Ben eşime güveniyorsam gönderirdim seve seve.
Gidip orda dansözle sewişecek değil dimi, eğlence bitecek eşiniz evine gelecek.
Biraz relaks olun!
Sen kocanın karekterini biliyorsan, dansözlerin memesine para sıkıştıracak biri değilse çekingen bir yapısı varsa, yani kısacası ben kocama güveniyorsam gidebilir.
Ayrıca her dansöz kucağa oturmuyor, kaşar bellediniz dansözleri hemen.
Alın teriyle bu işi yapanlarda var
Dansöz kucağına oturacak falan da falan....İyi fantezi.Bir insanın eşi adamsa nerde nasıl davranması gerektiğini bilir.Eğlenmenin ayarını da bilir.Yok adam deilse,camiye de girse yapacağını yapar.dansözlerle oynayacak belki dansöz eşimizin kucağına oturacak kırıştıracaklar belki dansözün göğsüne para sokacak eşimiz sonrada evine gelecek demi
relaks olmak gerek gerçektende
İyide canım bekarlığa veda partisinde de sapıtmazlar herhelde içip içip.canıııım öyle deme ya tatilde dansöz geldi izliyoruz. geldi kocamı oynamaya kaldırmaya çalışıyor zorlaeşim kalktımı hayır ama ben göndermem kardeşim. içki insana neler yaptırır bilemiyo insan. bende kocama güveniyorum ama asla gidemez
genelleme yapamayız o gelen dansözlerin sizin anlattığınız gibi kaşar olmadığını nerden bilicez
yaa hamile olan kadına yapılır mı buKızlar Merhaba Eşimin erkek kuzeninin düğünü var yakında. Erkeklerle toplanıp bekarlığa veda yapacakmış. Bir sürü dansöz falan getirtecekmiş. Eşimin de çok yakın oldukları için gitmeme durumu maalesef yok. Ama ben aşırı kıskancım ve eşimi öyle bir ortama nasıl göndereceğim hiç bilmiyorumBen mi abartıyorum sizce
Bak canım,eşin alkolün dozunu bilmiyor içince sapıtıyorsa gönderme.Ama her alkol kullanan da ona buna sırnaşmıyor.Bu yargıyı yıkın.işin içinde alkol olmasa hadi neyse kocama güveniyorum der geçerim ama alkol girince işler değişiyor biliyorsunuz kızlar
Napıcak dansözle orda ?Ya bende kıskanç sayılmamam eşim arkadaşlarıyla çıkar ama dansöz falan ne bilim kararsız kaldımiçten içe süphe uyanır insanda
Dansöz kucağına oturacak falan da falan....İyi fantezi.Bir insanın eşi adamsa nerde nasıl davranması gerektiğini bilir.Eğlenmenin ayarını da bilir.Yok adam deilse,camiye de girse yapacağını yapar.
Biraz ferah tutun kendinizi ama....Keşke o gece bir aksilik olsa da bekarlığa veda iptal olsa
Gitme desem gitmez ama eğer gitmezse dalga geçerler eşimle karından izin alamadın vs. Yazık çok mahçup olur.
Keşke o gece bir aksilik olsa da bekarlığa veda iptal olsa