Ben mi abartıyorum?

Bence hiç sıkıntıya sokma kendini, eşin sen göndersende göndermesen de gitmeyecek mi? Sen ona gitme desen gitmeyecek mi? Ne desen boş. daha çok canını sıkacaksın. Ne hali varsa görsün. Sende kendine plan yap. belki aklı sende kalır:confused:

Ya şu adamları en azında yılda bir kere, azıcık rahat bırakın!!!
Bu kadar sıkmayın! Kuzen kuzeneymiş zaten. Bir şey olsa öbürleri hemen eşine öter zaten.
^^Ben çok efendi durdum ama x kuzen gitti dansöze para taktı, memelere baktı, ama ben hep, uslu çocuk oldum^^^diye...
Onun karısı da sana öter, işte o zaman konarsın tepesine :KK66: Kapiş.

Kızlar dün eşime sordum gidecek misin napacaksın diye giderim ayıp olmasın diye ama alkol almam dedi. İçince sarhoş olup sapıtıp abuk sabuk bişey yapmamak için sanırım.

Eşiniz bekarlığa çoktan veda etmiş nasıl olsa endişeye gerek yok.
Yeni gelin endişelenmiyorsa siz keyfinize bakın.

Evleneceği kıza o güne sakın karışma demiş müdahale edemiyor. Eşimle çok yakın olmasalar o zaten gitmezdi güvenim tam ona ama yine de alkol alacaklar sonuçta malum alkollü insan ne yaptığını bilmiyor :KK43:
haklısın canım
o gün senin sancın tutarsa eşin gidemez degilmi

Napıcak dansözle orda ?

Ne şüphe de bırakıyor sizi?

Eğer o gece ewe gelmezse şüphe edin...

Eğer gittiği yerde sizi ararsa ve sizde eşinize rahatça aradığınız zaman ulaşabiliyorsanız neyin şüphesi bu...

Hoş birşey değil birşey yapacağın yada gece eve gelip gelmemi değil mesele gece gelmemesi bişey yaptığı yad :KK47:yapacağı anlamınada gelmez.

Ama amanda ne güzel kocam dansöz izlemeye gidiyo demem

kuzenı evlenırken bu dansöz yuzunden kaç kişi boşanacak :KK70:

ben de o saatlerde en cool bi gece mekanından resim atardım kendılerıne

asla da altta kalmazdım.. !

X