• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum..

Belkide vajiden dolayı böyleyimdir bilmiyorum
Ama telefonla konuşurken her cümlenin sonunda aşkım dememesine bile takılıyorum ya..
Bu sabah uçağı vardı konuştuk binmeden bu yüzden tartıştık her cümlede aşkım desin diye sonra neden demiyorsun biri telefonda benimle konuştuğunu anlamasın diye mi dedim konu iyice tartışmaya döndü her cümlede aşkım mı diycem filan dedi neyse tartıştık kapattık daha aramadım ben..

Sonra uçaktan inince aradı beni seni çok özledim aşkım filan dedi bende uzatmadım güzelce konuştuk filan..

Şuanda güzelce yazışıyoruz..
Kendimden korkuyorum ya..
Bazen çok bişey istemiyorum ki diyorum bazen de herkes bu kadar tepki veriyorsa buraya konu açınca birşeyler yanlış diyorum.

Ama telefonla konuşurken her cümlenin sonunda aşkım dememesine bile takılıyorum ya..
Bu sabah uçağı vardı konuştuk binmeden bu yüzden tartıştık her cümlede aşkım desin diye sonra neden demiyorsun biri telefonda benimle konuştuğunu anlamasın diye mi dedim konu iyice tartışmaya döndü her cümlede aşkım mı diycem filan dedi neyse tartıştık kapattık daha aramadım ben..

Sonra uçaktan inince aradı beni seni çok özledim aşkım filan dedi bende uzatmadım güzelce konuştuk filan..

:KK14: Kk bile bunaldı artık bir dur be kızım!

Yakında hiç birimiz sana cvp vermicez o derecede! Yok sen anlamıyorsun ki. Ben seni anlayamıyorum yani.

Eşiniz bir gün sizi gerçekten aldattığında hiç birimiz size inamıcaz.. İnşallah olmaz ama siz hiç adama iyi şeyler aşılamıyosunuz ki.? Hep bir şüphe.. Hep bir dedektif haller..Gözünün üstünde kaşın var.. Neden var? Adama siz hep böyle giderseniz adam bir gün dicek ki yapmadım ve seni yapmayacağıma inandıramadım.. Gerçekten aldatırsam tek sebebi sensin... Hiçbir şey aldatmayı haklı çıkarmaz ama erkek mantığı biraz da böylr işliyor bence.. Çok bunlattı, çok üstüme geldi.. Bana inanmıyor.. Hep bir şüphe.. Diye diye sonunda yaptırdı gibi... Vs. Açıklaması bu olursa şaşırma.. Düşün şu adamın yakasından..

Dünyada bi sizin kocanız varmış gibi davranıyorsunuz. Söylemleriniz, hitaplarınız eşinizi çok boğuyor itiyor. Her lafta aşkım canım cicim nedir ya. Siz vajinusmusu aşsanız bile değişmezsiniz. Değişik bi özgüven eksikliği var sizde. Takıntılı bir şekilde aynı şeylere takılıyorsunuz.

Unutmayın insanlar eşlerini ilk etapta fiziksel olarak çekici bulur beğenir evlenir. Ama o evliliğin devamı için bu yeterli değil. Güzel giden bir evlilik için huy, uslüp, hal, tavır, güven, sabır çok çok çok önemli inanın hatta sevişmekten daha önemli.

Kendinizi tutmaya çalışıyorsunuz, bastırıyorsunuz ama değişmediğiniz sürece üzgünüm başa saracaksınız. Eşiniz sonunda isyan edecek. Ya da siz böyle yaşayamıyacağınıza karar vereceksiniz

Yok canim ne abartmasi. Sadece esinizi kontrol edemediginiz icin biraz sinirlenmişsiniz. Cunku insanlar evlenince birbirlerine köle olduklari icin tek baslarina karar verip asla arkadaslariyla bir sey yapmamali.

Yok canim ne abartmasi. Sadece esinizi kontrol edemediginiz icin biraz sinirlenmişsiniz. Cunku insanlar evlenince birbirlerine köle olduklari icin tek baslarina karar verip asla arkadaslariyla bir sey yapmamali.

Son yazdığını gördünüz mü? Aşkım demedi diye kavga çıkartmış.

Bu adam seni çözmüş anlasilan:KK48:

Ucak yolculugu kac saat surmus ki hemen de özleyivermis.
Bence sen dirdir etme diye he he askim he he özledim vs.. diyerek kendini garantiye aliyor.
Kafam rahat olsun diye aşk sözcukleriyle seni aradan cikartiyor.
Arada isyan ediyormus surekli aşkim mi diyeyim diye ama nafile oldugunu bildiginden tartismayi pek de uzatmiyor.
Gelinen noktada eşin seni idare ediyormuş gibi görünüyor.

