Tarzını değiştir diyorsun ama saç modelimi değiştireceğimi söylüyorum mesela eşim diyor ki eskiden saçların öyleymiş o zamanlar mı geldi aklına (ne alakaysa)Evet bence de arkadaşların yok mu? Kahve içmeye çık. Yada onu da yapmıyorsan durumun gayet iyi bence alışveriş yap. Tarzını değiştir seni daha iyi hissettirecek.
[/QUOTE]Hergün evine zamanında gelen temizlikte karısına yardım eden ne erkekler sevgiliyi önce üst daireye taşıyor sonra kaçıp gidiyor en son duyan da karısı oluyor.. aaa hergün eve gelirdi bana her konuda yardımcıydı diyorlar.
QUOTE="Jameya, post: 53393575, member: 682635"]Bana göre evet haksız. Hata yaptırmak değil bana göre adam bıkmış. Evde dışarı çıkmıyor hafta içi evde karısıyla vakit geçiriyor akşam 7 8 en geç evde. Bu kız vajinismus evlendiklerinden beri destek oluyor. Bütün konularını okuyun hak vereceksiniz belki.
Dediklerini deneyeceğim inşallah canım..Evet bence de arkadaşların yok mu? Kahve içmeye çık. Yada onu da yapmıyorsan durumun gayet iyi bence alışveriş yap. Tarzını değiştir seni daha iyi hissettirecek.
Arkadaşların yoksa eşin evde yokken çık kahvaltı ısmarla kendine. Ben arada yapıyorum bunu yaşadığım şehirde çok arkadaşım yok olanlar da çalışıyor. Bende ya alışverişe çıkarım,ya kahvaltıya çıkarım arada değişiklik olsun diye. Bu aralar da kitabımı alıp kafeye gitmeyi düşünüyorum hem kahve içer hem kitap okurum.
Gayet keyifli olur bence :) denemelisin bende yeni fikir edindim.
Bu arada senin kayınvaliden yok mu?
Hergün evine zamanında gelen temizlikte karısına yardım eden ne erkekler sevgiliyi önce üst daireye taşıyor sonra kaçıp gidiyor en son duyan da karısı oluyor.. aaa hergün eve gelirdi bana her konuda yardımcıydı diyorlar.
Off siz ne saçmalıyorsunuz yapacak adam zaten yapıyor naparsan yap
Siz dirdir ettikce esiniz kacar. Sonunda adami evden kendinizden sogutursunuz.Eşim şehir dışına gidecekti ama günübirlik yani kalmadan dönecekti.
Şimdi gideceği şehirden bir arkadaşı gelmiş o gece dönerken onunla dönecekmiş otelde kalacakmış sonra da sabahtan oradaki işlerine başlayacakmış.
Ama normalde günübirlik gidecekti. Adam geliyor onunla döneyim diye bu şekilde kararlaştırdık dedi.
Ve benim bundan haberim yok yani.
Bu sebeple tartıştık telefonda az önce. Ben sabah işimle ilgili hesap mı vereceğim hep dedi bu işle ilgili değil dedim. İşte seni aramamak lazım arayınca böyle yapıyorsun gibisinden şeyler söyledi baya tartıştık.
Otele mi geçeceksin direkt dedim başta evet dedi sonra en fazla adamla bir yerde otururuz çay filan içeriz dedi. Adamla öyle kararlaştırmışlar filan sonra tartışma alevlendi bu telefonu suratıma kapattı.
Sırf adam gelmiş diye beni bırakıp adamla gitmek ne demek gitmeyeceksin gece başka şehire gitmek ne demek bir bu eksikti, 1 hafta sonra yurtdışına çıkacaksın insan evinde olmak ister sen gidiyorsun, elalemle gece gezmesi mi yapacaksın filan yazdım bir ton whatsapptan sonra bu okudu birşey yazmadı, ben yazmaya devam edince beni engelledi.
Bilmiyorum ya.. Ben mi abarttım yoksa haklı mıyım tarafsız gözlere ihtiyacım var..
Burada aldatma konuları okuya okuya paranoyak mı oldum ne oldum bilmiyorum.. Ben eşim yapmaz diye düşünüyorum ama kimse için yapmaz dememek gerekir ya benim salaklığımsa yapmaz demek.. Yada ya çok abartıp üstüne gidiyorsam bilemedim..
