Ben çalışıyorum hanımefendi 31 yaşındayım 22 yaşımdan beri çalışırım. Hatta orada da belirttim ben çalışmaktan mutluluk duyarım kimisi evde oturmaktan bu da beni alakadar etmez diye. Okuyup yorum yapsanız keşke.ille de calismicam diyorsunuz yani
Siz de okusaniz keşke. Evde oturmak, erkeğin eline bakmak mutluluk duyulacak birsey degildir diyoruz biz de. Bunun sana goresi bana goresi yoktur diyoruz. Kimseye bel bağlamamali kadin, her daim kendine yetmeli, kimseye muhtac olmamali diyoruz, diyoruz ki kadinlar sadece cocuk bakımından, ev isinden mesul degildir diyoruz, erkegin gorevide sadece calismak degildir diyoruz, hayat müşterek diyoruz, diyoruz da diyoruz ama anlatamiyoruz.Ben çalışıyorum hanımefendi 31 yaşındayım 22 yaşımdan beri çalışırım. Hatta orada da belirttim ben çalışmaktan mutluluk duyarım kimisi evde oturmaktan bu da beni alakadar etmez diye. Okuyup yorum yapsanız keşke.
Yahu size neee?? Size ne söyler misiniz kimin neyden hoşlanacağından? Sizin dünya görüşünüz bu olabilir benim için bağımsızlık çok güzel bir şey olabilir ama kimisi de birisinin ağız kokusunu çekerek çalışmayı eşeklik görüyor. Siz istiyorsunuz ki herkes ben neyi doğru görüyorsam onu doğru görsün. Sizi alakadar etmiyor kimin nasıl bir hayat yaşadığı size ne kim kimin eline bakıyorsa?Siz de okusaniz keşke. Evde oturmak, erkeğin eline bakmak mutluluk duyulacak birsey degildir diyoruz biz de. Bunun sana goresi bana goresi yoktur diyoruz. Kimseye bel bağlamamali kadin, her daim kendine yetmeli, kimseye muhtac olmamali diyoruz, diyoruz ki kadinlar sadece cocuk bakımından, ev isinden mesul degildir diyoruz, erkegin gorevide sadece calismak degildir diyoruz, hayat müşterek diyoruz, diyoruz da diyoruz ama anlatamiyoruz.
Hala hoslanma diyor yaYahu size neee?? Size ne söyler misiniz kimin neyden hoşlanacağından? Sizin dünya görüşünüz bu olabilir benim için bağımsızlık çok güzel bir şey olabilir ama kimisi de birisinin ağız kokusunu çekerek çalışmayı eşeklik görüyor. Siz istiyorsunuz ki herkes ben neyi doğru görüyorsam onu doğru görsün. Sizi alakadar etmiyor kimin nasıl bir hayat yaşadığı size ne kim kimin eline bakıyorsa?
Çok esprilisiniz zabaha kadarlar falan filan. Sizin anlatıp da benim anlayamayacağım bir şey olamaz. Kapasite çarpışması yapmayalım hasar almadan çıkamazsınız bu işten :) Bir arkadaşım vardı sizin gibi çok idealist ve çalışmayan hemcinslerini aşağılayan. Durumu iyi biriyle evlendi 4 ay sonra evinin kadını oldu. Kimisi de eline geçse ilk fırsatta yapacağı şeyleri aşağılamakla meşhurdur umarım sizin de içinizde böyle bir insan yoktur :) iyi akşamlar size.Hala hoslanma diyor yayok yok zabaha kadar yazsam anlatamam. Hoscakalin en iyisi
Iyi de ben aşağılamiyorum, tamamen farkli birsey söylediğim. Ama anlamaniza olan inancimi kaybettim. Calismayi hoşlanmak , hoslanmamak olarak goren biriyle girdigim kapasite savaşını kesinlikle kaybederimÇok esprilisiniz zabaha kadarlar falan filan. Sizin anlatıp da benim anlayamayacağım bir şey olamaz. Kapasite çarpışması yapmayalım hasar almadan çıkamazsınız bu işten :) Bir arkadaşım vardı sizin gibi çok idealist ve çalışmayan hemcinslerini aşağılayan. Durumu iyi biriyle evlendi 4 ay sonra evinin kadını oldu. Kimisi de eline geçse ilk fırsatta yapacağı şeyleri aşağılamakla meşhurdur umarım sizin de içinizde böyle bir insan yoktur :) iyi akşamlar size.
