- 28 Mart 2020
- 21.310
- 64.644
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki taraf da haksız. borç harç içinde yüzerken 1000 tl lik oyuncak kısmı saçma. Sizin borcunuz varsa niye evde oturuyosunuz girin işe çalışın? Niye daha evlenir evlenmek bebek bebek diye tutturdunuz ki? Önce bir ayaklarınız yere bassın girin işe çalışın borçlarınız bitsin elinize 3 kuruş para geçsin. Gezin tozun evliliğiniz otursun sonra güvencenizi yapıp bebek fikrini açarsız mantıklı sıralama budur. Doğmamış bebeyle de hali hazırda var olanı karşılaştırmayınArkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum.
Ama silmişim konuyuArkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum.
Alıntı olan 2. Mesajda var:)Ama silmişim konuyu
Neden ne oldu
Gördüm o yüzden dedim neden sildin diyeAlıntı olan 2. Mesajda var:)
Çok itici bir tavrın var. Evet maddi olarak bende kizabilirdim ama böyle ikide bir ya senin çocuğun olunca ne olacak demek sanki içinizden bir üvey ana fışkırması gibi geldi bana. Kıskanıyorsunuz ve cidden tavriniz iticiArkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum.
Haklısın bunu kıskançlıkla ilgisi yok aksine çocukları sevmesi çok güzel bir şey fakat her şey dozunda iyidir. Aynısını annem yeğenlerine yapıyordu dayımın çocuğu vardı nihal ben de çok düşkündüm gerçekten çünkü biz büyüttük sayılır anne babasından çok bizi gördü çocuk evimiz de yakındı ama gel gör ki annem eli bol dayım da aksine nankörlüğün dibine vurmuş yamyamdır Dolandırıcının önde gidenidir asla yanımızda oldu destek oldu demez sanki annemin ona bakma zorunluluğu varmış gibi davranır. Tabi ki yiyilen içilen hesaplannmaz aile arasında ama hesaplatanlar oluyor işte dayım işsiz güçsüzün tekiydi iş beğendiremezdik vasıfsız olmasına rağmen annem bakardı hep eve alınan alıverişten tut faturalarına kadar. Annem çocukken bile abartmıyor musun anne eli ayağı tutuyor çalışsan alsın derdim dinlemezdi üzülürdü düşün ben çocukken farkına varmışım bu durumun artık ne kadar abarttıysa ilgilenme işini İşin üzücü kısmı annem çalışmıyordu babamda harçlık verirken dünyanın lafını eder kavga ediyorlardı psikolojimin içine etmişlerdi bu para yüzünden hala daha o sıkıntı var mesela sadece işe başladığı için bi tık rahat ama bu zorlukta gidipte birde zibidi dayıma ve çocuklarına bakıyordu. Ama noldu sonuç olarak en son dayım tahmin ettiğim üzere azıttığı için daha fazlasını istedi araba aldırdı geri ödeyeceğim yalanıyla ödemediği gibi arabada gitti. Tefeci gelmişti kapısına onu da annem ödedi ama sen ne yaptın ki bana derdi çok ağladı o zamanlar ama hak etti eğer bunlar başına gelmeseydi belki de devam edecekti kendini soydurmaya bizim şuan fazladan iki dairemiz olurdu yedirmeseydi ya işin özü değer bilen insanlar olsa üzülmeyecek insan bir de nankörse eyvah.. Ama ne olursa olsun kardeşte olsa senin bir ailen var dikkat etmek zorundasın geleceğini düşünmek zorundasın özellikle de bu dönemdeArkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum.
borclari dert ettiğini düşünmüyorum konu sahibinin. Oyle olsa calisirdiSizin borclariniz varken pahalı şeyler alması evet düşündürücü
Ama sevgi ilgi konusunu dert etmeniz evet abartı
Bence de.borclari dert ettiğini düşünmüyorum konu sahibinin. Oyle olsa calisirdi
Herkes çalısıcak diye bir şey yok borçları varmış olabilir geleceğe birikimde yapabilirborclari dert ettiğini düşünmüyorum konu sahibinin. Oyle olsa calisirdi
Haklisin, herkes calisacak diye bir kural yok, bazıları koca eline bakmayi secebilir.Herkes çalısıcak diye bir şey yok borçları varmış olabilir geleceğe birikimde yapabilir
Hepimiz yapıyoruz
Eğer cidden bundan dolayı hediye meselesini dert etmişse evet pahalı bir hediye olmuş
Ama bunu bahane edip çocuğa karşı kıskanma kinlenme artık adı neyse bu yüzden boyle davranıyorsa
Bunun adı zerre çocuğu seviyor istemiyordur
OlMayan çocuğunun sevgisini paylaşamıyor dediğim gibi büyük abartı
Ay çen yoyumlayı beyenmedin miiğğğ? Kıyamam.Arkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum.