• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum..

Benim eşim şehir dışına çıkıp orda kalacağını söylese.cevabim söyle olurudu: çok iyi dusunmussun sana da degisiklik olur.biraz gez kafanı dagit :) hatta daha da öteye gidiyorum.bayan is arkadaşlarıyla is seyahatine gittiğini bilsem bile tavrim bu olurdu.bence güven evliliğin temel taşı ve bunu karşıya hissettirmek gerek.

Adam sırf sorun çıkartmadın bugün eve gidince keyifli geçsin diye böyle yaptığını düşünüyorum. Bikere işin gücün ortadında bir erkek oturup bunları söylüyorsa cidden tuhaf yani. Zaten eve gelicek sürekli iltifat etmek saçma geldi. Sırf bu sebepten yapıyor bence.
günde 1-2 defa böyle diyor bazen hergün değil ama hergün yazışıyoruz. Ve eskisi gibi her saat başı yazmasını da istemiyorum o da yazmıyor zaten öyle..

Jameya Jameya Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri

Ya gerçekten ben eskiden daha kötüydüm şuan hiçbir şeye takılmıyorum gerçekten.
Ben ne dersem diyeyim siz üstüme geleceksiniz ama gerçekten burada yazılanlar çok etkili oluyor bu yüzden konu açıyorum.
Buradan bakınca hiç etkili olmuş gibi görünmüyor.
Bak ggk1 gün gelecek demiştiniz diyeceksiniz.
Şu konuda haklı çıkmak en son istedigim şey.
Adam bir gün eh yetti be deyip eve barka girmeyecek ve bu sefer kapısında da yatsan nafile, haberin olsun.

Sırf adam gelmiş diye beni bırakıp adamla gitmek ne demek gitmeyeceksin gece başka şehire gitmek ne demek bir bu eksikti, 1 hafta sonra yurtdışına çıkacaksın insan evinde olmak ister sen gidiyorsun, elalemle gece gezmesi mi yapacaksın filan yazdım bir ton whatsapptan sonra bu okudu birşey yazmadı, ben yazmaya devam edince beni engelledi.

Jameya Jameya Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri

Ya gerçekten ben eskiden daha kötüydüm şuan hiçbir şeye takılmıyorum gerçekten.
Ben ne dersem diyeyim siz üstüme geleceksiniz ama gerçekten burada yazılanlar çok etkili oluyor bu yüzden konu açıyorum.
Bak takılmayan halin böyle. Ayna olsun.

Eşim şehir dışına gidecekti ama günübirlik yani kalmadan dönecekti.
Şimdi gideceği şehirden bir arkadaşı gelmiş o gece dönerken onunla dönecekmiş otelde kalacakmış sonra da sabahtan oradaki işlerine başlayacakmış.
Ama normalde günübirlik gidecekti. Adam geliyor onunla döneyim diye bu şekilde kararlaştırdık dedi.
Ve benim bundan haberim yok yani.
Bu sebeple tartıştık telefonda az önce. Ben sabah işimle ilgili hesap mı vereceğim hep dedi bu işle ilgili değil dedim. İşte seni aramamak lazım arayınca böyle yapıyorsun gibisinden şeyler söyledi baya tartıştık.
Otele mi geçeceksin direkt dedim başta evet dedi sonra en fazla adamla bir yerde otururuz çay filan içeriz dedi. Adamla öyle kararlaştırmışlar filan sonra tartışma alevlendi bu telefonu suratıma kapattı.
Sırf adam gelmiş diye beni bırakıp adamla gitmek ne demek gitmeyeceksin gece başka şehire gitmek ne demek bir bu eksikti, 1 hafta sonra yurtdışına çıkacaksın insan evinde olmak ister sen gidiyorsun, elalemle gece gezmesi mi yapacaksın filan yazdım bir ton whatsapptan sonra bu okudu birşey yazmadı, ben yazmaya devam edince beni engelledi.
Bilmiyorum ya.. Ben mi abarttım yoksa haklı mıyım tarafsız gözlere ihtiyacım var..
Burada aldatma konuları okuya okuya paranoyak mı oldum ne oldum bilmiyorum.. Ben eşim yapmaz diye düşünüyorum ama kimse için yapmaz dememek gerekir ya benim salaklığımsa yapmaz demek.. Yada ya çok abartıp üstüne gidiyorsam bilemedim..
Akşam eve gidince nasıl davransam bilmiyorum.
Daha yeni toparlandık biliyorsunuz abarttım mı bilmiyorum???
Acayip abartmissiniz. Karsinizda koskoca adam var,ne olur ki o gece oyle bir plan yapsa?

