Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben mi abartıyorum..
- Konu Sahibi gkk1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- koca şehir dışı takıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Haziran 2016
- 3.807
- 8.099
- 158
- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.933
- 298
Bu kadar insana soruyorsun ama asla uygulamıyorsun verdiğimiz cevapları! İş bu iş iş! Adam iş yapıyor diye de bi çay da mı içemeyecek keyif de yapmıyor hayır anlamıyorum ki nasıl böyle baskıcı olabiliyorsun? Ben biraz tribe girsem kendimden rahatsız olup odaya kendimi kapatıyorum. Acaba ben mı sorunluyum?
Biraz fazla olmuş cnm. Bide sürekli aldatılacakmış gibi beklemekte ona o kapıyı acar onun kafasına sokuyosun öyle yaparak.bence gidince sus pus ol. Konuşma sesiz kal bu ikinizide iyi gelir die düşünüyorum. Hep kızıp söylediğin için bu onun için normalleşmiştir. Ama suskun olman hiç konuşmaman onun daha dikkatini cekebilir. Ama şimdi allah var adam da suç yok ne olacak bi geceden. Hani telefon hep acık konuşuyosun.
- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.518
- 308
- 34
- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
Yemin ederim okumadan abarttigina EMINDIM. evlilik demek 24 saat birlikte olmak demek degil. Adama nefes aldırmıyorsun. Evi topla kitap oku başka seyler yap. Sana hep bir adım atmadan havaalanında saatlerce nasil beklediğini hatırla öyle davran dedim ama sen anlamıyorsun ne yazikki. Adam şimdi eve gelse senden boşanıyorum dese eşyalarını toplasa rahat edicekmisin. Engelletene kadar napiorsun bu adama yaa. Çok utancverici :S
- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.510
- 248
adinizi gordum konuyu okumadan evet abartmissiniz yazacaktim.sonra dedim ki dur bi okuyayim belki milyonda bir olsada esi sucludur ama yok degil.ya allah rizasi icin esinizi bir mercimek tanesi kadar seviyosaniz birakin bu adami.vallahi billahi sizinle omur gecmez.niyetiniz onu delirtmekse esiniz baya sabirliymis.siz durun aldatilma siddet yakindir bu nasi bi huydur yahu
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
eski konularını okumadım yorum yapamayacağım. ama eşim benden habersiz gece yatıya kalmalı bir eğlence organize edemez. bana danışması şart. spesifik olarak bu konuya bakarsak haklısın. eşinin böyle yapması yanlış. ama yaygara koparmanada gerek yok. gidemezsin de olsun bitsin tek kelime tek cümle.
gerçi eşinle aranda nasıl bir ilişki var bilmiyorum. ben eşime gitme desem zaten gitmeye kalkmaz banada böyle saydırmaz.gerçi eşim en başta bırakıp gitmeye de kalmaz ama neyse.
gerçi eşinle aranda nasıl bir ilişki var bilmiyorum. ben eşime gitme desem zaten gitmeye kalkmaz banada böyle saydırmaz.gerçi eşim en başta bırakıp gitmeye de kalmaz ama neyse.
- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.510
- 248
sizce bi dusunun bakalim bu adam niye kalamya merakli ben olsam gunlerce gelmem.her hafta mutlaka bi konu aciyosunuz.kim bilir normal hayatta ne kavgalar ediyosunuz.esinize de pes ben olsam coktan birakmistimYa tamam da yani günübirlik gidecekti şimdi birden kalmak nerden çıktı. Sebep ne adam gelecekmiş ordan onunla dönecekmiş
- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
adam iş arkadası mı?Eşim şehir dışına gidecekti ama günübirlik yani kalmadan dönecekti.
Şimdi gideceği şehirden bir arkadaşı gelmiş o gece dönerken onunla dönecekmiş otelde kalacakmış sonra da sabahtan oradaki işlerine başlayacakmış.
Ama normalde günübirlik gidecekti. Adam geliyor onunla döneyim diye bu şekilde kararlaştırdık dedi.
Ve benim bundan haberim yok yani.
Bu sebeple tartıştık telefonda az önce. Ben sabah işimle ilgili hesap mı vereceğim hep dedi bu işle ilgili değil dedim. İşte seni aramamak lazım arayınca böyle yapıyorsun gibisinden şeyler söyledi baya tartıştık.
Otele mi geçeceksin direkt dedim başta evet dedi sonra en fazla adamla bir yerde otururuz çay filan içeriz dedi. Adamla öyle kararlaştırmışlar filan sonra tartışma alevlendi bu telefonu suratıma kapattı.
Sırf adam gelmiş diye beni bırakıp adamla gitmek ne demek gitmeyeceksin gece başka şehire gitmek ne demek bir bu eksikti, 1 hafta sonra yurtdışına çıkacaksın insan evinde olmak ister sen gidiyorsun, elalemle gece gezmesi mi yapacaksın filan yazdım bir ton whatsapptan sonra bu okudu birşey yazmadı, ben yazmaya devam edince beni engelledi.
Bilmiyorum ya.. Ben mi abarttım yoksa haklı mıyım tarafsız gözlere ihtiyacım var..
Burada aldatma konuları okuya okuya paranoyak mı oldum ne oldum bilmiyorum.. Ben eşim yapmaz diye düşünüyorum ama kimse için yapmaz dememek gerekir ya benim salaklığımsa yapmaz demek.. Yada ya çok abartıp üstüne gidiyorsam bilemedim..
