- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
O senin eşin için geçerli olabilir.Allah aşkına dünya kadar eğlence mekanı var.Dünya kadar insan alkol alıyor.Dünbya kadar mekanda dansöz çıkıyor.Hee hayatında kadın görmemiş,içki içmesini bilmeyen zırzop olsa kocam değil eğlence,nereye giderse gitsin içim rahat etmez.valla cnm içki işin içine girince akıl uçup giderben olsam göndermem net
O senin eşin için geçerli olabilir.Allah aşkına dünya kadar eğlence mekanı var.Dünya kadar insan alkol alıyor.Dünbya kadar mekanda dansöz çıkıyor.Hee hayatında kadın görmemiş,içki içmesini bilmeyen zırzop olsa kocam değil eğlence,nereye giderse gitsin içim rahat etmez.
Kocalari eve kitleyince guvenilecek adam mi olup cikiyorlar anlamıyorum..
Güven sorununuz varsa anlarim da kisitlamayi... herhangi bir sorun yoksa eslerinize potansiyel sapık muamelesi yapmaniz çok kötü...
Kendini bilen adam ne kucagina dansöz oturtur ne orasina burasina dokunur ne de zil zurna sarhoş olur... Benim kocamin ne yapacagi belli olmaz derseniz tutun elinden birakmayin aman.
Güldürme beni yaaa.Her erkeği genelleme yapıp içki içince akıl uçup gider diyen sen,sözlerine dikkat etithamlarına da öyle eşim asla içki kullanmaz ben konu sahibinin eşi için yorum yaptım
çok şey yazacaktım da vazgeçtim. seviyelerimiz aynı değil çünkü
Gitme desem gitmez ama eğer gitmezse dalga geçerler eşimle karından izin alamadın vs. Yazık çok mahçup olur.