Ben mi abartıyorum..

haberim yok derken?
adam aramış haber vermiş işte..
Hayır laf arasında söyledi adam gelecek onunla döneceğim diye normal konuşmak için aramıştı.
Bunun planlamasını çoktan yapmış. Ben dedim ne yapsak bu hafta sen bir gün akşam geç geleceksin zaten dedim. O zaman söyledi.

tamamda bugün yapılmamış mı bu plan adamın geleceğini bugün öğrenmemiş mi?
eve gelince söyleyecekti belki . sen konuyu açınca yeri gelmiş söylemiş.
bak adamın gideceği şehre giden biri var. neden hazır giden biri varken onunla gitmesin ki bundan doğal ne var. adam gece eğlencesine gitmiyor iş için gideceği şehre bir gün önceden gidiyor bunun için senden izin mi almalı?
o şekilde daha kolaylık olacağını düşündü belki adamla konuşurken olay bu şekilde gelişti onunda aklına yattı böyle bir plan yaptı ne yapmalıydı adamla konuşurken tamam bana mantıklı geldi ama bir karımı arayıp izin alayım mı demeliydi sence?
bir insan evli diye kendi hayatını kolaylaştıracak bir plan için kendi karar veremez mi?

Adam bunun için gelip izin falan mı alsın? Ne kadar basit bir şey onunla dönmesi, farkında değilsiniz galiba?

Ee ne var bunda ? Kendini engelletene kadar uğraşmaya değecek bi mesele mi ?
Adam bi gece kafamı dinlerim diye düşünmüştür.
Ben esinin yerinde olsam evden nasıl uzak kalsam diye bahane uydururdum gelmezdim bile sonra da bosanirdim asla cekmezdim seni .
Adam seni gerçekten seviyor olmalı ki çekiyor seni katlaniyor ama böyle devam et tüm sevgisi sabri bitsin ki senden bosansin aynen devam.

İşte bu yüzden buraya konu açtım bu bakış açısıyla bakamıyorum olaya..
Yazdıklarınız doğru ama ben çok farklı düşündüm işte..

Adam bunun için gelip izin falan mı alsın? Ne kadar basit bir şey onunla dönmesi, farkında değilsiniz galiba?
Ben kendimi dikkate alınmıyormuş gibi hissettim sadece hepsi bu..

E tabi ki bunu son dakika söyler çünkü adam bıkmış artık.
3 gün önce söylese o 3 gunu zehir edeceksin adama.
O da laf arasında söylemiş mecbur gerçi gene zehir etmişsin o ayrı.
Engellemekle çok iyi yapmış ama az kafasını dinlesin gariban :)

Ya tamam iş ama ertesi gün işi. Bir şey yapmayacak ki adamla gidecekler o gece orada kalacak. İş ne alaka?

E tamam sana ne dememizi bekliyorsun ki? Abartıyorsun diyoruz kılıf uyduruyorsun! Devam et böyle madem.

Ya tamam da biz beraberken yada evdeyken gayet güzel ve keyifli vakit geçiriyoruz yani hatta bana her gün beni çok özlediğini bir an önce akşam olsa da karıma kavuşsam gibi şeyler söylüyor. Düşündüğünüz kadar kötü ve çekilmez değilim.

E tamam sana ne dememizi bekliyorsun ki? Abartıyorsun diyoruz kılıf uyduruyorsun! Devam et böyle madem.
Sebeplerimi söylüyorum sadece. Sanırım abarttım evet..

Sebeplerimi söylüyorum sadece. Sanırım abarttım evet..

Sanırım değil senin hayat tarzın abartmak! Ve madem buradaki insanları ciddiye almayıp kendini haklı göreceksen ne diye konu açıp soruyorsun?
Ben bile sıkıldım senin tavırlarından. Kaç defa söylememiz lazım evlilik böyşe birşey değil! Canım cicim bütün hayat boyunca el ele diz dize olmak mı sanıyorsun? Adam daha ne yapsın sana? Bence tamamen şımarıklık yaptıkların!

Canım birşey diyim mı? Eşin bunları sana söylüyorsa,bozma kendini diye söylüyor. Adam bu şekilde davranınca senin iyi olacağını biliyor çünkü beklentilerin tam da bunlar ! Pohpohlanmak. Mutlu olan sensin bence. Oturup konuşsam adamla ne dert dökecek ortaya kim bilir..

Ama işte sadece kocaniz yaninizdayken böyle oluyor bu durum.
O yanınızda yokken ona muhtaç gibi davranmanız sizi çok itici yapıyor.
Bu kadar sikmaniz bogmaniz sürekli ilgi alaka beklemeniz çok itici.
Her erkek sıkılır bu durumdan bekleyin görün böyle devam edin bosanmaniz yakindir.
Ki adam çok haklı bosanirsa da.

Evet çok doğru adamın yakın arkadaşlarına falan bi sormak lazım ne dert yaniyordur allah bilir.

Jameya Led_BiR_Vele_DisTiri

Ya gerçekten ben eskiden daha kötüydüm şuan hiçbir şeye takılmıyorum gerçekten.
Ben ne dersem diyeyim siz üstüme geleceksiniz ama gerçekten burada yazılanlar çok etkili oluyor bu yüzden konu açıyorum.

Sonunda adam aldaticak sende rahatliycaksin bi rahat birak su adami yahu yazik gunah gercekten bi insan bu kadar sık boğaz edilmez

Adam sırf sorun çıkartmadın bugün eve gidince keyifli geçsin diye böyle yaptığını düşünüyorum. Bikere işin gücün ortadında bir erkek oturup bunları söylüyorsa cidden tuhaf yani. Zaten eve gelicek sürekli iltifat etmek saçma geldi. Sırf bu sebepten yapıyor bence.

Sizin ciddi öz güven probleminiz var. Tedavi olmayı düşünmez misiniz
Evden eşimle çıkarken o takım elbise filan giyip jilet gibi çıkıyor ben pantolon kazak çıkıyorum hayır yani güzel bir kadınım güzel kıyafetlerim de var ama halim yok hiçbir şeye motivasyonumu arttırmam gerek..
Eşim 1 hafta yurtdışına çıkacak kendime yoğunlaşacağım bol bol artık değişeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…