Ben mi abartıyorum..

Yaaa dicek bişey bulamıyorum bi önceki konunuza yaptığım yorumu yapıyorum yazık adama..daha size ne kadar tahammül eder bilmiyorum siz yemek bile yapamıyosunuz şıraya bak eşiniz hem haklı hem de eve gelip yemek yapıp bi de sizi kaldırıp barışıyor yine o çabalıyor ancak bu nereye kadar gider bilemiyeceğim eşinizin işi çok zor

konundan bir cümle bile okumadım başlığa ve daha önceki konulara istinaden cevap veriyorum kesinlikle sen abartıyorsun ve haksızsın :)

Pes diyorum sana daha da lafım yok adam işten geliyo karısı tv basında birde emir buyuruyo ven yemicem vak başının çaresine eve geliyo yumurta kırıyo hemde kendi bu herşeyden önce eşine saygısıziklik yaptığının göstergesi zaten yemek yapamazsın acil durum olur eyvallah ama totonu yayıp koltuğa tv seyret adam yumurta kırıp yesin birde barıştınız öylemi arkadaşlar haklı sen yok yani senden olmaz ve esin de çok sabırlı ama gidince naparsan yap o adami kaybedeceksin çünkü sınırını zorluyorsun aşırı derecede

Heh rahatladın mi bak gitmicekmis adam ohhh artık aldatamaz degilmi içim şişti yeminle senden ben böyle saçma bi ilişki gormedim ya ama kocanda da hata var bırakıp gitmiyo çünkü dayanılacak gibi değilsin cidden iki gün iyisin sonra aynı fark yok bak burdan boz bile anladık ne diyim şu akar yolunu bulur bir gün sona doğru yaklaşıyorsun bunu bil

Canım bende çok denedim bu yüzden çok büyük kavgalar ettik öyle böyle değil..
Bunun izin verip vermemekle ilgisi yok ki ben çok asi karakterli bir insanım, ama bu yüzden tartışmak içimden gelmiyor artık belki namaz kılıyorum diye öyle hissediyor olabilirim.
Bide şöyle bir durum var kuzum yani benim fiziğim normal bir fizik ne çok zayıfım ne çok kiloluyum ama bende bir popo var çok dik ve toplu yani hemen popom çıkıyor :)))

Soruyorlar zaten..
Evet benim acilen ona ağırlık vermem lazım ama hep kalıyor..

Eltim kahve fali baktirmisti ve fali bakan kisi esin seni aldatacak demis. Artik bu onu nasil taktiysa kaynima dunyayi dar etmisti. Suan kendisi ile konusmuyorum ama konustugum zamanlarda ona cok soyledim esegin aklina karpuz kabugu sokuyorsun aldatacagi yoksa da aldatacak seni bir gun diye.
Sizinki de o hesap. Adam daha ne kadar tahammul eder bu halinize bilemiyorum.

Bilmiyorum yani benim de kırmızı çizgim bu sanırım..
Haber verilmemesi durumunda çok sinirleniyorum ama olaylar doğaçlama gelişebilir benim bunu idrar etmem gerek..

Allah aşkına ya ben burada okurken sinirlerim zıpladı adam ne yapsın. Gerçekten artık bu kadar mı paranoyak mı oldunuz adamları artık işe de yollamayacaksınız aman yalnız olmasın diye prangalayıp eve hapsedeceksiniz. Ya arkadaşı gideceği yere gidecekse arabası da varsa neden onunla gitmesin? ne var bir gece otelde kalsa.. Ha otel adı geçti ya kesin aldatacak sizi aman takip edin emi. Haber vermişmiş o an gelişmiş ve söylemiş zaten son anda demedi ya zaten daha gitmiş ki sanki duyan yolda arıyor sizi sanır

Yok günübirlik gidecekti de yok neden kalacak da yok gece yolculuğu yapacakmış adamla da. Ya sabah çıkacağına akşam çıkacak o vakti sizle geçirse ne olur geçirmese ne olur iş ya iş yanii bu adamlar böyle kadınlara valla iyi katlanıyor siz böyle güvenmedikçe daha çok uzaklaştırıyorsunuz. Benim eşim açıköğretim sınavlarına gidiyor eğer uzağaa doğuda falanda 4-5 gün önceden gidiliyor otelde kalınıyor her öğretim görevlisi böyle iyi bende arıza çıkartayım ya.

