Ben mi abartıyorum?

Ne bu ya, çok mu Amerikan filmi izliyorlar?
Eşini kıskanmak bir yana, canlı canlı bir kadının vücuduna, aç gözlerle bakmak hiç bir erkeğe yakışmıyor. İğrenç. Benim saygım azalır bunu bilsem.

Peki sizce o ortama girip sadece içip izleyip daha ileriye gitmeden ordan çıkma ihtimali var mı?? Plesenta previa teşhisi koydu doktor ilişkiyi yasakladı. O yüzden daha da tedirginim artık

Ben eşime güveniyorsam gönderirdim seve seve.

Gidip orda dansözle sewişecek değil dimi, eğlence bitecek eşiniz evine gelecek.

Biraz relaks olun!

Sizin aldığınız kararlar kimseyi bağlamaz, dalga geçerlerse de verirsiniz cevabınızı
Herkesin kararına saygı duymak zorundalar, yoksa erkek erkeğe toplansınlar içsinler
Kendi sınırlarınızdan vazgeçmeyin, hem de hamileymişsiniz neden saçma sapan bi gece için huzursuz olacaksınız ki
Dansözlerin orada put gibi duracağını düşünmüyorum mutlaka ona buna sırnaşacaklar
İzin vermeyin tabiki, kendi kendinizi yiyeceğinize kocanız yanınızda olsun

Ne bu ya, çok mu Amerikan filmi izliyorlar?
Eşini kıskanmak bir yana, canlı canlı bir kadının vücuduna, aç gözlerle bakmak hiç bir erkeğe yakışmıyor. İğrenç. Benim saygım azalır bunu bilsem.
Bütün erkekler dansözlere aç gözlerle mi bakıyorlar? Yapmayın allah aşkına. Hatun iki kıvırıp gidecek. Maksimum yarım saat. Ha dansöze aç gözlerle bakan bir adamla birlikte olan kadın da normal değildir.

göndermee bence kızsız ortamsa gönder

hastalanma numarası yapın o gün.
önce eşiniz gitsin yarım saat sonra bi telefon gelsin siz biraz numaradan rahatsızlamış olun.
ben başka çözüm bulamadım.
hem bi görünmüş olur orada.

İçinizi ferah tutun bence, hiç üzmeyin kendinizi de bebişinizi de. Bu tip şeyleri yapacak olan birisi, her koşulda yapar, aldatmak isterse aldatır buna engel olamazsınız. Şimdiye kadar güveninizi sarsmamış zaten, bu nedenle oraya gitmeyip de mahçup olmayı hak etmiyor bence. Gitsin, kimse de arkasından "eşini dinledi de gelemedi" demesin. Eşinizi böyle bir duruma düşürmeyin. Oraya göndermemek de sizi aldatmamasının garantisi değil. Eşler birbirine böyle engeller koydukça daha çok bunalıyor bence karşı taraf.
Burada asıl hatası olan, hala aklında dansözler olan damat adayı.O gelin adayına bakın ve şükredin, hiç sıkmayın canınızı... : )

nolcak ki felekten bir gece çalacaklar. sonuçta başbaşa dansözle kalmayacaklar. bir sürü dansöz demişsin de 15-20 tane diye düşündürüyor ilk baştaa ama 2-3 taneden fazla değildir heralde. bütün düğün parası da bekarlığa veda partisine gider yoksa biraz rahat biraz relax :)

Peki sizce o ortama girip sadece içip izleyip daha ileriye gitmeden ordan çıkma ihtimali var mı?? Plesenta previa teşhisi koydu doktor ilişkiyi yasakladı. O yüzden daha da tedirginim artık

20. haftadan önce o teşhis konulmuyormuş normalde, size nasıl koydu ki doktorunuz?

Bekarlığa veda partisi ne ya, dansöz filan hele ne kadar gereksiz. Kendi aralarında eğlensinler tabii bir şey demiyoruz, istiyorlarsa adını da bekarlığa veda partisi koysunlar, ama dansöz filan fazla gereksiz. Gelin nasıl izin vermiş anlamadım yani...

2 hafta önce kanamam oldu doktora gittiğimizde plesentanın rahim ağzını kapattığını söyledi. Sonraki gittiğimiz kontrollerde de hep aynı yerdeydi

Kızlarr çok saolun biraz olsun içimi rahatlattınız. Doğru söylüyorsunuz yapacak erkek her koşulda yaparr

aklıma aşkı memnu geldi behlüle dansözlü parti yaptırmamıştı ama behlül yapacağını her halükarda yapıyordu yani örnek olmadı ama dizi aklıma geldi ya ne diziydi ama özlemişim

Ben olsam göndermezdim. Dansöz orada oynayacak, benim eşim de onu izleyecek. Kıskançlıkla alakası yok, benim midem kaldırmaz. Onlar yakınlarıysa sende karısısın ve böyle birşeyde senin rızan düğünden eğlenceden önemli bence.

bana ters ama bende karşımdakini ona göre seçtim evliliklerde ilişkilerde seçim önemli kendinize göre kişilerle evlenin görüşün ki bu tarz sorunlarla karşılaşmayın

Haklısın yolda yürürken dönüp bir kıza bakmasına kavga ederken yarı çıplak kadınları izlemesine nasıl tahammül ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…