Son yazdığını gördünüz mü? Aşkım demedi diye kavga çıkartmış.
Yeni okudum. İyi bari allahtan abartmamis. Bence arkadas psikolojik destek almali. Esi bu kadar idare ediyorsa bence gercekten seviyor. Onun icin tedavi olmali yani. Bu hastalik derecesinde bir sey. Esimle konusurken yaninda birisi varsa askim demeyi birak, seni seviyorum dedigimde cevap olarak ben de bile demez :D tamam sonra konusuruz der kapatir telefonu. Yani ne biliyim bana cok tuhaf geldi. Bir insan bu kadar sık bogaz edilmemeli sudan sebepler yuzunden.

Gerçekten her cümle sonunda "aşkım " demesini bekliyor musunuz?Bu yüzden de tartışıyor musunuz?
Sonra uçaktan inince aşkım dediğinde içinden gelerek dediğine inanıyor musunuz?
Uzgünüm ama şımarıklik bu.Ben diyecek bir şey bulamıyorum.Ama forumdaki hanımların yorumlarını dikkate almakta fayda var.

Yeni okudum. İyi bari allahtan abartmamis. Bence arkadas psikolojik destek almali. Esi bu kadar idare ediyorsa bence gercekten seviyor. Onun icin tedavi olmali yani. Bu hastalik derecesinde bir sey. Esimle konusurken yaninda birisi varsa askim demeyi birak, seni seviyorum dedigimde cevap olarak ben de bile demez :KK70: tamam sonra konusuruz der kapatir telefonu. Yani ne biliyim bana cok tuhaf geldi. Bir insan bu kadar sık bogaz edilmemeli sudan sebepler yuzunden.

:) tam da tahmin ettiğim gibi 360 derecede fikir değişikliği :))
Aşkım demem kolay kolay bazen ağzımdan çıkıyor ben bile şaşırıyorum ama telefonda o bana ne demiş diye dikkat etmiyorum bile :63: geçen gün efendin abi diye açtı telefonu :KK76: başkasına dediğini biliyorum bunu gkk1 olsa boşanmaya kadar götürürdü :KK70: ben gırgır şamata yaptım :KK71:

:) tam da tahmin ettiğim gibi 360 derecede fikir değişikliği :))
Aşkım demem kolay kolay bazen ağzımdan çıkıyor ben bile şaşırıyorum ama telefonda o bana ne demiş diye dikkat etmiyorum bile :63: geçen gün efendin abi diye açtı telefonu :KK76: başkasına dediğini biliyorum bunu gkk1 olsa boşanmaya kadar götürürdü :KK70: ben gırgır şamata yaptım :KK71:
Ayy ben zaten bu fikirdeydim ilk mesaji kinayeli yazmaya calistim demek ki becerememisim :D aslinda olmasi gerekenin tam tersini yazdim konu sahibi acaba anlar mi diye :D

Kızlar inanın boşuna dil döküyoruz burada.
Konu açıp açıp bildigini okuyor, başka da bir nane yok.
Yine tartışmış yemin ederim şaka gibi.
Umarım adam tez zamanda boşanıp yoluna bakar, yoksa daha çok başı ağrır zavallının.
En azından onu daha mutlu edecek başka biriyle hayatını idame ettirirse sürdürdüğü saçma sapan evliliğe boşuna zaman ayırdığını anlar.
Kendisine en acilinden sabır ve boşanma kararını tez vakitte almasını temenni ederim.

Ayy ben zaten bu fikirdeydim ilk mesaji kinayeli yazmaya calistim demek ki becerememisim :KK70: aslinda olmasi gerekenin tam tersini yazdim konu sahibi acaba anlar mi diye :KK70:
Ahahahhaha
Yahu konu sahibine kendimiZe paraladık aylardır konu açıyor,hep haksızsın dedik şöyle yap dedik anlamıyor ki :KK45:

Ahahahhaha
Yahu konu sahibine kendimiZe paraladık aylardır konu açıyor,hep haksızsın dedik şöyle yap dedik anlamıyor ki :KK45:
Valla ben bilmem onceki konusunu :D yazarken hic nicklere bKmiyorum. Belki daha onceki konularina girip yazdiysam bile suan bundan haberim yok. Ama bu konu gercekten cok mantiksiz. İşsiz yani buna uzuluyorsa gercekten.

Eski konularınızı filan bilmem aşkım.
Tek takıldığım nokta her cümle sonunda "aşkım" denmesi isteği aşkım.
Sahi ciddi misiniz aşkım?
Her cümleyi bırakın, iki cümlede bir bile fazla değil mi aşkım?

Bakın her cümlenin sonuna ekledim ben... Hiç hoş olmadı......

Back