Canım bence haklısın.Yani düşkün olabilir sevebilir hatta hediye alabilir normal ama fazla abartmış bence.Benim fikrim kendi çocuğu olana kadar böyle devam edecek.cunku alışmış.Ama bence kendi çocuğu olduğu zaman uzaklaşır, çünkü çocuk seviyor o yüzden düşkün yiğenine.Allah sabır versinArkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum. Eşim yegenine cok düşkün küçük bir bebek daha 2 yasında bende onu çok seviyorum gercekten . Biz yeni evlendik ve maddi durumumuz da pek iyi sayılmaz borclarımız var kredimiz var onları ödüyoruz . Eşim cok ilgilidir beni cok sever sayar ama 2 gun once eksiye duştuk harcamalarımıza dikkat edelim diyip 2 gün sonra yegenine 1 milyarlık dogum gunu hediyesi alan insan . Esim normalde de cocukları cok sever cocuklarda onu sever ama biraz abartıyor . Ben Şuan calısmıyorum ama eşimin verdigi paralardan kenara koyuyorum ilerde cocugumuz için birikim yapmaya çalışıyorum . Bilmiyorum küçücük bebegi kıskanacak degilim ama bizim kendi bebegimiz icin agzından bişey duymuyorum anca ben dersem . Kayınvalidem ve görümcemler bize yakın oturuyor yemekten sonra ben bi annemi goreyım geleyim dedi kucagında yiyeniyle geldi bende sevdim falan sonra bırakmaya gitti geldi 15 20 dk sonra nerde kaldın dedim bırakmadı Ecrin diyor . Dedim kendi cocugun olunca nolcak dedim bilmiyorum diyor bi kafasını oksayıp sonra ecrini sevmeye mi kosucaksın dedim sakayla karışık ama bozuldu sanırım bi tartışma yasanmadı ama sonra da uyudu
2 yasındakı bebe bın lıralık hedıyeden ne anlasın saka gıbıArkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum. Eşim yegenine cok düşkün küçük bir bebek daha 2 yasında bende onu çok seviyorum gercekten . Biz yeni evlendik ve maddi durumumuz da pek iyi sayılmaz borclarımız var kredimiz var onları ödüyoruz . Eşim cok ilgilidir beni cok sever sayar ama 2 gun once eksiye duştuk harcamalarımıza dikkat edelim diyip 2 gün sonra yegenine 1 milyarlık dogum gunu hediyesi alan insan . Esim normalde de cocukları cok sever cocuklarda onu sever ama biraz abartıyor . Ben Şuan calısmıyorum ama eşimin verdigi paralardan kenara koyuyorum ilerde cocugumuz için birikim yapmaya çalışıyorum . Bilmiyorum küçücük bebegi kıskanacak degilim ama bizim kendi bebegimiz icin agzından bişey duymuyorum anca ben dersem . Kayınvalidem ve görümcemler bize yakın oturuyor yemekten sonra ben bi annemi goreyım geleyim dedi kucagında yiyeniyle geldi bende sevdim falan sonra bırakmaya gitti geldi 15 20 dk sonra nerde kaldın dedim bırakmadı Ecrin diyor . Dedim kendi cocugun olunca nolcak dedim bilmiyorum diyor bi kafasını oksayıp sonra ecrini sevmeye mi kosucaksın dedim sakayla karışık ama bozuldu sanırım bi tartışma yasanmadı ama sonra da uyudu
Ne kadar itici bir tavrınız var.. Doğmamış bebeğe don biçiyorsunuz bu bir, bu bebeği kıskanıyorsunuz bu ikiArkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum. Eşim yegenine cok düşkün küçük bir bebek daha 2 yasında bende onu çok seviyorum gercekten . Biz yeni evlendik ve maddi durumumuz da pek iyi sayılmaz borclarımız var kredimiz var onları ödüyoruz . Eşim cok ilgilidir beni cok sever sayar ama 2 gun once eksiye duştuk harcamalarımıza dikkat edelim diyip 2 gün sonra yegenine 1 milyarlık dogum gunu hediyesi alan insan . Esim normalde de cocukları cok sever cocuklarda onu sever ama biraz abartıyor . Ben Şuan calısmıyorum ama eşimin verdigi paralardan kenara koyuyorum ilerde cocugumuz için birikim yapmaya çalışıyorum . Bilmiyorum küçücük bebegi kıskanacak degilim ama bizim kendi bebegimiz icin agzından bişey duymuyorum anca ben dersem . Kayınvalidem ve görümcemler bize yakın oturuyor yemekten sonra ben bi annemi goreyım geleyim dedi kucagında yiyeniyle geldi bende sevdim falan sonra bırakmaya gitti geldi 15 20 dk sonra nerde kaldın dedim bırakmadı Ecrin diyor . Dedim kendi cocugun olunca nolcak dedim bilmiyorum diyor bi kafasını oksayıp sonra ecrini sevmeye mi kosucaksın dedim sakayla karışık ama bozuldu sanırım bi tartışma yasanmadı ama sonra da uyudu
bebek dusundugu ıcın yatırım yapıyor para bırıktırıyorYeni evlisiniz ama bebeğiniz mi var orasını anlamadım?
Borç harç içindeyken bin TL'lik hediye evet çok fazla, o konuda haklısınız ama sevme etme konusuna bir şey diyemem, ben de yeğenlerimi seviyorum. Sevecek tabiki.. Küçücük çocuğu kıskanmanın anlamı yok
Ayrıca ben annemi göreyim geleyim lafı ne ya ciddengidiyorsanız beraber gidin ne öyle bir doz ana kucağı alıp gelem der gibi
Pahalı hediye konusunda haklı olduğunu söyledim. Sevmek ve kucağında gelmek neden rahatsız edici olsun ki? Yeğeni sonuçta..bebek dusundugu ıcın yatırım yapıyor para bırıktırıyor
esının 2 yasında yegenı varmıs yemekten sonra bıle bır annemı goreyım geleyım dıyor adam cıkıyor kucagında bebekle gelıyor gec saatde
bakıyelerı eksıde olmasına ragmen bın tl harcama yapıyor ...
kendı cocugun olunca ne olacak dıye de halıyle merak edıp sormus kadın napsın
Kucağında baba mıkonu sahıbı
sız yemekten sonra bır aılemı gorup geleyım deyıp gıdıp kucagınızda babanızla gelsenız
her ay aılenıze para harcasanız kardesınıze paranız yokken kalan son parayla ıkı bın tl lık hedıye alsanız mesela
esınız ne der?
kucagında bebekle donmesı soyle sıkıntıPahalı hediye konusunda haklı olduğunu söyledim. Sevmek ve kucağında gelmek neden rahatsız edici olsun ki? Yeğeni sonuçta..
Ben tek başına annesine gitmesine takıldım. Gidiyorlarsa beraber gidip bir çay içsinler.
ne var ınsanın yegenını kucagına alması kadar dogal degıl mıKucağında baba mı
Portakalın vitaminiyle eli ayağı gözü falan olan canlı bir bebeği kıyaslamak çok mantıklı bir davranış, bravo. Aynen devamArkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum.