Ben mi abartıyorum..

Eşim hayatta sırf ben susayım diye istemediği birşeyi demez ve yapmaz maalesef bende onu çözümledim artık
Çünkü bakıyor ki gerçekten çok mutluyuz ve tek sorun o. Bu sebeple onu da kendi alttan alıyor.
2 saate yakın sürüyor yolculuğu valla şuan çok mutlu konuşuyoruz yazışıyoruz maşallah..,

Jameya ayrıca bakın bu adamın ruhunda çok fazla incelik romantiklik yok ben böyle demesem o güzel sözler azalarak biter ve asker arkadaşı gibi konuşmaya başlarız. Ben böyle diyince ona da dank ediyor..
İçimdeki romantikliği katlettin dedim yani o da bunu kaybetmek istemez eminim..
Ben karşımdakine karşı çok ince düşünen biriyim aslında o da biliyor bunuu

Nasıl kökten değişeceğimi bilsem zaten ona göre hareket ederim kafam çok karışık bu aralar
Çalışıyorum ama işten çıkmayı düşünüyorum bu sefer de eşime iyice sararım diye tedirgin oluyorum

ahaha ya beni ne kadar yadırgasanda yorumların çok hoşuma gidiyor umarım bana yorum yapmayı bırakmazsın dinlemiyor zaten diye kızıp
Çünkü gerçekten dinlemeye çalışıyorum hatta bu kadar zamandır çok büyük tartışmadıysak buradaki yorumlar sayesindedir.
Bu arada benim eşim de başkalarının telefonunu yanlışlıkla efendim aşkım diye açıyor tam tersi yani :)))))

Ayy ben zaten bu fikirdeydim ilk mesaji kinayeli yazmaya calistim demek ki becerememisim aslinda olmasi gerekenin tam tersini yazdim konu sahibi acaba anlar mi diye
Ah canım kıyamam merak etme ben ironiyle reel düşünceyi ayırt edebilecek kapasitedeyim.
O yorumunu da ironi olarak gördüğüm için güldüm beğendim zaten.
Anlayışımda bir problem yok yani merak etme..

Allah eşinize sabır ve kolaylık versin...
Eşinizin iş hayatına saygınız yok sanırım...

O kadar baskı yaptın ki adama ne yapsın :))) otomatiğe bağlamış

Yahu tamam da,bir konuşma esnasında bikere aşkım dememiş diye kavga çıkartmışsın
Sevgisini o kelimeden mı anlıyorsun hissediyorsun?

O kadar baskı yaptın ki adama ne yapsın :))) otomatiğe bağlamış
Yapmıycam ya bak şimdi eşim yurtdışına gidecek ya 1 hafta.
Ben normalde surat asardım keşke gitmesen aşkım bilmem ne derdim
Geçen gün dedimki aşkım senin yurtdışı günü tam ne zamandı?
Tarihi söyledi.. İyi iyi aşkım güzel dedim. Hayırdır hayatım napıcaksın bişeyler mi planlayacaksın dedi filan onun üzerine parti vericem gibisinden şakalaştık :)))
Yani artık takmıyormuş gibi yapıyorum ama bazen tutuyor işte böyle şeylerim...

Yahu tamam da,bir konuşma esnasında bikere aşkım dememiş diye kavga çıkartmışsın
Sevgisini o kelimeden mı anlıyorsun hissediyorsun?
Aslında sevgisini o kelimeden anladığımdan değil,
üzülerek söylüyorum ki etrafında biri varsa aşkım dediğini duysun hayatında biri olduğunu anlasın diye demesini istiyorum.. bir sebebi de birbirine adıyla hitap eden yada hiç aşkım demeyen çiftlerden olmayalım istiyorum..

Eşimle bu aralar yine huzursuz dönem geçiriyoruz ve şuan vizeleri için okuduğu şehre gitti.. pazar akşamı beni aileme bıraktı, gece kendisi o şehre gidecekti..
Ve aramız o kadar tatsız ki hala..
Pazar gününden beri en ufak bir irtibatımız yok..
Nerde kalıyor, ne yapıyor hiçbir şey bilmiyorum..
O da yazmıyor aramıyor, ben de yapmıyorum..
Tek kelime konuşmadık..
Sen olsan duramazdın değil mi? Adamı çok sık Boğaz ediyorsun sana hep bunu söyledim..
Ben şimdi beni aldatıyor mu, üniversite ortamında bir sürü kız var vs diye düşüneyim o zaman..
Eğer öyle bir şey yapacaksa kendisi kaybeder, tanıyamamışım der Allah a havale eder çeker giderim..

Ama sorun tam da burda güzelim,takmıyormuş gibi yapmanda.. senin yapman gereken bu tarz ufacık şeyleri takmamak! Takmıyormuş gibi yapmak değil biz burda konuşuyorsak eşine böyle göster diye konuşmuyoruz senin iyiliğin için yapman gerekeni söylüyoruz.

Doğru söylüyorsun..
Eşimle bir kere bizde böyle olmuştuk 2 gün şehir dışındaydı hiç konuşmadık geldiğinde bana sarılmıştı ama ben istemiyorum demiştim nasıl konuşmadıysak bu kadar yine konuşmayalım ne halt ettiysen devam et demiştim 1 haftaya yakın konuşmamıştım sonra baya yanaşmıştı barışmıştık..
Allah göstermesin ya..
Bazen bana çok iyi davranınca bile şüphe eder oldum ya ..

Biliyorum biliyorum ama... Yapmaya çalışıyorum. Takmayacağım artık diyorum bu sefer de evliliğim çok sıradan kötü gibi geliyor. Aşk dolu gibi değilde başka türlü işte

Ben eşime çok güvenirdim..
Beni gözüyle bile aldatmayacağını sanırdım, çünkü inançlı düzgün biri olarak tanımıştım ..
Ama bu sene içinde yaşadığım birkaç olay eşime o kadar güvenmemem gerektiğini öğretti bana..
Yani “Benim eşim beni aldatmaz” diyemem..
Arkamdan iş çevirirse varsın çevirsin, güneş balçıkla sıvanmaz.. eğer bana yanlış bir şey yaparsa beni kaybedeceğini çok ama çok iyi biliyor..

Ah canım kıyamam merak etme ben ironiyle reel düşünceyi ayırt edebilecek kapasitedeyim.
O yorumunu da ironi olarak gördüğüm için güldüm beğendim zaten.
Anlayışımda bir problem yok yani merak etme..
Yalniz ben senin anlayisina bir sey demedim zaten. Arkadas fikririmin degistigini dusunmus, ben de aslinda bu fikirdeydim demek ki anlasilir olmamis dedim. Yani siz degil arkadas anlamamis, ona cevap verdim. Bence siz kendinizi fazla önemsiyorsunuz.

Valla ben anlamadım

Benim eşim gelsin de şu konuyu okusun bi de benim onu sıktığımı söylüyor :) benimki geçenlerde arkadaşıyla yaylaya gitti, ben de fırsat bu fırsat annemde kaldım hiç aklıma adamı darlamak gelmedi böyle.

Sen böyle yazınca bi ürpermedim değil
Çünkü ben benim eşim yapmaz diyenlerdenim aslında ama içten içe de hep ipler elimde olsun isterim..
Allah korusun aldatılmak berbat birşeydir ... Allah fırsat vermesin kimseye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…