Akşam eve gidince nasıl davransam bilmiyorum.
Daha yeni toparlandık biliyorsunuz abarttım mı bilmiyorum???
Dediklerini deneyeceğim inşallah canım..
Çok iyi bir kayınvalidem var maşallah.. Gerçek anlamda seviyorum bana hep destektir hep halimi hatırımı sorar.. Eşim ailemle görüşmeyi kabul etmediği dönem bile geldiler bize biz nasılsak onlar da öyle konuşun görüşün gibi bi ton güzel şey dediler mesela
[/QUOTE]Hergün evine zamanında gelen temizlikte karısına yardım eden ne erkekler sevgiliyi önce üst daireye taşıyor sonra kaçıp gidiyor en son duyan da karısı oluyor.. aaa hergün eve gelirdi bana her konuda yardımcıydı diyorlar.
QUOTE="Jameya, post: 53393575, member: 682635"]Bana göre evet haksız. Hata yaptırmak değil bana göre adam bıkmış. Evde dışarı çıkmıyor hafta içi evde karısıyla vakit geçiriyor akşam 7 8 en geç evde. Bu kız vajinismus evlendiklerinden beri destek oluyor. Bütün konularını okuyun hak vereceksiniz belki.
İşte öyle olunca kavga ediyoruz resmen senin eşin birşey demiyor ama ben bir elbise alsam eşim kısa bulsa giydirmez kesinlikle benimle tartışır bağırıp çağırırÖyle konuşuyorsa haksız tabi ki.
Kıyafetine karışmasına izin vermemelisin. Ona sormadan yap ne yapacaksan ben bugüne kadar hiç eşime sormadım bu tarz şeyleri. Sorsam o da karışır.
Bigün saçlarıma ombre yapıcam nasıl olur sence demiştim sana yakışmaz dedi (kıskançlıktan)
Ertesi gün gidip yaptırdım yakışmış dimi dedim! Evet dedi beğendi:)
Kıyafet konusunda da sorsam karışır ama ben sormadan alıyorum. Eşimle alışverişe bile çıkmıyorum. Geçen bir elbise aldım giydim ilk defa görüyor,altına kalın çorap giydim,bişey görünmüyor ama bunu mu giyeceksin çok kısa diye söylendi evet dedim bunu giycem çok rahat diyip çıktım. Gıkı çıkmadı :)
Anlayacağın herşeyinize karışmayın her konuda fikir almak zorunda değilsin git yaptır saçını geldiğinde görür yurt dışına gittiğinde. Al kendine kıyafet giydiğinde görsün gösterme!
Görüşeceği adamı tanıyor musn? Engellemeseydi görüntülü ara derdimYa tamam da yani günübirlik gidecekti şimdi birden kalmak nerden çıktı. Sebep ne adam gelecekmiş ordan onunla dönecekmiş
İşte öyle olunca kavga ediyoruz resmen senin eşin birşey demiyor ama ben bir elbise alsam eşim kısa bulsa giydirmez kesinlikle benimle tartışır bağırıp çağırır
Huzurunuzu kaçırıp kendinize ve eşinize yaptığınız eziyete değdi mi?Eşimi aradım nerdesin dedim daha iş yerindeydi bende dedimki neden haber vermiyorsun yemeği nasıl yapalım dedim sen bilirsin kafana göre ya dedi kapattık telefonu ben sinirlendim..
Sonra tekrar aradım dedimki istersen gelirken ye istersen hazır bişeyler al kendine ben yemeyeceğim dedim
Eşim de bende yemeyeceğim dedi kapattık telefonu
Sonra ben eve geçtim hiçbir işle uğraşmadım uzandım tv izledim direkt sonra eşim geldi girdi mutfağa bişeyler hazırladı makarna yumurta garnitür tarzı şeyler filan hazırladı kurdu sofrayı beni de kaldırdı yattığım yerden sonra öpüştük barıştık bende uzatmadım..
Bu arada bana uçak rezervasyonunu gösterdi günübirlik almış adamla filan gitmeyecek
Zaten adam da gelmemiş..
Şuan iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?