Ben mi abartıyorum..

Hergün evine zamanında gelen temizlikte karısına yardım eden ne erkekler sevgiliyi önce üst daireye taşıyor sonra kaçıp gidiyor en son duyan da karısı oluyor.. aaa hergün eve gelirdi bana her konuda yardımcıydı diyorlar.

QUOTE="Jameya, post: 53393575, member: 682635"]Bana göre evet haksız. Hata yaptırmak değil bana göre adam bıkmış. Evde dışarı çıkmıyor hafta içi evde karısıyla vakit geçiriyor akşam 7 8 en geç evde. Bu kız vajinismus evlendiklerinden beri destek oluyor. Bütün konularını okuyun hak vereceksiniz belki.[/QUOTE]

Evet bence de arkadaşların yok mu? Kahve içmeye çık. Yada onu da yapmıyorsan durumun gayet iyi bence alışveriş yap. Tarzını değiştir seni daha iyi hissettirecek.
Tarzını değiştir diyorsun ama saç modelimi değiştireceğimi söylüyorum mesela eşim diyor ki eskiden saçların öyleymiş o zamanlar mı geldi aklına (ne alakaysa)
Yapma öyle filan diyor kıyafetlerime karışıyor. Atıyorum alışveriş yaparken bişeyler deniyorum nasıl oldu diyorum güzel olmuş olsa bile yok belini kapatmıyor (ki gayet herkesin giydiği normal birşey) diyor. Ben beğendim diyorum or..lar giyer bunu filan diyor.
Bakın ben burada herşeyimi yazmıyorum onun da haksız olduğu çok nokta var. Belki kıyafetime karışmasa ben kendimi daha iyi daha özgüvenli hissedeceğim. Zaten bende giyiyorum başkasına bakmaz diyeceğim belki..

[/QUOTE]
felaket tellalı mısın mübarek..

Dediklerini deneyeceğim inşallah canım..
Çok iyi bir kayınvalidem var maşallah.. Gerçek anlamda seviyorum bana hep destektir hep halimi hatırımı sorar.. Eşim ailemle görüşmeyi kabul etmediği dönem bile geldiler bize biz nasılsak onlar da öyle konuşun görüşün gibi bi ton güzel şey dediler mesela

Canim senin eski konularini da biliyorum.
Adamin ustune cok gidiyorsun ve bunaltiyorsun muhtemelen bu yuzden de esiniz bu sekilde davraniyor.

Biraz rahat birak. Sen de cik disari gez toz ne biliyim alis veris falan yap. Bu kadar takinti yapma esini.
Adam bi gun bir gidecek pir gidecek haberin olsun
.

Off siz ne saçmalıyorsunuz yapacak adam zaten yapıyor naparsan yap

Siz dirdir ettikce esiniz kacar. Sonunda adami evden kendinizden sogutursunuz.

Öyle konuşuyorsa haksız tabi ki.
Kıyafetine karışmasına izin vermemelisin. Ona sormadan yap ne yapacaksan ben bugüne kadar hiç eşime sormadım bu tarz şeyleri. Sorsam o da karışır.
Bigün saçlarıma ombre yapıcam nasıl olur sence demiştim sana yakışmaz dedi (kıskançlıktan)
Ertesi gün gidip yaptırdım yakışmış dimi dedim! Evet dedi beğendi:)
Kıyafet konusunda da sorsam karışır ama ben sormadan alıyorum. Eşimle alışverişe bile çıkmıyorum. Geçen bir elbise aldım giydim ilk defa görüyor,altına kalın çorap giydim,bişey görünmüyor ama bunu mu giyeceksin çok kısa diye söylendi evet dedim bunu giycem çok rahat diyip çıktım. Gıkı çıkmadı :)
Anlayacağın herşeyinize karışmayın her konuda fikir almak zorunda değilsin git yaptır saçını geldiğinde görür yurt dışına gittiğinde. Al kendine kıyafet giydiğinde görsün gösterme!

