Canım bende çok denedim bu yüzden çok büyük kavgalar ettik öyle böyle değil..Çünkü ben izin vermiyorum beni böyle konularda yönlendirmesini. Herkesin kendi hayatı var sen ona her konuda karıştığın için sana karışmakta da haklı. Yani buda senin elinde olan birşey canımcım :)
Soruyorlar zaten..Huzurunuzu kaçırıp kendinize ve eşinize yaptığınız eziyete değdi mi?
Gereksiz yere ortamı gerip, eşinizi kendinizden soğutacağınıza vajinusmus problemine çözüm arasanız daha iyi olur.Farkında değilsiniz ama Siz bunlarla uğraşırken zaman akıp gidiyor. Yakında çevre baskısı başlar bebek yok mu diye?
Uçakla gideceklerdi.Allah aşkına ya ben burada okurken sinirlerim zıpladı adam ne yapsın. Gerçekten artık bu kadar mı paranoyak mı oldunuz adamları artık işe de yollamayacaksınız aman yalnız olmasın diye prangalayıp eve hapsedeceksiniz. Ya arkadaşı gideceği yere gidecekse arabası da varsa neden onunla gitmesin? ne var bir gece otelde kalsa.. Ha otel adı geçti ya kesin aldatacak sizi aman takip edin emi. Haber vermişmiş o an gelişmiş ve söylemiş zaten son anda demedi ya zaten daha gitmiş ki sanki duyan yolda arıyor sizi sanır
Yok günübirlik gidecekti de yok neden kalacak da yok gece yolculuğu yapacakmış adamla da. Ya sabah çıkacağına akşam çıkacak o vakti sizle geçirse ne olur geçirmese ne olur iş ya iş yanii bu adamlar böyle kadınlara valla iyi katlanıyor siz böyle güvenmedikçe daha çok uzaklaştırıyorsunuz. Benim eşim açıköğretim sınavlarına gidiyor eğer uzağaa doğuda falanda 4-5 gün önceden gidiliyor otelde kalınıyor her öğretim görevlisi böyle iyi bende arıza çıkartayım ya.
Önce bi kendine bak uğraşıp durma şu adamla yazık ediyosun vajiymisin sen önce buna odaklan hem adım atma hem adama dunyayi dar et varmı öyle bişey sen önce tabagindakini ye sonra karşı tarafa geç kendi sorununu çözmek için adım at ama yok sen adamı darlamaktan başka biseye vaktin kalmiyorHaklısınız ne diyeyim benim toparlanmam gerek..
Evet aramız bozuk olunca hiç uğraşmıyorum egzersiz yapmıyorum yani bayadır ne bileyim içimden gelmiyorÖnce bi kendine bak uğraşıp durma şu adamla yazık ediyosun vajiymisin sen önce buna odaklan hem adım atma hem adama dunyayi dar et varmı öyle bişey sen önce tabagindakini ye sonra karşı tarafa geç kendi sorununu çözmek için adım at ama yok sen adamı darlamaktan başka biseye vaktin kalmiyor
E çünkü adamla uğraşıyorsun sürekli aslında ozguvenin cok eksik senin o yuzden bu dereceye geliyosun halbuki tedavinle ilgilenen adamı rahat bıraksan hayatin düzene girecekEvet aramız bozuk olunca hiç uğraşmıyorum egzersiz yapmıyorum yani bayadır ne bileyim içimden gelmiyor
Aslında çok istiyorum ama yapmayarak en büyük cezayı kendime veriyorum farkında olmadan
Haklısınız ne diyeyim benim toparlanmam gerek..
Kocası toptan gittigi gün.Acaba kaç gün toparlanıp eski haline döneceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?