Akşam eve gidince nasıl davransam bilmiyorum.
Daha yeni toparlandık biliyorsunuz abarttım mı bilmiyorum???
sırf arkadası için mi otelde kalacak dönmeyecek?
Ruh ikizimi buldum Bende her an beni aldatacakmış gibi hissediyorum, bu bir hastalık.. ama artık kendime bugünden itibaren dur dedim. Aşırı yıpratıcı bir şey bu, çok iyi anlıyorum. Şöyle düşünmeli;
İçinde aldatmak olan bir adam normal bir vakitte de sabah çıkar işe gidiyorum der aldatır. Hiçbir yere izin vermeseniz de illa ki bir yolunu bulur, ruhunuz duymaz aldatır. Sizin sorular sorup tartışıp, kısıtlamanız size yanlış yapmasını engellemez, sadece yalana teşvik edersiniz.Adam gibi adamsa zaten nerede olursa olsun edepli davranacaktır. Ha aldatırsa da Allah hesabını fitil fitil sorar. Siz de zaten o vakit tiksinirsiniz. Yani şimdiden düşünmeye gerek yok.
Her an şikayetçi,dırdırcı, aşırı kıskanç birini hiç kimse sevmez,karşıdaki hep bir kaçış arar. Eşinizi gerçekten seviyorsanız bugünden itibaren anlayışlı olun. Ben sırf bu yüzden mahvoldum, karşımdakini de mahvettim. Virüs gibi bir şey, yer bitirir ikinizi de.
İçinde aldatmak olan bir adam normal bir vakitte de sabah çıkar işe gidiyorum der aldatır. Hiçbir yere izin vermeseniz de illa ki bir yolunu bulur, ruhunuz duymaz aldatır. Sizin sorular sorup tartışıp, kısıtlamanız size yanlış yapmasını engellemez, sadece yalana teşvik edersiniz.Adam gibi adamsa zaten nerede olursa olsun edepli davranacaktır. Ha aldatırsa da Allah hesabını fitil fitil sorar. Siz de zaten o vakit tiksinirsiniz. Yani şimdiden düşünmeye gerek yok.
Her an şikayetçi,dırdırcı, aşırı kıskanç birini hiç kimse sevmez,karşıdaki hep bir kaçış arar. Eşinizi gerçekten seviyorsanız bugünden itibaren anlayışlı olun. Ben sırf bu yüzden mahvoldum, karşımdakini de mahvettim. Virüs gibi bir şey, yer bitirir ikinizi de.
Yanlış anladınız sanırım yatıya kalmalı bir eğlence organize etmedi zaten. İş için şehir dışına gidecekti günübirlik ama gideceği şehirden bir adam gelecekmiş adamın uçağı akşammış akşam dönecekmiş eşimde adamla döneceğim diyor. Akşam en fazla bir yerde oturup çay içeriz sonra otele geçerim diyor durum bu.eski konularını okumadım yorum yapamayacağım. ama eşim benden habersiz gece yatıya kalmalı bir eğlence organize edemez. bana danışması şart. spesifik olarak bu konuya bakarsak haklısın. eşinin böyle yapması yanlış. ama yaygara koparmanada gerek yok. gidemezsin de olsun bitsin tek kelime tek cümle.
Ya tamam iş ama ertesi gün işi. Bir şey yapmayacak ki adamla gidecekler o gece orada kalacak. İş ne alaka?Bu kadar insana soruyorsun ama asla uygulamıyorsun verdiğimiz cevapları! İş bu iş iş! Adam iş yapıyor diye de bi çay da mı içemeyecek keyif de yapmıyor hayır anlamıyorum ki nasıl böyle baskıcı olabiliyorsun? Ben biraz tribe girsem kendimden rahatsız olup odaya kendimi kapatıyorum. Acaba ben mı sorunluyum?
- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- 133
Ben sizi haklı buldum. Bu konuda sonuna kadar haklısınız, üslubunuz yanlış sadece. Şimdi arkadaşıyla takılmak için gitmiş. Yani tüm gece takılacaklar. Sizden onay alması gerekirdi.
Siz güzelce açıklayıp gitmeni istemiyorum diyecektiniz. Ha yine de gitti mi, bende bu gece arkadaşımla takılacağım haberin olsun deyip bırakmalıydınız
Siz güzelce açıklayıp gitmeni istemiyorum diyecektiniz. Ha yine de gitti mi, bende bu gece arkadaşımla takılacağım haberin olsun deyip bırakmalıydınız
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.231
- 798
Kızlar bakın ben eşime evde gayet güler yüzlüyüm adama full ıstırap olmuyorum yani. Sadece günübirlik olan birşey birden kalma olayına döndü benim haberim yok. Durum bu. Böyle olunca da aklıma gezmeye mi gidiyor gibi geldi yani.
haberim yok derken?
adam aramış haber vermiş işte..
Yani x şehrindeki adam bizim olduğumuz ile gelecekmiş, bu da x şehrine gidecek..Ben sizi haklı buldum. Bu konuda sonuna kadar haklısınız, üslubunuz yanlış sadece. Şimdi arkadaşıyla takılmak için gitmiş. Yani tüm gece takılacaklar. Sizden onay alması gerekirdi.
Adam dönerken adamla dönmeyi planlamış ama haberim yok.. Bilmiyorum ya.. Herkes de beni haksız bulmuş.
Akşam nasıl davransam bilmiyorum