- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1601540
Bu sadece ilk aramamda çıktı googleda,araştirılsa 1000liraya gayette sıfır bulunabilirdi.
İade edebilecekseniz edin derim. Küf,rurubet tehlikeli ya.
Bebek odası konusunda haklısınız da evin diğer kısımları için yaptığınız masraflar bence yersiz olmuş. Ev yenilenmeyecekse mevcut eşyaya göre bakılır. Ben sizin yerinizde olsam perde halı tamamlayacağıma bebek odası için kenara koyardım o parayı. Birkaç aya güzel içime sinen bir şey alırdım. Belki de eşiniz de buna sinirlendi
Bir de tamam 6 ay sonra alalım deyip gün aşırı bu konuyu açtıysanız daralmış ve susturmak için yapmış olabilir.
Küflü mobilyalara gelince, mutlaka ikna edin ve geri gönderin.
Hepsi buradada buldum bunu,çok daha uygunada varcanım hangi siteden bu ?
. Icime sinmemek degil goruntuyu umirsamiyorum onun kuflu olmasi daha onceArkadaş özelden fotolari atti beşik ve 2 kapili dolap. Mobilyalar güzel görünüyor eski gibi de değil ama içinize sinmemiş eşinizi bir şekilde ikna edin.
Sinirlenmeden surat yapmadan sakince konuşsaniz eşinizleIci
. Icime sinmemek degil goruntuyu umirsamiyorum onun kuflu olmasi daha once
Bodrumda beklemesi beni cildirtti..
Ve esimin inatla onu dayakmasi
Sinirlenmeden surat yapmadan sakince konuşsaniz eşinizle
Kesinlikle yatırmazdım bebeğimi okadat masraf yapmışsınız bi beşik alamadınızda 1000 tl küflü şeylere verdinz ilginç şu ara eşyadan çok bebeğinizi düşünöeniz lazımdı ve ilk onun ihtiyaçları karşılanmalıydı bence sende eşinde normal gelmediniz kusura bakmayın
Eki Görüntüle 1601540
Bu sadece ilk aramamda çıktı googleda,araştirılsa 1000liraya gayette sıfır bulunabilirdi.
İade edebilecekseniz edin derim. Küf,rurubet tehlikeli ya.