Ben mi abartıyorum?

Kızlar Merhaba Eşimin erkek kuzeninin düğünü var yakında. Erkeklerle toplanıp bekarlığa veda yapacakmış. Bir sürü dansöz falan getirtecekmiş. Eşimin de çok yakın oldukları için gitmeme durumu maalesef yok. Ama ben aşırı kıskancım ve eşimi öyle bir ortama nasıl göndereceğim hiç bilmiyorum :KK43: :KK43: :KK43: Ben mi abartıyorum sizce
ben olsam göndermezdim asla... kısa ve nettt abartmıyorsun

Kızlar Merhaba Eşimin erkek kuzeninin düğünü var yakında. Erkeklerle toplanıp bekarlığa veda yapacakmış. Bir sürü dansöz falan getirtecekmiş. Eşimin de çok yakın oldukları için gitmeme durumu maalesef yok. Ama ben aşırı kıskancım ve eşimi öyle bir ortama nasıl göndereceğim hiç bilmiyorum :KK43: :KK43: :KK43: Ben mi abartıyorum sizce

Ben kıskanç biri sayılmam ama öyle bir ortam beni rahatsız ederdi açıkçası .
Allah sabır versin valla ..

Akşam bi ağızını arayayım bakalım ne diyecek? Nasıl rahat rahat gidebileceksin o ortama fln diyeyim
niye ayak yapıyorsunuz ki istemiyorsanız kısa ve net anlatın istemediğinizi karşı olduğunuzu :KK14:

Haklısın yolda yürürken dönüp bir kıza bakmasına kavga ederken yarı çıplak kadınları izlemesine nasıl tahammül ederim :KK43:

Eşinize güveniyorsanız gönderin gitsin de ben burayı anlamadım yolda yürürken kızlara bakmasını yapar mı böyle şeylero_O

Gitme desem zaten gitmeyecek ama bunca zaman bana olan sadakatinin karşılığında onu karısından izin alamadı dedirtipküçük düşürmek istemiyorum :KK43:

Hayır canım bakmaz ben abartıyorum genelde. Aşırı kıskançlık sorunum var

Gitme desem zaten gitmeyecek ama bunca zaman bana olan sadakatinin karşılığında onu karısından izin alamadı dedirtipküçük düşürmek istemiyorum :KK43:
halı sahaya çağırsalar da göndermeseniz bu dediklerinde haklı olurlar yanlız gideceği yer de halısaha değil baya baya dansöze gidiyorlar çoğunun da eşinin izin verceğini sanmam zaten müstakbel gelin hanım hariç:KK14:

Evet abartıyorsun.

gelin kızda bir kaç çıplak erkekle kına gecesi yapsın

işte tam aklımdan geçen cevap:KK53: konu sahibi gönderme eşini:KK67: empati yapmasını sağla bende bir bayan akrabamın erkek kötek oynattığı kınasına gitmek istesem hemde alkollü olsa ne derdin :KK66: de

bende işe yarıyor empati

Ben eşime güveniyorsam gönderirdim seve seve.

Gidip orda dansözle sewişecek değil dimi, eğlence bitecek eşiniz evine gelecek.

Biraz relaks olun!

dansözlerle oynayacak belki dansöz eşimizin kucağına oturacak kırıştıracaklar belki dansözün göğsüne para sokacak eşimiz sonrada evine gelecek demi:KK57:

relaks olmak gerek gerçektende:KK20:

Akşam bi ağızını arayayım bakalım ne diyecek? Nasıl rahat rahat gidebileceksin o ortama fln diyeyim

öyle diyeceksen hiç bişi deme zaten:KK64: ben o ortama gitmeni istemiyorum . şöyleki deyip empati yapmasını sağla
amaaaaa razı edemezsemde gider artık diyorsan da hiç konuşmaz zaten

ağzını aramalı konuşursan sonuç alamazsın asla net ol gönderecekmisin kavga pahasına göndermeyecekmisin buna bir karar vermeden konuşma:KK43:

Abartmayin, gitsinler ne var :) benim erkek kardesim bekarliga veda partisi icin Polonyaya gidecek arkadaslariyla. esimide cagirmisti, isi sebebiyle gidemiyor esim. ama gitseydide bi sorun cikarmazdim.

ben bi arkadasimin dogumgunu partisinde striptiz erkek filanda izledim, hic bi sikinti yok (sifir ciplak degildi) ve yani omrumde cok az okadar cok gulmusuzdur :) ozamanlar esim flortumdu, gitmemi sikinti etmemisti.
odak noktada damat olacagi icin dansoz zaten onunla ilgilenir esinizi naapsin :)

ben olsam yollamazdim cünki evli erkeklerin öyle yerlerde bulunmalari hic hos bir durum degil.
müstakbel gelinede sasiriyorum acikcasi nasil izin veriyorsa artik
yada esinizle belli bir saate anlasabilirsiniz O saatte evde olsun diye

dansözlerle oynayacak belki dansöz eşimizin kucağına oturacak kırıştıracaklar belki dansözün göğsüne para sokacak eşimiz sonrada evine gelecek demi:KK57:

relaks olmak gerek gerçektende:KK20:
Sen kocanın karekterini biliyorsan, dansözlerin memesine para sıkıştıracak biri değilse çekingen bir yapısı varsa, yani kısacası ben kocama güveniyorsam gidebilir.
Ayrıca her dansöz kucağa oturmuyor, kaşar bellediniz dansözleri hemen.
Alın teriyle bu işi yapanlarda var :KK20::KK20:

X