Ben mi abartıyorum

Siz de okusaniz keşke. Evde oturmak, erkeğin eline bakmak mutluluk duyulacak birsey degildir diyoruz biz de. Bunun sana goresi bana goresi yoktur diyoruz. Kimseye bel bağlamamali kadin, her daim kendine yetmeli, kimseye muhtac olmamali diyoruz, diyoruz ki kadinlar sadece cocuk bakımından, ev isinden mesul degildir diyoruz, erkegin gorevide sadece calismak degildir diyoruz, hayat müşterek diyoruz, diyoruz da diyoruz ama anlatamiyoruz.

Yahu size neee?? Size ne söyler misiniz kimin neyden hoşlanacağından? Sizin dünya görüşünüz bu olabilir benim için bağımsızlık çok güzel bir şey olabilir ama kimisi de birisinin ağız kokusunu çekerek çalışmayı eşeklik görüyor. Siz istiyorsunuz ki herkes ben neyi doğru görüyorsam onu doğru görsün. Sizi alakadar etmiyor kimin nasıl bir hayat yaşadığı size ne kim kimin eline bakıyorsa?

Hala hoslanma diyor ya yok yok zabaha kadar yazsam anlatamam. Hoscakalin en iyisi

calismak hoslaniyorum, hoşlanmıyorum meselesi değil, anlamiyor musun gercektenneyse

Hala hoslanma diyor ya yok yok zabaha kadar yazsam anlatamam. Hoscakalin en iyisi
Çok esprilisiniz zabaha kadarlar falan filan. Sizin anlatıp da benim anlayamayacağım bir şey olamaz. Kapasite çarpışması yapmayalım hasar almadan çıkamazsınız bu işten :) Bir arkadaşım vardı sizin gibi çok idealist ve çalışmayan hemcinslerini aşağılayan. Durumu iyi biriyle evlendi 4 ay sonra evinin kadını oldu. Kimisi de eline geçse ilk fırsatta yapacağı şeyleri aşağılamakla meşhurdur umarım sizin de içinizde böyle bir insan yoktur :) iyi akşamlar size.

Iyi de ben aşağılamiyorum, tamamen farkli birsey söylediğim. Ama anlamaniza olan inancimi kaybettim. Calismayi hoşlanmak , hoslanmamak olarak goren biriyle girdigim kapasite savaşını kesinlikle kaybederim

Yooo abartmıyorsun aynı şeyi bende yaşıyorum görümcemin çocuğunu eşim çok seviyorum dayım şöyle güzel dayım şöyle tatlı her gün ben yeğenimi özledin özle özle de evlenmeseydin yeğeninle kalsaydın. Hayır kıskançlık değil bende onu seviyorum ama eşim saçmalıyor bazen

Iyi de ben aşağılamiyorum, tamamen farkli birsey söylediğim. Ama anlamaniza olan inancimi kaybettim. Calismayi hoşlanmak , hoslanmamak olarak goren biriyle girdigim kapasite savaşını kesinlikle kaybederim
“ Haklisin, herkes calisacak diye bir kural yok, bazıları koca eline bakmayi secebilir.” Sizin cümleniz. Gerçekten aşağılama sıfır haklısınız :) Evet kesinlikle kaybederseniz. Ha belki yazdıklarınızı unutmayacak kadar kapasiteniz olsaydı belki 2-3 dakika sürerdi bu savaş diye düşünürdüm Ben zaten bu yazınızdan dolayı kadının kadını bir kalıba sokup o kalıpta değilse acizmiş gibi görmesinden yola çıkarak yazdım. Başkalarının fikirlerine karşı da bu kadar hazımsız olmamanızı temenni ederim sosyal hayatınızda sıkıntı yaşamamanız adına

Başarılar diliyorum çalışma hayatınızda

koca eline bakmasinlar diyoruz iste onlari dusundugumuzden, asagilayacak olsam baska seyler yazardim. Tesekkurler

Maddi konularda haklısınız eksilerdeyken bu kadar pahalı hediye olmaz istediğinizi soyleyin haklısınız ama kendinizi yanlış ifade edip küçük cucugu kiskaniyo durumuna neden düşüyorsunuz. Ortada net bir durum varken farazi konularda laf vurmak saçma geldi

