• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum..

Adam daha ne yapsın. Seni daha ne kadar düşünsün? Ama boş yere bugün tepki vermeyeceksin. Sen zaten 2 3 gün sonra aynı oluyorsun.
O da bazen öyle diyor.. Keşke hep böyle iyi güzel tatlı olsan diyor..
2-3 gün sonra aynı olmasan keşke diyor..

Eşim şehir dışına gidecekti ama günübirlik yani kalmadan dönecekti.
Şimdi gideceği şehirden bir arkadaşı gelmiş o gece dönerken onunla dönecekmiş otelde kalacakmış sonra da sabahtan oradaki işlerine başlayacakmış.
Ama normalde günübirlik gidecekti. Adam geliyor onunla döneyim diye bu şekilde kararlaştırdık dedi.
Ve benim bundan haberim yok yani.
Bu sebeple tartıştık telefonda az önce. Ben sabah işimle ilgili hesap mı vereceğim hep dedi bu işle ilgili değil dedim. İşte seni aramamak lazım arayınca böyle yapıyorsun gibisinden şeyler söyledi baya tartıştık.
Otele mi geçeceksin direkt dedim başta evet dedi sonra en fazla adamla bir yerde otururuz çay filan içeriz dedi. Adamla öyle kararlaştırmışlar filan sonra tartışma alevlendi bu telefonu suratıma kapattı.
Sırf adam gelmiş diye beni bırakıp adamla gitmek ne demek gitmeyeceksin gece başka şehire gitmek ne demek bir bu eksikti, 1 hafta sonra yurtdışına çıkacaksın insan evinde olmak ister sen gidiyorsun, elalemle gece gezmesi mi yapacaksın filan yazdım bir ton whatsapptan sonra bu okudu birşey yazmadı, ben yazmaya devam edince beni engelledi.
Bilmiyorum ya.. Ben mi abarttım yoksa haklı mıyım tarafsız gözlere ihtiyacım var..
Burada aldatma konuları okuya okuya paranoyak mı oldum ne oldum bilmiyorum.. Ben eşim yapmaz diye düşünüyorum ama kimse için yapmaz dememek gerekir ya benim salaklığımsa yapmaz demek.. Yada ya çok abartıp üstüne gidiyorsam bilemedim..
Akşam eve gidince nasıl davransam bilmiyorum.
Daha yeni toparlandık biliyorsunuz abarttım mı bilmiyorum???

iyide adam bir şey yapmamış ki
bence sıkıntı sende

Ohooo sen zaten eşit bir ilişki yaşamıyorsun ki. Sen köle o sahip olmuş. Aileni istemek demek seni istememek demektir. Sen bunu çoktan kabullenmişsin. Şimdi adama karışma o seninle kalmak istediği sürece kalır gitmek istediğinde de gider.
Konular çok detaylı neden görüşmediği bilmiyorsun bence o yüzden bu kadar ağır kelimeler kullanma.

cok mu dirdir yapiyosun hemen engellemis seni
ben esimle tartisiyorum ben de kiskancim ama hic bi tartismada engellemedik birbirimizi ergen sevgililer gibi o harekete anlam veremedim nolcak engelkeyince hic mi gorumicek seni evde.
sizin bi oturup duzguncr konusmaniz lazim ama sana guvenmiyorum konu sahibi cok bunaltabilirsin adami duzgunce konusamazsin gibi geliyo.o yuzden esin eve gelmeden bi nefes al kendine soz ver
" dirdir yapmicam cok kiskanmicam yapan adam heryerde yapar " diceksin kendini teselli etceksin kocan eve gelince de ozur diliceksin "bi daha seninis konusunda bunaltmicam biliyorum sen bana yanlis yapmazsin beni seviyosun bendr seni seviyorum " diyerek vicdan yaptirtcaksin hem de bariscaksiniz.
ozur dilemen gerekiyo cunku durduk yere bilmeden etmeden esinin seni aldattigini dusunmussun esin ayni seyi sana yapsa napardin ?!
hem bi insana 40 kere dersen yapmicagi varsa da yapar artik dizginle kendini kocan seni bosar da bu gidisle
zaten bi insana bu kadar baglanma bu kadar sahiplenme biraz adami kendi haline birak gezsin arkdasiyla herseyi illa senke mi yapcak
sen de git arkadaslarinla bulus gorus
herseyi de esle yaomak cok sıkıcı bence

Sen görüşmek istiyorsun ya bu yetmez mi görüşmesi için? Fedakarlık yapacak ama o senin için hiçbir fedakarlık yapmıyor

