Ben mi abartıyorum

taksitle bile olsa bin lira bir bebek icin cok fazla .bir harcama üstelikte durumları yokmus . bu halde taksitle bile olsa bin liralık hediye alinmaz

taksitle bile olsa bin lira bir bebek icin cok fazla .bir harcama üstelikte durumları yokmus . bu halde taksitle bile olsa bin liralık hediye alinmaz
Aldığı oyuncak değildir herhalde. İhtiyacı olan gerekli bir şey almıştır.
Fazla olup olmaması kişisine göre değişir.

Bu haldeyken düşünerek hareket edilmeli tabii de durumları 1000₺ ile bir anda değişmeyecektir. Sürekli olan bir şey değilse ve ihtiyaç olan bir hediyeyse gayet de alınır.

Eşiniz çok iyi bir baba olacak ,emin olun.Kardeş çocuğunu insan kendi çocuğu gibi seviyor. Ona nasıl elinde yokken bile en iyi hediyeyi yapmaya çalışıyorsa aynısını kendi çocuğuna da yapacak. Şu an var olmayan bir çocuğu düşünmesini beklemeyin,erkeklerin beyinleri böyle varsayımlar üzerinden çalışmıyor.

Hediye konusunda haklısınız milyarlık hediye abartılı. 3 buçuk yaşında kızım var amcasını yada dayısını yakaladığı zaman onları bırakmak istemiyo. Oyun arkadaşı olarak görüyo onları. Tabi ki kendi çocuğunuz olduğu zaman farklı olacak.

Hediye biraz pahalı olmuş doğru ama hikayenin kalan kısmında haksızsınız resmen doğmamış çocukla yeğenini kıyaslıyorsunuz.

Sizin yaptığınız doğmamış çocuğa don biçmek. Çocuğunuz olsun o zaman görün tartın neyin ne olduğunu. Hediyenin fiyatı konusunda haklısınız gereksiz olmuş ama bunun kızgınlığıyla ağır saçmalamışsınız başkasının çocuğunu bile böyle seven adam kendi çocuğunu neden sevmesin. Kendinizi gereksiz imalar, tripler vb. şeylerle değilde daha doğru ifade etmenin yollarını düşünün bence.

Benimki de yeğenine cok düşkün ama ben de öyleyim aşırı tatlı bir çocuk keske daha çok zaman geçirme imkanımız olsa sinir stres kalmıyor oynarken. Para oldugu müddetçe de harcaması cok dogal geliyor. Ve elbette biliyorum ki kendi çocuğumuz olsa onun yeri ayrı olacak. İnsan kalbindeki sevgi sınırlı değil yani birini sevince diğerine daha az falan kalmıyor. Anlamiyorum kıyaslanmasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…