• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi çok hassasım da abartıyorum hatunlar?

Senin kayınvalde dişli sert bir tip belli,
inan en yumuşağı bile yeri geldi mi öyle bir hissettiriyor ki el olduğunu hiçbirine yaranamazsın.
Senin hata gördükleri davranışını takarlar kafaya da, bütün iyiliklerini siliverirler o an ..
Tavrını baştan koy eşine de ailesine de ..
Herkesin içinde diğer gelinlerin yanında ne demek kaynanan laf sokuyor sana .

kesinlikle çoook doğru söyledin ama ah işte keşke o zaman verseydim ağzının payını :KK62:

uyardım zaten canım ama yine aynı denyoluğu yaparsa nasıl veriyorum ağızlarının payını ben onlar hatasını anlasın aa haksızlık yaptık kızcağıza desin diye bekledim ama salaklık yapmışım asla öyle bi dünya yokmuş
kimse haksızlık yaptık kızcağıza demez,
öyle bi cümle bekliyosan hayalini bile kurma sohrabbcımm,
aksine yaptıkça beklerler yaptıkça beklerler,
yapmayana da kimse bulaşmıyo, onun adı ''yapmıyo'' kalıyo, emin ol..
yapandan her seferinde bi tık fazlası bekleniyo..
boşversene canına yazık..
saygı çerçevesinde alıştır yeni haline..
başta kocana kabullendir, durumu kendi lehine çevir..

bir numarali kabahatli kocasi.
Eger gidip de anasina boyle birsey soylemeseydi, anasi da buna cesaret gostermezdi. o yuzden kizacaksa bence en once kocasina kizsin.

kayınvalidemin evinde hiç kimse bana bir bardak çay vermedi, daha kasımda sözlendim. ilk dağıtılan hariç, kimse çay vermedi bana bak. ben aralıkta bi fark ettim ki çay servisini ben yapıyorum, 4 yaş küçük görümcem bu tarz benim izliyor, bi de benden çay istiyor.
iyi niyetimi 2 ayda yargılayıp astım ben.

evlenmeden önce hiç böyle şeyler yaşamayı istememiştim ben eşimin ailesini kendi ailem bilecektim peh

millete oynuyor diyebilirim ama çok fena fesat bir şey şerrinden korkuyorum bazen çünkü daha sözlüyken herkesin beni ve ailemi sevdiğini görüp aramı bozmaya çalışmıştı o zaman kaynana o lafı deyince sevinmiştir bile
Duvar ör mesafe koy eşin gelince de konuş.
Fesat insandan ben uzak durmayı tercih ediyorum ewliliğimin uzun sürmesi için de.
Üstü kapalı da tehdit olur bu söz...

kimse haksızlık yaptık kızcağıza demez,
öyle bi cümle bekliyosan hayalini bile kurma sohrabbcımm,
aksine yaptıkça beklerler yaptıkça beklerler,
yapmayana da kimse bulaşmıyo, onun adı ''yapmıyo'' kalıyo, emin ol..
yapandan her seferinde bi tık fazlası bekleniyo..
boşversene canına yazık..
saygı çerçevesinde alıştır yeni haline..
başta kocana kabullendir, durumu kendi lehine çevir..

aynen canım yaranamayacağımı çok iyi anladım zaten

Duvar ör mesafe koy eşin gelince de konuş.
Fesat insandan ben uzak durmayı tercih ediyorum ewliliğimin uzun sürmesi için de.
Üstü kapalı da tehdit olur bu söz...

eşim onun ne fesat olduğunu biliyor zaten oda uyarmıştı beni
ya kayınvalidemin benimle yaşıt torunu var ama o torun ben gelinim işte

bir numarali kabahatli kocasi.
Eger gidip de anasina boyle birsey soylemeseydi, anasi da buna cesaret gostermezdi. o yuzden kizacaksa bence en once kocasina kizsin.

kesinlikle haklısın o beni o hale sokmasa annesi de öyle beklenti içine giremez. ama o gün suratımı asıp sustum herkes sustu anladılar bozulduğumu çok feci bi andı kimse yaşasın istemem ve bir daha da asla yaşatmasın rabbim

ama tek tesellim artık elimde bi kozum var ve eşim uzun süre orda kalmak istediğinde bunu öne sürüp istemiyorum diyebilirim çok rahat

ne kadar çabalasanızda kimse madalya takmıyor arkadaşım

çok şülkür tek gelinim bir görümcem var benim o iyi niyetlidir hiç sıkıntımız olmaz bu konularda

başta k.validem de bana görümcemin kocası varken mutfakta hizmet etmemi iş yapmamı söylemişti

el oğlu kızını eziyorum sanmasın diyeymiş:KK57::KK57::KK57:

o gün bugündür derin temzilikmiş yardımmış hiç bişeye elimi sürmedim

yemeğe gittiysek yedik içtik topladık o kadar

ben çalışıyorum çocuğuma bakıyor

bayramlardada biriki temizlikçi tutayım dedim istemedi artık bende sormuyorum

yine kızı yapıyor yine kızı....

oturuyoruz ya, kendi kızı bacak bacak üstüne atmış, demek ki ayıp karşılanmıyor diye ben de atıverdim.

"gelin pek bi terbiyesiz, anası bi şey öğretmemiş"

he teyze he en mikemmel sensin he.

küçük gelinim. yediğim sofrayı kurmaya ve kaldırmaya sadece yardım ederim. gerisi beni bağlamaz. bazende kendi çayımı doldururken kv ve kp e bi iki çay servis edebilirim o kadar.

Back