Eşim şehir dışına gidecekti ama günübirlik yani kalmadan dönecekti.
Şimdi gideceği şehirden bir arkadaşı gelmiş o gece dönerken onunla dönecekmiş otelde kalacakmış sonra da sabahtan oradaki işlerine başlayacakmış.
Ama normalde günübirlik gidecekti. Adam geliyor onunla döneyim diye bu şekilde kararlaştırdık dedi.
Ve benim bundan haberim yok yani.
Bu sebeple tartıştık telefonda az önce. Ben sabah işimle ilgili hesap mı vereceğim hep dedi bu işle ilgili değil dedim. İşte seni aramamak lazım arayınca böyle yapıyorsun gibisinden şeyler söyledi baya tartıştık.
Otele mi geçeceksin direkt dedim başta evet dedi sonra en fazla adamla bir yerde otururuz çay filan içeriz dedi. Adamla öyle kararlaştırmışlar filan sonra tartışma alevlendi bu telefonu suratıma kapattı.
Sırf adam gelmiş diye beni bırakıp adamla gitmek ne demek gitmeyeceksin gece başka şehire gitmek ne demek bir bu eksikti, 1 hafta sonra yurtdışına çıkacaksın insan evinde olmak ister sen gidiyorsun, elalemle gece gezmesi mi yapacaksın filan yazdım bir ton whatsapptan sonra bu okudu birşey yazmadı, ben yazmaya devam edince beni engelledi.
Bilmiyorum ya.. Ben mi abarttım yoksa haklı mıyım tarafsız gözlere ihtiyacım var..
Burada aldatma konuları okuya okuya paranoyak mı oldum ne oldum bilmiyorum.. Ben eşim yapmaz diye düşünüyorum ama kimse için yapmaz dememek gerekir ya benim salaklığımsa yapmaz demek.. Yada ya çok abartıp üstüne gidiyorsam bilemedim..
Akşam eve gidince nasıl davransam bilmiyorum.
Daha yeni toparlandık biliyorsunuz abarttım mı bilmiyorum???
Keyfe keder gitmesin madem haftaya gidecekmiş tepkinde haklı davranışın biraz abartı geldi

Konular çok detaylı neden görüşmediği bilmiyorsun bence o yüzden bu kadar ağır kelimeler kullanma.

Her ne olmuşsa olmuş senin ailenle görüşmeni istediğini bu konuda üzüldüğünü biliyor ve bunu sana sevinmen için önüne sunuyor. Oysa böyle olmamalı fedakar olmalı, gereğini her zaman yapmalı.

Canım o aile mevzusunda da gkk1 haksız.
Köle filan olduğu yok. Bütün özel ilişkisini anlatmıştı ailesine. Bir sürü sebep var yani ama adam yine görüşmek istiyor güzel bir davranış açıkçası.

Her ne olmuşsa olmuş senin ailenle görüşmeni istediğini bu konuda üzüldüğünü biliyor ve bunu sana sevinmen için önüne sunuyor. Oysa böyle olmamalı fedakar olmalı, gereğini her zaman yapmalı.

Vajinusmus için doktora gidiyorum terapiye ara verdim o yüzden..

Şöyle söyleyeyim eşim normalde hiç arkadaşlarıyla filan buluşmaz ne yapacaksak beraber yaparız tek erkek erkeğe takıldığı ortam şehir dışında olduğu ortam. Ama aslında eşimin buna ihtiyacı yok çünkü tüm gün bir ton insanla görüşüyor hepsi zamanla arkadaşı olmuş durumda. Biz akşam yada haftasonu beraber vakit geçiririz..

Vajinusmus için doktora gidiyorum terapiye ara verdim o yüzden..

Şöyle söyleyeyim eşim normalde hiç arkadaşlarıyla filan buluşmaz ne yapacaksak beraber yaparız tek erkek erkeğe takıldığı ortam şehir dışında olduğu ortam. Ama aslında eşimin buna ihtiyacı yok çünkü tüm gün bir ton insanla görüşüyor hepsi zamanla arkadaşı olmuş durumda. Biz akşam yada haftasonu beraber vakit geçiririz..