“ Haklisin, herkes calisacak diye bir kural yok, bazıları koca eline bakmayi secebilir.” Sizin cümleniz. Gerçekten aşağılama sıfır haklısınız :) Evet kesinlikle kaybederseniz. Ha belki yazdıklarınızı unutmayacak kadar kapasiteniz olsaydı belki 2-3 dakika sürerdi bu savaş diye düşünürdümIyi de ben aşağılamiyorum, tamamen farkli birsey söylediğim. Ama anlamaniza olan inancimi kaybettim. Calismayi hoşlanmak , hoslanmamak olarak goren biriyle girdigim kapasite savaşını kesinlikle kaybederim
koca eline bakmasinlar diyoruz iste onlari dusundugumuzden, asagilayacak olsam baska seyler yazardim. Tesekkurler“ Haklisin, herkes calisacak diye bir kural yok, bazıları koca eline bakmayi secebilir.” Sizin cümleniz. Gerçekten aşağılama sıfır haklısınız :) Evet kesinlikle kaybederseniz. Ha belki yazdıklarınızı unutmayacak kadar kapasiteniz olsaydı belki 2-3 dakika sürerdi bu savaş diye düşünürdümBen zaten bu yazınızdan dolayı kadının kadını bir kalıba sokup o kalıpta değilse acizmiş gibi görmesinden yola çıkarak yazdım. Başkalarının fikirlerine karşı da bu kadar hazımsız olmamanızı temenni ederim sosyal hayatınızda sıkıntı yaşamamanız adına
Başarılar diliyorum çalışma hayatınızda
Hayir abartmiyorsuniz zor geciniyorsunuz birde luks oyuncak neyse olan oldu erkkleri surekli yönlendirmek lazim hic birseyi beceremezler tekcyaptiklaro para kazanmak evin sorumluluğu kadinda para kadinda cocuk kadinda vs vs guzelce anlatin .Ve birde kendi cocugu olunca bu kdr ilgilenmeyecek cinku yorulacak onu uzaktan 2 saat sevmek kolay kendi çocuğundan yeri gelecek kacacak sekil bir a bizim hayatimizArkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum. Eşim yegenine cok düşkün küçük bir bebek daha 2 yasında bende onu çok seviyorum gercekten . Biz yeni evlendik ve maddi durumumuz da pek iyi sayılmaz borclarımız var kredimiz var onları ödüyoruz . Eşim cok ilgilidir beni cok sever sayar ama 2 gun once eksiye duştuk harcamalarımıza dikkat edelim diyip 2 gün sonra yegenine 1 milyarlık dogum gunu hediyesi alan insan . Esim normalde de cocukları cok sever cocuklarda onu sever ama biraz abartıyor . Ben Şuan calısmıyorum ama eşimin verdigi paralardan kenara koyuyorum ilerde cocugumuz için birikim yapmaya çalışıyorum . Bilmiyorum küçücük bebegi kıskanacak degilim ama bizim kendi bebegimiz icin agzından bişey duymuyorum anca ben dersem . Kayınvalidem ve görümcemler bize yakın oturuyor yemekten sonra ben bi annemi goreyım geleyim dedi kucagında yiyeniyle geldi bende sevdim falan sonra bırakmaya gitti geldi 15 20 dk sonra nerde kaldın dedim bırakmadı Ecrin diyor . Dedim kendi cocugun olunca nolcak dedim bilmiyorum diyor bi kafasını oksayıp sonra ecrini sevmeye mi kosucaksın dedim sakayla karışık ama bozuldu sanırım bi tartışma yasanmadı ama sonra da uyudu
