vajinismusu çözmedikçe adım adım sona gideceksin..garip değişken bi duygu durumun var çok az kimse senin yapında birini idare edebilir..bak idare etmek diyorum çünkü bu halinle hep idare edilen, olsun bakalım sabırr denilen biri olursun hayatında hep...kendine vajinusmustan dolayı güvenmiyorsun...ama bir okadar da hayatı burnundan da getirsem bu adam beni bırakamaz narsistliğinin doruklarında gezip bir okadar da aşırı özgüven dolusun..çok asi yapım var, fiziğim çok düzgün, benden habersiz kuş uçurtmam..bunları niye dediğimi anladından eminim..yapma bunları, madem namaz falan kılıyorsun nefis terbiyesi diye birşey duymuşsundur ..kendine 15 gün süre ver deki şunları şunları şunları sadece 15 gün yapmıycam de ve uygula bakalım..kısacık periyotta nefsini bi dizginlemeye çalış...hayatta hep dik olmakla zorluklar karşısında dik durmayı karıştırma...sen evlisin evlendiysen orta yolu bulmayı zaten kabullenmişsin ki nikah masasına oturmuşsun, değilse dediğin gibi asi dik başınla bir süre daha bekarlığının tadını çıkarırdın zerre hesap gütmeden gününü gün ederdin. ama değil orta yolu bulmak daha da zora koşuyorsun herşeyi..insan seninle konuşurken 9 kere yutkunur öyle konuşur ve kimse çok uzun süre etrafında böyle birini tutmaz anan baban haricinde..eşte de böyle arkaşta da komşuda da..