Ben mi abartıyorum?

işin içinde alkol olmasa hadi neyse kocama güveniyorum der geçerim ama alkol girince işler değişiyor biliyorsunuz kızlar

Ben eşime güveniyorsam gönderirdim seve seve.

Gidip orda dansözle sewişecek değil dimi, eğlence bitecek eşiniz evine gelecek.

Biraz relaks olun!

Aynen bence de, yapmak isteyen için ortama gerek yok yapmak isteyen ortamı kendi yaratır. Burada aldatılan eşlerin hepsi bekarlığa veda partinde aldatılmıyor...

canıııım öyle deme ya tatilde dansöz geldi izliyoruz. geldi kocamı oynamaya kaldırmaya çalışıyor zorla eşim kalktımı hayır ama ben göndermem kardeşim. içki insana neler yaptırır bilemiyo insan. bende kocama güveniyorum ama asla gidemez

genelleme yapamayız o gelen dansözlerin sizin anlattığınız gibi kaşar olmadığını nerden bilicez

Ben eşime bi görün gel derdim heralde 2 saat katılır sonra kalkar gelirdi zaten alkol alan biri de değil hele senin durumunda eşim rahatsızlanmış diyip kalkması çok normal

dansözlerle oynayacak belki dansöz eşimizin kucağına oturacak kırıştıracaklar belki dansözün göğsüne para sokacak eşimiz sonrada evine gelecek demi

relaks olmak gerek gerçektende
Dansöz kucağına oturacak falan da falan....İyi fantezi.Bir insanın eşi adamsa nerde nasıl davranması gerektiğini bilir.Eğlenmenin ayarını da bilir.Yok adam deilse,camiye de girse yapacağını yapar.

İyide canım bekarlığa veda partisinde de sapıtmazlar herhelde içip içip.

Kendini bilen insan efendice eğlenir çıkar ordan

yaa hamile olan kadına yapılır mı bu

işin içinde alkol olmasa hadi neyse kocama güveniyorum der geçerim ama alkol girince işler değişiyor biliyorsunuz kızlar
Bak canım,eşin alkolün dozunu bilmiyor içince sapıtıyorsa gönderme.Ama her alkol kullanan da ona buna sırnaşmıyor.Bu yargıyı yıkın.

Ya bende kıskanç sayılmamam eşim arkadaşlarıyla çıkar ama dansöz falan ne bilim kararsız kaldım içten içe süphe uyanır insanda

Ya bende kıskanç sayılmamam eşim arkadaşlarıyla çıkar ama dansöz falan ne bilim kararsız kaldım içten içe süphe uyanır insanda
Napıcak dansözle orda ?

Ne şüphe de bırakıyor sizi?

Eğer o gece ewe gelmezse şüphe edin...

Eğer gittiği yerde sizi ararsa ve sizde eşinize rahatça aradığınız zaman ulaşabiliyorsanız neyin şüphesi bu...

Dansöz kucağına oturacak falan da falan....İyi fantezi.Bir insanın eşi adamsa nerde nasıl davranması gerektiğini bilir.Eğlenmenin ayarını da bilir.Yok adam deilse,camiye de girse yapacağını yapar.

valla cnm içki işin içine girince akıl uçup gider ben olsam göndermem net

Dansöz olmadan eğlenemiyor maalesef damat bey çünkü aklı fikri hala böyle ortamlarda

En iyisi huzurumuzu bozacağımıza gitme deyip geçeyim yoksa belki alkolün etkisiyle sapıtacak eve geç gelecek bende şüphelenip güvenmiycem falan filan daha büyük sorunlar yaşayabilirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…