:) nasıl yok?
Bak yine sinirlerimi hopattın. Sen kontrol etme bağımlısısın ben sana diyim.
Benim eşim de arkadaşlarıyla genelde iş çevresinde görüşüyor ama her insanın kafa dağıtmak istediği anlar olur erkek arkadaşlarıyla görüşmek istediği anlar olur. Buna ihtiyacı yok derken buna sen karar veremezsin.
İlla evde bir sorun olması gerekmez. Bütün insanların buna ihtiyacı var.
arkadaşlarıya dışarı çıkmadığı halde bugün bu tepkiyi verdiysen çooooookkkkk daha haksızsın şıuan.
Bence psikiatriste gidip söyle sana ilaç versin ilaç kullanmak vajinismus tedavisine engel olamaz.
Çünkü gerçekten ihtiyacın var. Hem sakinleşirsin hem de başkasının eşin de olsa o kişi,hayatına müdahale etmezsin.

Bu kadar insana soruyorsun ama asla uygulamıyorsun verdiğimiz cevapları! İş bu iş iş! Adam iş yapıyor diye de bi çay da mı içemeyecek :KK53: keyif de yapmıyor hayır anlamıyorum ki nasıl böyle baskıcı olabiliyorsun? Ben biraz tribe girsem kendimden rahatsız olup odaya kendimi kapatıyorum. Acaba ben mı sorunluyum?
Oysa o kadar tanıdık geliyor ki bu olaylar ve hiç laf dinlemeyen konu sahibi :işsiz: ama nickini zikretmiyorum artık zira zikretmek 6 aydan başlıyor :70:
Neyse konu sahibi aynen böyle devam et kocan bakalım daha ne kadar dayanacak :dondurma:

Köle filan olduğu yok. Bütün özel ilişkisini anlatmıştı ailesine. Bir sürü sebep var yani ama adam yine görüşmek istiyor
Köle filan olduğu yok. Bütün özel ilişkisini anlatmıştı ailesine. Bir sürü sebep var yani ama adam yine görüşmek istiyor güzel bir davranış açıkçası.

Size göre gkk bugün de hatalı. Ya adam hata yaptırtıyor kadına, kadın çaresiz olmasa neden böyle davransın

Bana göre evet haksız. Hata yaptırmak değil bana göre adam bıkmış. Evde dışarı çıkmıyor hafta içi evde karısıyla vakit geçiriyor akşam 7 8 en geç evde. Bu kız vajinismus evlendiklerinden beri destek oluyor. Bütün konularını okuyun hak vereceksiniz belki.

Oysa o kadar tanıdık geliyor ki bu olaylar ve hiç laf dinlemeyen konu sahibi :işsiz: ama nickini zikretmiyorum artık zira zikretmek 6 aydan başlıyor :KK70:
Neyse konu sahibi aynen böyle devam et kocan bakalım daha ne kadar dayanacak :dondurma:

O değişmeyecek zaten :) biz burda diyoruz bişeyler anlık mantıklı geliyor uyguluyor,sonra 3 gün sonrasında aynı oluyor.
Bende merak ediyorum umarım patlama yaşamaz adam. Zaten çok sabırlı gibi geliyor anlattıklarından :)

Şehir dışı ve yurtdışı programları oluyor. Bu sebeple öyle dedim Jameya Jameya
Kendi giderken bana sende arkadaşlarınla plan yap yada istediğin gibi plan yap diyen birisi sağolsun..
Ben eşime senin yapmaktan zevk alacağın birşey varsa yapabilirsin dedim yani ne bileyim halısaha olur başka birşey olur..

Kendi giderken bana sende arkadaşlarınla plan yap yada istediğin gibi plan yap diyen birisi sağolsun..
Ben eşime senin yapmaktan zevk alacağın birşey varsa yapabilirsin dedim yani ne bileyim halısaha olur başka birşey olur..

Evet bence de arkadaşların yok mu? Kahve içmeye çık. Yada onu da yapmıyorsan durumun gayet iyi bence alışveriş yap. Tarzını değiştir seni daha iyi hissettirecek.

Evet bence de arkadaşların yok mu? Kahve içmeye çık. Yada onu da yapmıyorsan durumun gayet iyi bence alışveriş yap. Tarzını değiştir seni daha iyi hissettirecek.
Arkadaşların yoksa eşin evde yokken çık kahvaltı ısmarla kendine. Ben arada yapıyorum bunu yaşadığım şehirde çok arkadaşım yok olanlar da çalışıyor. Bende ya alışverişe çıkarım,ya kahvaltıya çıkarım arada değişiklik olsun diye. Bu aralar da kitabımı alıp kafeye gitmeyi düşünüyorum hem kahve içer hem kitap okurum.
Gayet keyifli olur bence :) denemelisin bende yeni fikir edindim.
Bu arada senin kayınvaliden yok mu?

Back