• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum..

Yalniz ben senin anlayisina bir sey demedim zaten. Arkadas fikririmin degistigini dusunmus, ben de aslinda bu fikirdeydim demek ki anlasilir olmamis dedim. Yani siz degil arkadas anlamamis, ona cevap verdim. Bence siz kendinizi fazla önemsiyorsunuz.
Son cümleye kadar gayet iyi gittiniz valla tam kusura bakmayın o zaman yazacaktım ki son cümleyle yıkıldım.
Hıı çok önemsiyorum evet.

Jameya Jameya arkadaşı ben anladım ama o beni anlayamamış ahh ahh

Son cümleye kadar gayet iyi gittiniz valla tam kusura bakmayın o zaman yazacaktım ki son cümleyle yıkıldım.
Hıı çok önemsiyorum evet.

Jameya Jameya arkadaşı ben anladım ama o beni anlayamamış ahh ahh
Konuyu, mesajlari okumadan sert cikarsaniz ben de sert cikmadan durmam yani kusura bakmayin.

Sen böyle yazınca bi ürpermedim değil
Çünkü ben benim eşim yapmaz diyenlerdenim aslında ama içten içe de hep ipler elimde olsun isterim..
Allah korusun aldatılmak berbat birşeydir ... Allah fırsat vermesin kimseye inşallah

Dediğim gibi canım..
Gözü benden başkasını görmez, gözüyle bile aldatmaz diye düşünüyordum..
Ama konularımda var bakabilirsin, akrabamızın kınasına gitmiştik, ordan sonra benim eşime olan güvenim çok azaldı..

Konuyu, mesajlari okumadan sert cikarsaniz ben de sert cikmadan durmam yani kusura bakmayin.
E siz sert çıkınca benim de sert çıkasım geliyor yanlış anlamış olabilirim sonuçta (yine anlamışım ama yanlış anlamışım yani :)))

Siz sert çıkarsanız ben sert çıkarsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..

Dediğim gibi canım..
Gözü benden başkasını görmez, gözüyle bile aldatmaz diye düşünüyordum..
Ama konularımda var bakabilirsin, akrabamızın kınasına gitmiştik, ordan sonra benim eşime olan güvenim çok azaldı..
Kıyamam sana ya.. Ama bak kuzum bişey söyleyeyim mi güzel kadın yada yakışıklı erkek görülünce insan ister istemez bakıyor ama bakar gözünü çekersin sürekli bakmak kötü niyete giriyor..

Sevgili uyu,

Sanirim sizin guveniniz yok esinize karsi fakat kendini kandiriyorsunuz ; guveniyorum diye.. Bence zamaninda esiniz sizin güvenini kirdi mesela ornek vereyim : masaj" olayi.. ve bunun icin guvenmiyorsunuz, guveniyorum dediginiz halde.

Aslinda bir nevi size hak veriyorum. Esiniz okadar yurd disina cikiyor sehir disina, ve sizde ondan ilgi bekliyorsunuz dogal olarak.

Esinizin baska iş yerine gitme şansı yokmu.. cunku cogu kadin icin esi sehir disina çıkarsa buyuk bir sikinti..

Kıyamam sana ya.. Ama bak kuzum bişey söyleyeyim mi güzel kadın yada yakışıklı erkek görülünce insan ister istemez bakıyor ama bakar gözünü çekersin sürekli bakmak kötü niyete giriyor..

Bakıp gözünü çekip tekrar bakıyordu... bu böyle sürdü gitti...
Neyse düşününce bile tekrar çok kötü oldum..
Böyle işte..
Ben şuan güvensiz bir evliliğin içindeyim..
O zaman zaten yıkıldım, umarım beni daha fazla yıpratmaz..

Sevgili uyu,

Sanirim sizin guveniniz yok esinize karsi fakat kendini kandiriyorsunuz ; guveniyorum diye.. Bence zamaninda esiniz sizin güvenini kirdi mesela ornek vereyim : masaj" olayi.. ve bunun icin guvenmiyorsunuz, guveniyorum dediginiz halde.

