Ne bu ya, çok mu Amerikan filmi izliyorlar?Kızlar Merhaba Eşimin erkek kuzeninin düğünü var yakında. Erkeklerle toplanıp bekarlığa veda yapacakmış. Bir sürü dansöz falan getirtecekmiş. Eşimin de çok yakın oldukları için gitmeme durumu maalesef yok. Ama ben aşırı kıskancım ve eşimi öyle bir ortama nasıl göndereceğim hiç bilmiyorumBen mi abartıyorum sizce
Ben eşime güveniyorsam gönderirdim seve seve.Kızlar Merhaba Eşimin erkek kuzeninin düğünü var yakında. Erkeklerle toplanıp bekarlığa veda yapacakmış. Bir sürü dansöz falan getirtecekmiş. Eşimin de çok yakın oldukları için gitmeme durumu maalesef yok. Ama ben aşırı kıskancım ve eşimi öyle bir ortama nasıl göndereceğim hiç bilmiyorumBen mi abartıyorum sizce
Esinizi bu duruma sokmayın..Gitme desem gitmez ama eğer gitmezse dalga geçerler eşimle karından izin alamadın vs. Yazık çok mahçup olur.
Bütün erkekler dansözlere aç gözlerle mi bakıyorlar? Yapmayın allah aşkına. Hatun iki kıvırıp gidecek. Maksimum yarım saat. Ha dansöze aç gözlerle bakan bir adamla birlikte olan kadın da normal değildir.Ne bu ya, çok mu Amerikan filmi izliyorlar?
Eşini kıskanmak bir yana, canlı canlı bir kadının vücuduna, aç gözlerle bakmak hiç bir erkeğe yakışmıyor. İğrenç. Benim saygım azalır bunu bilsem.
Peki sizce o ortama girip sadece içip izleyip daha ileriye gitmeden ordan çıkma ihtimali var mı??Plesenta previa teşhisi koydu doktor ilişkiyi yasakladı. O yüzden daha da tedirginim artık