Hmm tamam hatırladım kv ile ilgili de birşeyler yazmıştın.

[/QUOTE]

Beni etiketlemeye çalıştın sanırım.
Ama ne yapmayı düşünüyorsun acaba yapacak olan her şekilde yapar zaten. Her gün acaba aldatıyor düşüncesi ile üstüne mı gideceksin? Bikere kendi sağlığın için iyi birşey değil bu :) aldatan aldatır engel olanazsın. Bütün gün de bunun yüzünden kafayı yiyemem kusura bakmasın. Keyfime bakar hayatıma bakarım,karşıma çıkarsa da da gerekeni yaparım.

Abartmak m aaa yok canım napmışsınız ki alt tarafı adama dünyayı zindan etmişsiniz, beynini yiyip bitirmişsiniz. Bu adam sizi aldatıyor, boşanın derim :))

İşte öyle olunca kavga ediyoruz resmen senin eşin birşey demiyor ama ben bir elbise alsam eşim kısa bulsa giydirmez kesinlikle benimle tartışır bağırıp çağırır

Ya tamam da yani günübirlik gidecekti şimdi birden kalmak nerden çıktı. Sebep ne adam gelecekmiş ordan onunla dönecekmiş
Görüşeceği adamı tanıyor musn? Engellemeseydi görüntülü ara derdim böyle bişye bnde böyle yapardım galiba. Buradaki konuları okuya okuya paranoyak olduk .. bn msjla tepkimi göstermezdim eve geldiğinde burnundan getirirdm sanırım.

Esim haftanin 3 gunu arkadaslariyla gorusur
Gitmedigi zamanarda birseymi oldu aranizda nie gorusmediniz diye sorarim.
Cani ne isiyorsa yapabilir belli sinirlar dahilinde tabiki
Skmamak lazim birbirinizin kolesi degilsinz
Hayat arkadasisiniz
Biraz rahat olun
Ve rahat da birakin,bence yapablirsiniz

Kızlar dün akşam olanları anlatıyorum

Eşimi aradım nerdesin dedim daha iş yerindeydi bende dedimki neden haber vermiyorsun yemeği nasıl yapalım dedim sen bilirsin kafana göre ya dedi kapattık telefonu ben sinirlendim..
Sonra tekrar aradım dedimki istersen gelirken ye istersen hazır bişeyler al kendine ben yemeyeceğim dedim
Eşim de bende yemeyeceğim dedi kapattık telefonu
Sonra ben eve geçtim hiçbir işle uğraşmadım uzandım tv izledim direkt sonra eşim geldi girdi mutfağa bişeyler hazırladı makarna yumurta garnitür tarzı şeyler filan hazırladı kurdu sofrayı beni de kaldırdı yattığım yerden sonra öpüştük barıştık bende uzatmadım..
Bu arada bana uçak rezervasyonunu gösterdi günübirlik almış adamla filan gitmeyecek
Zaten adam da gelmemiş..
Şuan iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok

İşte öyle olunca kavga ediyoruz resmen senin eşin birşey demiyor ama ben bir elbise alsam eşim kısa bulsa giydirmez kesinlikle benimle tartışır bağırıp çağırır

Çünkü ben izin vermiyorum beni böyle konularda yönlendirmesini. Herkesin kendi hayatı var sen ona her konuda karıştığın için sana karışmakta da haklı. Yani buda senin elinde olan birşey canımcım :)

Huzurunuzu kaçırıp kendinize ve eşinize yaptığınız eziyete değdi mi?

Gereksiz yere ortamı gerip, eşinizi kendinizden soğutacağınıza vajinusmus problemine çözüm arasanız daha iyi olur.Farkında değilsiniz ama Siz bunlarla uğraşırken zaman akıp gidiyor. Yakında çevre baskısı başlar bebek yok mu diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…