Aslinda bir nevi size hak veriyorum. Esiniz okadar yurd disina cikiyor sehir disina, ve sizde ondan ilgi bekliyorsunuz dogal olarak.

Esinizin baska iş yerine gitme şansı yokmu.. cunku cogu kadin icin esi sehir disina çıkarsa buyuk bir sikinti..
Uyu???

Her neyse konuya döneyim canım eşimin kendi işi gitmeme gibi bir olasılığı yok kafam çok karışık buraya rahatlayayım insanlar beni uyarsın kendime geleyim diye yazıyorum ama işte böyle bir yorum görünce de kal geliyor bana..

Bakıp gözünü çekip tekrar bakıyordu... bu böyle sürdü gitti...
Neyse düşününce bile tekrar çok kötü oldum..
Böyle işte..
Ben şuan güvensiz bir evliliğin içindeyim..
O zaman zaten yıkıldım, umarım beni daha fazla yıpratmaz..
İnşallah canım o çok eski konundu sanırım
Gerginliği sürüyor mu?
Bilmiyorum bende içim sıkılıyor bazen, bazende kendime daha ne istiyorsun bu adamdan diyorum diğer eşlere bakınca

Benimki de yapmıştı aynısını... ama sorun çıkarmadım daha doğrusu sorun çıkaracak bir şey yoktu yani ortada.. sorun çıkarmak aklıma bile gelmedi :halay:

Uyu???

Her neyse konuya döneyim canım eşimin kendi işi gitmeme gibi bir olasılığı yok kafam çok karışık buraya rahatlayayım insanlar beni uyarsın kendime geleyim diye yazıyorum ama işte böyle bir yorum görünce de kal geliyor bana..
Üye demek istedim..

Sizi anliyorum ama guveniniz kayboldu sanirim ve buyuzden paranoyak haline getiriyorsunuz.. her kadin ilgi ve sevgi bekler. Tamam esiniz çalışıyor fakat esinizde soyle empati yapmali: evde bekleyen esim var sagolsun bekliyor beni, her insan yogun calisan uzelikle yurd disina giden biriyi kabul etmez..

Simdi sizin esiniz ömür boyunca yurd disina cikicakmi? Belki cok sacma olucak fakat bence esini duzenli standar bir iste çalışa daha çok zamaniniz olucak. Simdi evli misiniz bekarmisiniz belli degil.

İnşallah canım o çok eski konundu sanırım
Gerginliği sürüyor mu?
Bilmiyorum bende içim sıkılıyor bazen, bazende kendime daha ne istiyorsun bu adamdan diyorum diğer eşlere bakınca

Evet temmuz ayında idi sanırım..
Gerginliği şöyle ; o gün konuşmam gerektiği gibi konuştum.. bu tarz şeylere tahammülüm olmadığını, pire için yorgan yakacağımı belirttim..
Yüz göz olmamak İçin o konuyu o gün bu gündür bir daha hiç açmadım..
Ama o konunun iç hesaplaşması hala içimde..
İçimde o konu..
Kendisine olan güvenimin azalmış olmasından dolayı onun bilmediği ama nedeni bu olan çok şey oluyor..

Üye demek istedim..

Sizi anliyorum ama guveniniz kayboldu sanirim ve buyuzden paranoyak haline getiriyorsunuz.. her kadin ilgi ve sevgi bekler. Tamam esiniz çalışıyor fakat esinizde soyle empati yapmali: evde bekleyen esim var sagolsun bekliyor beni, her insan yogun calisan uzelikle yurd disina giden biriyi kabul etmez..

Simdi sizin esiniz ömür boyunca yurd disina cikicakmi? Belki cok sacma olucak fakat bence esini duzenli standar bir iste çalışa daha çok zamaniniz olucak. Simdi evli misiniz bekarmisiniz belli degil.

Şartlar böyle gerektiriyor demek ki ..
Bence böyle konuşarak konu sahibinin aklını bulandırmayın..

Şartlar böyle gerektiriyor demek ki ..
Bence böyle konuşarak konu sahibinin aklını bulandırmayın..