Uçakla gideceklerdi.

Eski konularindan da tanıyorum seni. Cok kıskançsın. Ayda yılda bir bi gun gec gelecegim demis. Seni şüpheye dusurecek bir hareketi yoksa aldatmaya meyli yoksa neden bu kadar aşırı tepki veriyorsun. Erkek bu belli olmaz diye diye çıldırtacaksın adamı bosatacaksin valla. Evliligin biyle uzun süre dayanmaz. O adam seni gercekten seviyor bunu da bil. Hic bir erkek bu kadar kıskançlık krizini cekmez

vajinismusu çözmedikçe adım adım sona gideceksin..garip değişken bi duygu durumun var çok az kimse senin yapında birini idare edebilir..bak idare etmek diyorum çünkü bu halinle hep idare edilen, olsun bakalım sabırr denilen biri olursun hayatında hep...kendine vajinusmustan dolayı güvenmiyorsun...ama bir okadar da hayatı burnundan da getirsem bu adam beni bırakamaz narsistliğinin doruklarında gezip bir okadar da aşırı özgüven dolusun..çok asi yapım var, fiziğim çok düzgün, benden habersiz kuş uçurtmam..bunları niye dediğimi anladından eminim..yapma bunları, madem namaz falan kılıyorsun nefis terbiyesi diye birşey duymuşsundur ..kendine 15 gün süre ver deki şunları şunları şunları sadece 15 gün yapmıycam de ve uygula bakalım..kısacık periyotta nefsini bi dizginlemeye çalış...hayatta hep dik olmakla zorluklar karşısında dik durmayı karıştırma...sen evlisin evlendiysen orta yolu bulmayı zaten kabullenmişsin ki nikah masasına oturmuşsun, değilse dediğin gibi asi dik başınla bir süre daha bekarlığının tadını çıkarırdın zerre hesap gütmeden gününü gün ederdin. ama değil orta yolu bulmak daha da zora koşuyorsun herşeyi..insan seninle konuşurken 9 kere yutkunur öyle konuşur ve kimse çok uzun süre etrafında böyle birini tutmaz anan baban haricinde..eşte de böyle arkaşta da komşuda da..

Haklısınız ne diyeyim benim toparlanmam gerek..

Haklısınız ne diyeyim benim toparlanmam gerek..
Önce bi kendine bak uğraşıp durma şu adamla yazık ediyosun vajiymisin sen önce buna odaklan hem adım atma hem adama dunyayi dar et varmı öyle bişey sen önce tabagindakini ye sonra karşı tarafa geç kendi sorununu çözmek için adım at ama yok sen adamı darlamaktan başka biseye vaktin kalmiyor

Evet aramız bozuk olunca hiç uğraşmıyorum egzersiz yapmıyorum yani bayadır ne bileyim içimden gelmiyor
Aslında çok istiyorum ama yapmayarak en büyük cezayı kendime veriyorum farkında olmadan

Evet aramız bozuk olunca hiç uğraşmıyorum egzersiz yapmıyorum yani bayadır ne bileyim içimden gelmiyor
Aslında çok istiyorum ama yapmayarak en büyük cezayı kendime veriyorum farkında olmadan
E çünkü adamla uğraşıyorsun sürekli aslında ozguvenin cok eksik senin o yuzden bu dereceye geliyosun halbuki tedavinle ilgilenen adamı rahat bıraksan hayatin düzene girecek

Kıskançlığı bırak. Ben burda kesinikle yanlış birşey görmüyorum arkadaşıyla vakti geçirmek istemiş bunda kötü birşey yok. Ve sana tek tek yapacaklarını anlatmış çocuk gibi daha ne istiyorsun? Bence sen kendine bak neden böyleyim benim sorunum ne güven eksikliği var sanırım eğer kendindeki sorunu çözebilirsen eşine güvenmeyi öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…