Ben mi abartıyorum..

Madem öyle niye hem şikayet edip zirf pirt askim mi diyecem diye tartisiyor.
Bu aşkimli canim cicimli durum hosuna gidiyorsa mutluysa ne sitem eder ne tartisma konusu yapar.

Neyse canim sen deli dolusun anlasildi
Esinle aranizda yaş farki var.
Sen gencligin getirdigi ateşle fevri hareket ediyorsun aranizda çözūme kavusmamis cinsel sorun da eklenince tavirlarin normal geliyor bana.

Belki eşin de gencligine toyluguna verip artik ustune gelmiyor.
Yoksa senin eşini pek de tasvip edilecek yanı yoktu ilk yazdigin konularda.

Tamam sen delice davraniyor olabilirsin ama eşin de pek anlayisli degildi.
Simdi daha anlayisli ya da tahammulkar gibi.
Tabi ki daha iyi olmanizi ister burada sana yazan herkes.

Ben böyle sıkmama rağmen eşim bana çok iyi davranıyor altında kötü bir sebep yatmıyordur inşallah

Ben böyle sıkmama rağmen eşim bana çok iyi davranıyor altında kötü bir sebep yatmıyordur inşallah

Düşünüp durma bunları yahu. Yapan her türlü yapar zaten. Yapsa o kadar ilgili olamaz.

Düşünüp durma bunları yahu. Yapan her türlü yapar zaten. Yapsa o kadar ilgili olamaz.
Bir üye konu açmış ya bana çok iyi davranıyordu hatta çok mutlu istekliydi her konuda demek bu yüzdenmiş filan diye ona takıldı aklım
Ay okumamak lazım valla konu filan insan iyice şüpheye düşüyor paranoyak oluyor
Neyse Allah bilir artık ben kalbimi temiz tutmaya çalışacağım duamı edeceğim varsada rabbim çıkarır karşıma

Ya o üye ne dediğini bilmiyor ki bi ilgiliydi diyor bi son zamanlarda suçlayıcıydı diyor. Bakma herkes yaşananları birebir yazmaz ki. Konulara takılma bu kadar.

Ya o üye ne dediğini bilmiyor ki bi ilgiliydi diyor bi son zamanlarda suçlayıcıydı diyor. Bakma herkes yaşananları birebir yazmaz ki. Konulara takılma bu kadar.
Doğru diyorsun kafamı bulandırmama gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…