Benim icinde ne geçiyorsa onu soyluyorum.. herkez konu sahibinin ustune geldide, eside anlayasiz bir insan bana göre.

Ay kafam allak bullak oldu valla off.. Valla kızlar ben istersem çok iyi takip ederim eşimi inciğine cinciğine kadar..
Aklımda birkaç şey var kendi kendime yapma kızım diyorum düşündüklerini yapmaa
Ama yapsam mı bilemedim

Belkide vajiden dolayı böyleyimdir bilmiyorum
Ama telefonla konuşurken her cümlenin sonunda aşkım dememesine bile takılıyorum ya..
Bu sabah uçağı vardı konuştuk binmeden bu yüzden tartıştık her cümlede aşkım desin diye sonra neden demiyorsun biri telefonda benimle konuştuğunu anlamasın diye mi dedim konu iyice tartışmaya döndü her cümlede aşkım mı diycem filan dedi neyse tartıştık kapattık daha aramadım ben..

Sonra uçaktan inince aradı beni seni çok özledim aşkım filan dedi bende uzatmadım güzelce konuştuk filan..
Bu adam seni seviyor. Benim esim olsa boyle bir seyi taksam kavga cikarsam boyle alttan alıp da guzel guzel konusmaz valla. Küplere biner küser bana :) peygamber sabri vermis allah. Seni seviyor her halinden belli su kıskançlıkları birak kocana guvenmeyi ogren derim

Ay kafam allak bullak oldu valla off.. Valla kızlar ben istersem çok iyi takip ederim eşimi inciğine cinciğine kadar..
Ama yapsam mı bilemedim

Ne var aklında senin ???

Ama yapsam mı bilemedim

Ben seni haksiz bulmadim.. Gayet her kadin gibi ilgi istiyorsun, kim istemezki özelikle senin durumunda olan insan daha cok ilgi bekler. Esinizi takip edebilirsiniz, icini rahat etmek istiyorsaniz.. Aslinda sizin konunuz güven, bubu belli etmeseniz. Cunku bi insan durduk yere boyle herseye asiriya baglayan biri degildir.

Eşim hayatta sırf ben susayım diye istemediği birşeyi demez ve yapmaz maalesef bende onu çözümledim artık
Çünkü bakıyor ki gerçekten çok mutluyuz ve tek sorun o. Bu sebeple onu da kendi alttan alıyor.
2 saate yakın sürüyor yolculuğu valla şuan çok mutlu konuşuyoruz yazışıyoruz maşallah..,

Jameya Jameya ayrıca bakın bu adamın ruhunda çok fazla incelik romantiklik yok ben böyle demesem o güzel sözler azalarak biter ve asker arkadaşı gibi konuşmaya başlarız. Ben böyle diyince ona da dank ediyor..
İçimdeki romantikliği katlettin dedim yani o da bunu kaybetmek istemez eminim..
Ben karşımdakine karşı çok ince düşünen biriyim aslında o da biliyor bunuu
O romantikligi kavga ile körüklemek dogru mu? Guzelce bana aşkım demeyince sen üzülüyorum. Ben seni cok seviyorum. Benimle samimi konuamani istyorum vs desen yuzyuzeyken adama uzaktayken dünyayı dar etmesen kavga etmeden soylesen olmaz mi? Her seyin guzel bir yolu vardır. Sıkıntı sunki bazi seyler bagiris cagiris uzaktan cozulmez. Uzme kocanı. Sen adamdan incelik bekliyorsun sevgi bekliyorsun. Surekli kızıp duruyorsun. O sana surekli kızsa. Nasıl hissedersin?

Bu adam seni seviyor. Benim esim olsa boyle bir seyi taksam kavga cikarsam boyle alttan alıp da guzel guzel konusmaz valla. Küplere biner küser bana :) peygamber sabri vermis allah. Seni seviyor her halinden belli su kıskançlıkları birak kocana guvenmeyi ogren derim
Ay böyle yorumları görünce serbest oluyorum yani rahatlıyorum ama diğer türlüsü yorumlar gelince içim içimi yiyor..
Sanırım ben buraya beni azarlamaları yapma demeleri için konu açıyorum :)))

Back