Hayır laf arasında söyledi adam gelecek onunla döneceğim diye normal konuşmak için aramıştı.haberim yok derken?
adam aramış haber vermiş işte..
Hayır laf arasında söyledi adam gelecek onunla döneceğim diye normal konuşmak için aramıştı.
Bunun planlamasını çoktan yapmış. Ben dedim ne yapsak bu hafta sen bir gün akşam geç geleceksin zaten dedim. O zaman söyledi.
Adam bunun için gelip izin falan mı alsın? Ne kadar basit bir şey onunla dönmesi, farkında değilsiniz galiba?Yani x şehrindeki adam bizim olduğumuz ile gelecekmiş, bu da x şehrine gidecek..
Adam dönerken adamla dönmeyi planlamış ama haberim yok.. Bilmiyorum ya.. Herkes de beni haksız bulmuş.
Akşam nasıl davransam bilmiyorum
Ee ne var bunda ? Kendini engelletene kadar uğraşmaya değecek bi mesele mi ?Yanlış anladınız sanırım yatıya kalmalı bir eğlence organize etmedi zaten. İş için şehir dışına gidecekti günübirlik ama gideceği şehirden bir adam gelecekmiş adamın uçağı akşammış akşam dönecekmiş eşimde adamla döneceğim diyor. Akşam en fazla bir yerde oturup çay içeriz sonra otele geçerim diyor durum bu.
İşte bu yüzden buraya konu açtım bu bakış açısıyla bakamıyorum olaya..tamamda bugün yapılmamış mı bu plan adamın geleceğini bugün öğrenmemiş mi?
eve gelince söyleyecekti belki . sen konuyu açınca yeri gelmiş söylemiş.
bak adamın gideceği şehre giden biri var. neden hazır giden biri varken onunla gitmesin ki bundan doğal ne var. adam gece eğlencesine gitmiyor iş için gideceği şehre bir gün önceden gidiyor bunun için senden izin mi almalı?
o şekilde daha kolaylık olacağını düşündü belki adamla konuşurken olay bu şekilde gelişti onunda aklına yattı böyle bir plan yaptı ne yapmalıydı adamla konuşurken tamam bana mantıklı geldi ama bir karımı arayıp izin alayım mı demeliydi sence?
bir insan evli diye kendi hayatını kolaylaştıracak bir plan için kendi karar veremez mi?
Ben kendimi dikkate alınmıyormuş gibi hissettim sadece hepsi bu..Adam bunun için gelip izin falan mı alsın? Ne kadar basit bir şey onunla dönmesi, farkında değilsiniz galiba?
E tabi ki bunu son dakika söyler çünkü adam bıkmış artık.Hayır laf arasında söyledi adam gelecek onunla döneceğim diye normal konuşmak için aramıştı.
Bunun planlamasını çoktan yapmış. Ben dedim ne yapsak bu hafta sen bir gün akşam geç geleceksin zaten dedim. O zaman söyledi.
Ya tamam iş ama ertesi gün işi. Bir şey yapmayacak ki adamla gidecekler o gece orada kalacak. İş ne alaka?
Ya tamam da biz beraberken yada evdeyken gayet güzel ve keyifli vakit geçiriyoruz yani hatta bana her gün beni çok özlediğini bir an önce akşam olsa da karıma kavuşsam gibi şeyler söylüyor. Düşündüğünüz kadar kötü ve çekilmez değilim.Ee ne var bunda ? Kendini engelletene kadar uğraşmaya değecek bi mesele mi ?
Adam bi gece kafamı dinlerim diye düşünmüştür.
Ben esinin yerinde olsam evden nasıl uzak kalsam diye bahane uydururdum gelmezdim bile sonra da bosanirdim asla cekmezdim seni .
Adam seni gerçekten seviyor olmalı ki çekiyor seni katlaniyor ama böyle devam et tüm sevgisi sabri bitsin ki senden bosansin aynen devam.
Sebeplerimi söylüyorum sadece. Sanırım abarttım evet..E tamam sana ne dememizi bekliyorsun ki? Abartıyorsun diyoruz kılıf uyduruyorsun! Devam et böyle madem.
Sizin ciddi öz güven probleminiz var. Tedavi olmayı düşünmez misinizBen kendimi dikkate alınmıyormuş gibi hissettim sadece hepsi bu..
Sebeplerimi söylüyorum sadece. Sanırım abarttım evet..
Canım birşey diyim mı? Eşin bunları sana söylüyorsa,bozma kendini diye söylüyor. Adam bu şekilde davranınca senin iyi olacağını biliyor çünkü beklentilerin tam da bunlar ! Pohpohlanmak. Mutlu olan sensin bence. Oturup konuşsam adamla ne dert dökecek ortaya kim bilir..Ya tamam da biz beraberken yada evdeyken gayet güzel ve keyifli vakit geçiriyoruz yani hatta bana her gün beni çok özlediğini bir an önce akşam olsa da karıma kavuşsam gibi şeyler söylüyor. Düşündüğünüz kadar kötü ve çekilmez değilim.
Ama işte sadece kocaniz yaninizdayken böyle oluyor bu durum.Ya tamam da biz beraberken yada evdeyken gayet güzel ve keyifli vakit geçiriyoruz yani hatta bana her gün beni çok özlediğini bir an önce akşam olsa da karıma kavuşsam gibi şeyler söylüyor. Düşündüğünüz kadar kötü ve çekilmez değilim.
Evet çok doğru adamın yakın arkadaşlarına falan bi sormak lazım ne dert yaniyordur allah bilir.Canım birşey diyim mı? Eşin bunları sana söylüyorsa,bozma kendini diye söylüyor. Adam bu şekilde davranınca senin iyi olacağını biliyor çünkü beklentilerin tam da bunlar ! Pohpohlanmak. Mutlu olan sensin bence. Oturup konuşsam adamla ne dert dökecek ortaya kim bilir..
Evden eşimle çıkarken o takım elbise filan giyip jilet gibi çıkıyor ben pantolon kazak çıkıyorum hayır yani güzel bir kadınım güzel kıyafetlerim de var ama halim yok hiçbir şeye motivasyonumu arttırmam gerek..Sizin ciddi öz güven probleminiz var. Tedavi olmayı düşünmez misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?