Ben mi abartıyorum?

valla cnm içki işin içine girince akıl uçup gider ben olsam göndermem net
O senin eşin için geçerli olabilir.Allah aşkına dünya kadar eğlence mekanı var.Dünya kadar insan alkol alıyor.Dünbya kadar mekanda dansöz çıkıyor.Hee hayatında kadın görmemiş,içki içmesini bilmeyen zırzop olsa kocam değil eğlence,nereye giderse gitsin içim rahat etmez.

Kocalari eve kitleyince guvenilecek adam mi olup cikiyorlar anlamıyorum..

Güven sorununuz varsa anlarim da kisitlamayi... herhangi bir sorun yoksa eslerinize potansiyel sapık muamelesi yapmaniz çok kötü...

Kendini bilen adam ne kucagina dansöz oturtur ne orasina burasina dokunur ne de zil zurna sarhoş olur... Benim kocamin ne yapacagi belli olmaz derseniz tutun elinden birakmayin aman.

sözlerine dikkat et ithamlarına da öyle eşim asla içki kullanmaz ben konu sahibinin eşi için yorum yaptım
çok şey yazacaktım da vazgeçtim. seviyelerimiz aynı değil çünkü

Evet abartıyorsunuz, kısa ve net...

İşte tamda içimden geçenler

sözlerine dikkat et ithamlarına da öyle eşim asla içki kullanmaz ben konu sahibinin eşi için yorum yaptım
çok şey yazacaktım da vazgeçtim. seviyelerimiz aynı değil çünkü
Güldürme beni yaaa.Her erkeği genelleme yapıp içki içince akıl uçup gider diyen sen,
Sonra ben o senin eşin için geçerli olabilir dediğim için (yani herkes kendi tanıdığı erkek kadar konuşabilir kimseyi o çerçevenin içine almadan)sözlerine dikkat et diyen yine sen.
Bak güzelim seviye derken O ÇENENİN AYARINI İYİ YAP ÖNCE YAZDIĞINI KURDUĞUN CÜMLEYİ YAPTIĞIN GENELLEMENİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ Bİ ANLA.ONDAN SONRA GELEN TEPKİLERE AYAR ÇEK.
Her alkol kullanan erkeği sapık ilan edip,her dansözü de kucakta oturan,her eğlence mekanında adamları nerdeyse fuhuş yapan gören bir zihniyet bana seviyeden bahsedemez.

Ne saçma seyler çıktı ya babyshower partileri bekarlığa veda sanki bunlar yapılmasa olmaz gereksiz masraf yorgunluk özenti...kınanda eglen düğünde zıpla yeter..hele şu bebek doğmadan yapılan sacma partiler cabası.

hannesli söylediklerin beni çok etkiledi. Senin gibi özgüveni tam eşine de güveni tam olan kadınlara hayranım ve çok da özeniyorum. Keşke bu kadar özgüvenli eşine güveni tam bir kadın olabilseydim

canım sen kendini biliyorsun,eşin oraya gittiğinde için rahat etmeyecek.sonra kafanda bi ton soru işaretleri kalacak belliki.açıkca konuş eşinle onayın olmadığını söyle.ben olsam bende kıskanırım.bunun eşine güvenmemekle ilgisi yok.herkesin kendi fikri.eşim benden başkasına baksın istemem sende öylesin :)

ben gelin kızı anlamadım zaten damadıda hiç,bekarlığa veda ederken nedir bu dansöz merakı,ya da dansöz olmasındaki ısrarı nedendir,çokmu seviyor dansı ozaman gitsin bi oryantal kursuna yazılsın
yani damadın amacı belli.kendine güvenle alakası yok bunun.ben bu tarz bi durumu kendime hakaret olarak algılarım o sebebten şaştım gelin kıza.
sizin durumunuz farklı peri.eşiniz gitmek durumunda kalmış ama rahatsızsan açıkça söylersin.

Aynen zynpsgl. Bizde evlendik ama benim eşim en fazla erkek erkeğe oturup içtiler. Dansöz mansöz nedir yaa sanki kadınlara doyamadım der gibi. Bunu yapan adamı evlenince nasıl elde tutmayı düşünüyor acaba

Gitme desem gitmez ama eğer gitmezse dalga geçerler eşimle karından izin alamadın vs. Yazık çok mahçup olur.

bırak geçeceklerse geçsinler, hiçbiri senden, senin duygularından önemli değil...

bu da küçük düşme değil, eşine verdiği değerin ne kadar önemli olduğunu gösterir... dansözlü, içkili bir ortamdan bahsediyoruz; çok da masum bir şey değil. ben izin vermezdim açıkçası...

Burda bu kadar insan, ben istemezdim diyosa, orda evli erkek fazla olmaz. Bekar arkadaslari gelir. Evlenmis adam ne isi var oyle ortamda

Ben olsam gonderirdim ..
Esimin agirligini koruyacagini biliyorsam , sorun yok bence.
Hem dansoz kucaklarina atlayacak degil ya.

hoşlanmiyorum esimide huzursuz etmek istemem desin bu kadar basit.asla gondermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…