Kocası toptan gittigi gün.
+1Bu adam seni aldatana dek ha gayret diyorum,olunca sanırım rahatlayacaksın.....Ben yeter diyeceğim artık o derece....
Belkide vajiden dolayı böyleyimdir bilmiyorum
Ama telefonla konuşurken her cümlenin sonunda aşkım dememesine bile takılıyorum ya..
Bu sabah uçağı vardı konuştuk binmeden bu yüzden tartıştık her cümlede aşkım desin diye sonra neden demiyorsun biri telefonda benimle konuştuğunu anlamasın diye mi dedim konu iyice tartışmaya döndü her cümlede aşkım mı diycem filan dedi neyse tartıştık kapattık daha aramadım ben..
Sonra uçaktan inince aradı beni seni çok özledim aşkım filan dedi bende uzatmadım güzelce konuştuk filan..
Belkide vajiden dolayı böyleyimdir bilmiyorum
Ama telefonla konuşurken her cümlenin sonunda aşkım dememesine bile takılıyorum ya..
Bu sabah uçağı vardı konuştuk binmeden bu yüzden tartıştık her cümlede aşkım desin diye sonra neden demiyorsun biri telefonda benimle konuştuğunu anlamasın diye mi dedim konu iyice tartışmaya döndü her cümlede aşkım mı diycem filan dedi neyse tartıştık kapattık daha aramadım ben..
Sonra uçaktan inince aradı beni seni çok özledim aşkım filan dedi bende uzatmadım güzelce konuştuk filan..
Yok canim ne abartmasi. Sadece esinizi kontrol edemediginiz icin biraz sinirlenmişsiniz. Cunku insanlar evlenince birbirlerine köle olduklari icin tek baslarina karar verip asla arkadaslariyla bir sey yapmamali.
Bu adam seni çözmüş anlasilanBelkide vajiden dolayı böyleyimdir bilmiyorum
Yeni okudum. İyi bari allahtan abartmamis. Bence arkadas psikolojik destek almali. Esi bu kadar idare ediyorsa bence gercekten seviyor. Onun icin tedavi olmali yani. Bu hastalik derecesinde bir sey. Esimle konusurken yaninda birisi varsa askim demeyi birak, seni seviyorum dedigimde cevap olarak ben de bile demezSon yazdığını gördünüz mü? Aşkım demedi diye kavga çıkartmış.
Yeni okudum. İyi bari allahtan abartmamis. Bence arkadas psikolojik destek almali. Esi bu kadar idare ediyorsa bence gercekten seviyor. Onun icin tedavi olmali yani. Bu hastalik derecesinde bir sey. Esimle konusurken yaninda birisi varsa askim demeyi birak, seni seviyorum dedigimde cevap olarak ben de bile demeztamam sonra konusuruz der kapatir telefonu. Yani ne biliyim bana cok tuhaf geldi. Bir insan bu kadar sık bogaz edilmemeli sudan sebepler yuzunden.
Ayy ben zaten bu fikirdeydim ilk mesaji kinayeli yazmaya calistim demek ki becerememisim:) tam da tahmin ettiğim gibi 360 derecede fikir değişikliği :))
Aşkım demem kolay kolay bazen ağzımdan çıkıyor ben bile şaşırıyorum ama telefonda o bana ne demiş diye dikkat etmiyorum bilegeçen gün efendin abi diye açtı telefonu başkasına dediğini biliyorum bunu gkk1 olsa boşanmaya kadar götürürdü ben gırgır şamata yaptım
AhahahhahaAyy ben zaten bu fikirdeydim ilk mesaji kinayeli yazmaya calistim demek ki becerememisimaslinda olmasi gerekenin tam tersini yazdim konu sahibi acaba anlar mi diye
Valla ben bilmem onceki konusunuAhahahhaha
Yahu konu sahibine kendimiZe paraladık aylardır konu açıyor,hep haksızsın dedik şöyle yap dedik anlamıyor ki
ahahah ne yapayım ya benim de kendimi en rahat ifade ettiğim platform buKk bile bunaldı artık bir dur be kızım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?