatten sonra idol seçtim seni :KK59:

Kendi istediğin için yapmak farklı birilerinin senden beklemesi farklı. Bende tek gelinim kalabalık olunca elimden geldiğince yaparım ama ben otururken en büyük görümcemde bana çay getirir yani . Karşıdakilerin tavrı çok önemli. uzakmışsınız arada gidincede kv kp elinizden geldiğince yapın. (Tabiki bunu kulanmıyorlarsa) ama diğerlei için bişey diyemicem

Hic abartmiyorsunuz.ne bu patavatsizlik ya laf sokmalar sunlar bunlar ..ayni seyi siz yapsaniz anasi gelip bosa su kizi bana boyle dedi diye oglunun basinin etini yer.terbiyesizlik yaptiklari tavrini koy ezdirme kendini

Peki annesi bu cümleleri sarfettiğinde eşiniz ortamda mıydı? Bir de aranızdakileri annesine taşımaması konusunda da uyarmalısınız.

hayır o yoktu. zaten asla yapmadığı şeydir hatta ben bazen kaçırırım ağzımdan o kesinlikle anlatmazdı nasıl söylediyse yada kadın anladı halimden oda saklayamadı

Back