Hayir abartmiyorsuniz zor geciniyorsunuz birde luks oyuncak neyse olan oldu erkkleri surekli yönlendirmek lazim hic birseyi beceremezler tekcyaptiklaro para kazanmak evin sorumluluğu kadinda para kadinda cocuk kadinda vs vs guzelce anlatin .Ve birde kendi cocugu olunca bu kdr ilgilenmeyecek cinku yorulacak onu uzaktan 2 saat sevmek kolay kendi çocuğundan yeri gelecek kacacak sekil bir a bizim hayatimiz

yani senden başka birine 1.000 tl ilk hediye alması abartma tozu biraz.rahatsızlığını ifade et benim de kocam çok düşkündü yeğenine luzümundan fazla alaka göstermenden rahatsız oluyorum dedim. tepkimi ortaya koydum bıraktı çok şükür.

Kendi çocuğu olunca değişecektir elbet, kimse kendi çocuğu dururken başkasına koşmaz (aklı başında olan kimse)
Burada bin liralık hediye ne olabilir kısmı beni şaşırttı, orası biraz abartı olmuş bence.

Aaa aa nasıl da farkettiniz? Şeyma Sub...gibi bir hayat hayal ediyoruz hepimiz. Kadinlik ve annelik konusunda hepimizin idolü kendisi , ama itiraf edemiyoruz işte....nasıl da yakaladınız ama? tabrikler gerçekten

Borcunuz varken,eksiye düşmüşken 2 yasında bebeğe yada yetişkine farketmeksizin 1000 liralık hediye alması konusunda hak verdim size.
Bebek sevme konusunda bu kadar takılmayın,kendi cocuğu olunca onu da eminim çok sevecektir. Henüz ortada olmayan bebeğinizle ilgili karamsarlıgınız tuhaf geldi bana.
Benim eşim kardeşinin oğlu icin her izin gününde istanbulun bir yakasından ötekine geçerdi,o derece düşkündü şu an hala seviyor onu ama mesela ay özledim gidip bir göreyim diyip zırt pırt gitmez. Zaten büyüdü artık kocaman delikanlı oldu her gittigimizde denk gelemiyoruz bile. Arkadaşları ile cıkıyor vs.
Kendi cocuklarına da düşkun aynı şekilde. Benim kardeşlerim,eşimin kardeşi de bizim cocuklar icin özledik diyip gelirler bu da gayet normal. Bende ablamın kızını özlerim sık sik görmeye giderim.
İnsan seviyor hala,teyze,dayı,amca olmayı bu da gayet normal bence.
Bence gereksiz üzülüyorsunuz bu konuda,hediye konusundan bağımsız.

1000 liralık hediye alacak bütçesi olmayan kişi için çok gereksiz, düşüncesizce harcanmış bir meblağ. Üyelik iptali yapmışsınız ama yinede yazmak istedim.
Eşiniz aile olma kavramını anlamamış. Yeğenlerini dilediği kadar sevebilir bu zaten normal ama fütursuzca para harcayarak göstermesine gerek yok bu sevgiyi.

Zamanla sorumlulukların adı değiştikçe aşırı ilgi de azalır merak etme.
Eve getirmesi sevmesi bana sevimli geldi. Buraya kadar sorun yok. Yalnız ufacık bebeye bin tl hediye nedir? Ben çocuğuma 300₺ den fazla oyuncak almadım daha.

Bunun için ciddi bir yaptırım uygulanabilir. Zira para yönetmeyi bilmediği çok belli. Çocuk da böyle alıştırılmamalı. Gelişimi için de zararlı..

evlendikten sonra hafta 8 gün 9 anasının evinden çıkamayanlara evlilik yasağı gelmeli ya.
görmeden yapamıyosan evlenme arkadaşım.
adam yeğenini sevsin, arada alıp eve de getirebilir ama kendi bütçesi mortingen ştrazeyken 2 yaşında bebeye 1000 TL lik hediye akıllı insan işi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…