- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
ben olsam göndermezdim asla... kısa ve nettt abartmıyorsunKızlar Merhaba Eşimin erkek kuzeninin düğünü var yakında. Erkeklerle toplanıp bekarlığa veda yapacakmış. Bir sürü dansöz falan getirtecekmiş. Eşimin de çok yakın oldukları için gitmeme durumu maalesef yok. Ama ben aşırı kıskancım ve eşimi öyle bir ortama nasıl göndereceğim hiç bilmiyorumBen mi abartıyorum sizce
Kızlar Merhaba Eşimin erkek kuzeninin düğünü var yakında. Erkeklerle toplanıp bekarlığa veda yapacakmış. Bir sürü dansöz falan getirtecekmiş. Eşimin de çok yakın oldukları için gitmeme durumu maalesef yok. Ama ben aşırı kıskancım ve eşimi öyle bir ortama nasıl göndereceğim hiç bilmiyorumBen mi abartıyorum sizce
niye ayak yapıyorsunuz ki istemiyorsanız kısa ve net anlatın istemediğinizi karşı olduğunuzuAkşam bi ağızını arayayım bakalım ne diyecek? Nasıl rahat rahat gidebileceksin o ortama fln diyeyim
Haklısın yolda yürürken dönüp bir kıza bakmasına kavga ederken yarı çıplak kadınları izlemesine nasıl tahammül ederim
halı sahaya çağırsalar da göndermeseniz bu dediklerinde haklı olurlar yanlız gideceği yer de halısaha değil baya baya dansöze gidiyorlar çoğunun da eşinin izin verceğini sanmam zaten müstakbel gelin hanım hariçGitme desem zaten gitmeyecek ama bunca zaman bana olan sadakatinin karşılığında onu karısından izin alamadı dedirtipküçük düşürmek istemiyorum
Evet abartıyorsun.Kızlar Merhaba Eşimin erkek kuzeninin düğünü var yakında. Erkeklerle toplanıp bekarlığa veda yapacakmış. Bir sürü dansöz falan getirtecekmiş. Eşimin de çok yakın oldukları için gitmeme durumu maalesef yok. Ama ben aşırı kıskancım ve eşimi öyle bir ortama nasıl göndereceğim hiç bilmiyorumBen mi abartıyorum sizce
gelin kızda bir kaç çıplak erkekle kına gecesi yapsın
Ben eşime güveniyorsam gönderirdim seve seve.
Gidip orda dansözle sewişecek değil dimi, eğlence bitecek eşiniz evine gelecek.
Biraz relaks olun!
Akşam bi ağızını arayayım bakalım ne diyecek? Nasıl rahat rahat gidebileceksin o ortama fln diyeyim
Sen kocanın karekterini biliyorsan, dansözlerin memesine para sıkıştıracak biri değilse çekingen bir yapısı varsa, yani kısacası ben kocama güveniyorsam gidebilir.dansözlerle oynayacak belki dansöz eşimizin kucağına oturacak kırıştıracaklar belki dansözün göğsüne para sokacak eşimiz sonrada evine gelecek demi
relaks olmak gerek gerçektende