yani senden başka birine 1.000 tl ilk hediye alması abartma tozu biraz.rahatsızlığını ifade et benim de kocam çok düşkündü yeğenine luzümundan fazla alaka göstermenden rahatsız oluyorum dedim. tepkimi ortaya koydum bıraktı çok şükür.Arkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum. Eşim yegenine cok düşkün küçük bir bebek daha 2 yasında bende onu çok seviyorum gercekten . Biz yeni evlendik ve maddi durumumuz da pek iyi sayılmaz borclarımız var kredimiz var onları ödüyoruz . Eşim cok ilgilidir beni cok sever sayar ama 2 gun once eksiye duştuk harcamalarımıza dikkat edelim diyip 2 gün sonra yegenine 1 milyarlık dogum gunu hediyesi alan insan . Esim normalde de cocukları cok sever cocuklarda onu sever ama biraz abartıyor . Ben Şuan calısmıyorum ama eşimin verdigi paralardan kenara koyuyorum ilerde cocugumuz için birikim yapmaya çalışıyorum . Bilmiyorum küçücük bebegi kıskanacak degilim ama bizim kendi bebegimiz icin agzından bişey duymuyorum anca ben dersem . Kayınvalidem ve görümcemler bize yakın oturuyor yemekten sonra ben bi annemi goreyım geleyim dedi kucagında yiyeniyle geldi bende sevdim falan sonra bırakmaya gitti geldi 15 20 dk sonra nerde kaldın dedim bırakmadı Ecrin diyor . Dedim kendi cocugun olunca nolcak dedim bilmiyorum diyor bi kafasını oksayıp sonra ecrini sevmeye mi kosucaksın dedim sakayla karışık ama bozuldu sanırım bi tartışma yasanmadı ama sonra da uyudu
Kendi çocuğu olunca değişecektir elbet, kimse kendi çocuğu dururken başkasına koşmaz (aklı başında olan kimse)Arkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum. Eşim yegenine cok düşkün küçük bir bebek daha 2 yasında bende onu çok seviyorum gercekten . Biz yeni evlendik ve maddi durumumuz da pek iyi sayılmaz borclarımız var kredimiz var onları ödüyoruz . Eşim cok ilgilidir beni cok sever sayar ama 2 gun once eksiye duştuk harcamalarımıza dikkat edelim diyip 2 gün sonra yegenine 1 milyarlık dogum gunu hediyesi alan insan . Esim normalde de cocukları cok sever cocuklarda onu sever ama biraz abartıyor . Ben Şuan calısmıyorum ama eşimin verdigi paralardan kenara koyuyorum ilerde cocugumuz için birikim yapmaya çalışıyorum . Bilmiyorum küçücük bebegi kıskanacak degilim ama bizim kendi bebegimiz icin agzından bişey duymuyorum anca ben dersem . Kayınvalidem ve görümcemler bize yakın oturuyor yemekten sonra ben bi annemi goreyım geleyim dedi kucagında yiyeniyle geldi bende sevdim falan sonra bırakmaya gitti geldi 15 20 dk sonra nerde kaldın dedim bırakmadı Ecrin diyor . Dedim kendi cocugun olunca nolcak dedim bilmiyorum diyor bi kafasını oksayıp sonra ecrini sevmeye mi kosucaksın dedim sakayla karışık ama bozuldu sanırım bi tartışma yasanmadı ama sonra da uyudu
Aaa aa nasıl da farkettiniz? Şeyma Sub...gibi bir hayat hayal ediyoruz hepimiz. Kadinlik ve annelik konusunda hepimizin idolü kendisi , ama itiraf edemiyoruz işte....nasıl da yakaladınız ama? tabrikler gerçektenÇok esprilisiniz zabaha kadarlar falan filan. Sizin anlatıp da benim anlayamayacağım bir şey olamaz. Kapasite çarpışması yapmayalım hasar almadan çıkamazsınız bu işten :) Bir arkadaşım vardı sizin gibi çok idealist ve çalışmayan hemcinslerini aşağılayan. Durumu iyi biriyle evlendi 4 ay sonra evinin kadını oldu. Kimisi de eline geçse ilk fırsatta yapacağı şeyleri aşağılamakla meşhurdur umarım sizin de içinizde böyle bir insan yoktur :) iyi akşamlar size.