Ben mi abartıyorum

ck54101

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
4
-5
Arkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum. Eşim yegenine cok düşkün küçük bir bebek daha 2 yasında bende onu çok seviyorum gercekten . Biz yeni evlendik ve maddi durumumuz da pek iyi sayılmaz borclarımız var kredimiz var onları ödüyoruz . Eşim cok ilgilidir beni cok sever sayar ama 2 gun once eksiye duştuk harcamalarımıza dikkat edelim diyip 2 gün sonra yegenine 1 milyarlık dogum gunu hediyesi alan insan . Esim normalde de cocukları cok sever cocuklarda onu sever ama biraz abartıyor . Ben Şuan calısmıyorum ama eşimin verdigi paralardan kenara koyuyorum ilerde cocugumuz için birikim yapmaya çalışıyorum . Bilmiyorum küçücük bebegi kıskanacak degilim ama bizim kendi bebegimiz icin agzından bişey duymuyorum anca ben dersem . Kayınvalidem ve görümcemler bize yakın oturuyor yemekten sonra ben bi annemi goreyım geleyim dedi kucagında yiyeniyle geldi bende sevdim falan sonra bırakmaya gitti geldi 15 20 dk sonra nerde kaldın dedim bırakmadı Ecrin diyor . Dedim kendi cocugun olunca nolcak dedim bilmiyorum diyor bi kafasını oksayıp sonra ecrini sevmeye mi kosucaksın dedim sakayla karışık ama bozuldu sanırım bi tartışma yasanmadı ama sonra da uyudu

Canım bence haklısın.Yani düşkün olabilir sevebilir hatta hediye alabilir normal ama fazla abartmış bence.Benim fikrim kendi çocuğu olana kadar böyle devam edecek.cunku alışmış.Ama bence kendi çocuğu olduğu zaman uzaklaşır, çünkü çocuk seviyor o yüzden düşkün yiğenine.Allah sabır versin

Reactions: Cac
2 yasındakı bebe bın lıralık hedıyeden ne anlasın saka gıbı
herzaman oncelık ınsanın kendı evı olmalı kendı evını ıhmal eden butce eksıdeyken futursuz harcayan bır adamın haklı olma durumu yok

sız haklısınız.

Ne kadar itici bir tavrınız var.. Doğmamış bebeğe don biçiyorsunuz bu bir, bu bebeği kıskanıyorsunuz bu iki

Yeni evlisiniz ama bebeğiniz mi var orasını anlamadım?

Borç harç içindeyken bin TL'lik hediye evet çok fazla, o konuda haklısınız ama sevme etme konusuna bir şey diyemem, ben de yeğenlerimi seviyorum. Sevecek tabiki.. Küçücük çocuğu kıskanmanın anlamı yok

Ayrıca ben annemi göreyim geleyim lafı ne ya cidden gidiyorsanız beraber gidin ne öyle bir doz ana kucağı alıp gelem der gibi

Ben de yeğenlerime çok düşkün olduğum için abarttığınızı düşündüm. Taksitle aldı belki hediyeyi. Her gün hediye almıyorya.
Ayrıca doğmamış bebeğinizle yeğenini kıyaslamanızı mantıklı bulmadım. Tabii ki kendi evladını sevecektir. İkisinin yeri ayrı olacaktır.

Daha önce bunun aynısı hatta birebir aynısı olan bı konu açılmıştı
keşke bulsak okusanız belki o konu sahibi çözüm bulmuştur.e
ksideyken bırakın yeğenime kimseye 1000 liralık bişey alamam.
ama sevme,sürekli görmek,yakın olmak konularına karismazdim açıkçası daha küçük yeğeni.
tabii sizin cocugunuz olduğunda onun sevgisi bambaşka oluyor yaşadıkça anlarsınız, görürsünüz.

İnsan yeğenini çok sevebilir vakit geçirebilir bu normal bence. Bende yeğenimi aşırı seviyorum görmeyince özlüyorum hemen,şimdi Allah nasip ederse kendi çocuğum olucak onu sevmeyecek miyim? Yeğenim den kat kat fazla seveceğim eminim. .Ama hediye konusun da sonuna kadar haklısınız, özellikle de maddi durumunuz sıkışıkken bin liralık hediye nedir allasen. Bence bunu yeğeniyle ilgili laf sokar şeklinde değilde, sakince konuşun anlatın eşinize..

Bu modeller böyle...

Kendi ailesini kurduğunu anlayamıyor bir türlü.
Öğretmen gerekiyor öncesinde. Artık sorumluluğunun sizin ev olduğunu. Öğretmeden de asla çocuk düşünme
Benim 2 senemi aldı hala arada kayar.

Şu erkekler evlendiğininde farkına çok geç varıyorlar. Kendi evladı olana kadar böyle gitmesi de doğru değil sen bir borçlarını toparla kendine eşine evladına yatırım yap. Bunları söylesek kıskanç oluruz gözlerinde ama yapacak bişey yok Allah kolaylık versin

bebek dusundugu ıcın yatırım yapıyor para bırıktırıyor
esının 2 yasında yegenı varmıs yemekten sonra bıle bır annemı goreyım geleyım dıyor adam cıkıyor kucagında bebekle gelıyor gec saatde

bakıyelerı eksıde olmasına ragmen bın tl harcama yapıyor ...

kendı cocugun olunca ne olacak dıye de halıyle merak edıp sormus kadın napsın

konu sahıbı
sız yemekten sonra bır aılemı gorup geleyım deyıp gıdıp kucagınızda babanızla gelsenız
her ay aılenıze para harcasanız kardesınıze paranız yokken kalan son parayla ıkı bın tl lık hedıye alsanız mesela
esınız ne der?

Pahalı hediye konusunda haklı olduğunu söyledim. Sevmek ve kucağında gelmek neden rahatsız edici olsun ki? Yeğeni sonuçta..

Ben tek başına annesine gitmesine takıldım. Gidiyorlarsa beraber gidip bir çay içsinler.

kucagında bebekle donmesı soyle sıkıntı
zaten gıtmıs gormus gec saat olmus eve donuyor yıne kucagında bebek
bebegı bıraksında karısıyla ılgılensın karısıyla oynasın bıraz da :)

ınsanlar annelerını gormeye tek gıdebılır ya :) bence o hıc sorun olmamalı... zaten yakınlarmıs sık gorustuklerı adamın oradan cıkamamasından bellı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…