Abartmaktan ziyade sık boğaz etmişsiniz

Şimdi gideceği şehirden bir arkadaşı gelmiş o gece dönerken onunla dönecekmiş otelde kalacakmış sonra da sabahtan oradaki işlerine başlayacakmış.
Ama normalde günübirlik gidecekti. Adam geliyor onunla döneyim diye bu şekilde kararlaştırdık dedi.
Bu sebeple tartıştık telefonda az önce. Ben sabah işimle ilgili hesap mı vereceğim hep dedi bu işle ilgili değil dedim. İşte seni aramamak lazım arayınca böyle yapıyorsun gibisinden şeyler söyledi baya tartıştık.
Otele mi geçeceksin direkt dedim başta evet dedi sonra en fazla adamla bir yerde otururuz çay filan içeriz dedi. Adamla öyle kararlaştırmışlar filan sonra tartışma alevlendi bu telefonu suratıma kapattı.
Bilmiyorum ya.. Ben mi abarttım yoksa haklı mıyım tarafsız gözlere ihtiyacım var..
Burada aldatma konuları okuya okuya paranoyak mı oldum ne oldum bilmiyorum.. Ben eşim yapmaz diye düşünüyorum ama kimse için yapmaz dememek gerekir ya benim salaklığımsa yapmaz demek.. Yada ya çok abartıp üstüne gidiyorsam bilemedim..
Bak böyle gözü kapalı gidivermesinin sebebi ne biliyormusun senin sürekli aksi olman her şeyde kavga çıkarman biraz neşeli ol kapat gözlerini bırak kendini akışa eger böyle yapmaya devam edersen bugün arkadaşa yarın allah korusun dedigin gibi aldatmaya gider paranoyak olup kötüyü neden çağırıyorsun biraz sevimli güler yüzlü ol adama karşı ki gitmesin evden birde sanırım vaji problemin vardı hemen hallet onu bak buradaki topiktekilere yaz kendin için yap bunu sürekli gergin olman onunlada alakalı bende yeni atlattım hastalığı emin ol hepsi birbiriyle bağlantılı yapma bunu kendine yazık etme adam evde yokken boş oturma egzersiz yap yokluğunu fırsata çevir

gerçekten konuyu kim açmış diye bakınca adınızı görüp, yine adamı darlayacak ne yaptı acaba diyorum. bu şekilde devam ederseniz gerçekten kaybedersiniz.

günde 1-2 defa böyle diyor bazen hergün değil ama hergün yazışıyoruz. Ve eskisi gibi her saat başı yazmasını da istemiyorum o da yazmıyor zaten öyle..

AMA seni tanıdığı için böyle bir yöntem bulmuş. Çünkü sen sussan da istiyorsun ilgilenmesini msj çekmesini. Liseli aşık gibi takılmayı seviyorsun. Ben bile tanıdım seni artık. Eşin de sen neleri seviyorsan onu yapmaya çalışıyor sırf huzurlu olabilmek için. Ama sen sorun çıkartacak birşeyler buluyorsun. Her hafta sonu geziyorsun daha ne olsun yani adam ne yapsın? Hafta içi işle ilgili yaptığı şeylere bare karışma. Şimdi sen bu konuda tartışma çıkarttın eline ne geçti? Adam engelledi seni muhtemelen eve geldiğinde de surat beş karış olucak aranız soğuyacak.
Yahu ne konular açılıyor burda oturup bir sohbet edemiyoruz karşılıklı diye millet sana özenir sen neler yapıyorsun. Biraz nefrs aldır adama.
Başıma geldi bunlar benim de eşim şehir dışına çıkıyor işleri uzayabiliyor ama bunu tartışmıyorum bile.
Kendinle uğraş onunla uğraşacağına.

Bu kadar üstüne gitmeyin o da insan..

Bak böyle gözü kapalı gidivermesinin sebebi ne biliyormusun senin sürekli aksi olman her şeyde kavga çıkarman biraz neşeli ol kapat gözlerini bırak kendini akışa eger böyle yapmaya devam edersen bugün arkadaşa yarın allah korusun dedigin gibi aldatmaya gider paranoyak olup kötüyü neden çağırıyorsun biraz sevimli güler yüzlü ol adama karşı ki gitmesin evden birde sanırım vaji problemin vardı hemen hallet onu bak buradaki topiktekilere yaz kendin için yap bunu sürekli gergin olman onunlada alakalı bende yeni atlattım hastalığı emin ol hepsi birbiriyle bağlantılı yapma bunu kendine yazık etme adam evde yokken boş oturma egzersiz yap yokluğunu fırsata çevir

Benim eşim şehir dışına çıkıp orda kalacağını söylese.cevabim söyle olurudu: çok iyi dusunmussun sana da degisiklik olur.biraz gez kafanı dagit :) hatta daha da öteye gidiyorum.bayan is arkadaşlarıyla is seyahatine gittiğini bilsem bile tavrim bu olurdu.bence güven evliliğin temel taşı ve bunu karşıya hissettirmek gerek.

Bir erkek zaten bçyle kendine güvenen kadın ister. Böylece de aklı kesinlikle başka yere kaymaz. Ama sık boğaz edip herşeyden rahatsız olup boğarsa göz de kayar akıl da kayar o adam neler yapar..

Bu akşam evde gayet sakin olacağım iyi davranacağım güler yüzlü olacağım.. Bu konu açılırsa da ben günübirlik gideceksin zannediyordum böyle olduğunu duyunca şaşırdım haberim yoktu aşırı tepki verdim sanırım ama haberim olsaydı keşke diyeceğim..
Bu arada ailemle konuşmuyordu ya (önceki konularımı bilen bilir) konuşalım dedi yarın onlara gideceğiz
Sırf sen üzülme diye tamam dedim dedi.. Kendini eksik hissetme diye görüşelim diyorum dedi..

Bu akşam evde gayet sakin olacağım iyi davranacağım güler yüzlü olacağım.. Bu konu açılırsa da ben günübirlik gideceksin zannediyordum böyle olduğunu duyunca şaşırdım haberim yoktu aşırı tepki verdim sanırım ama haberim olsaydı keşke diyeceğim..
Bu arada ailemle konuşmuyordu ya (önceki konularımı bilen bilir) konuşalım dedi yarın onlara gideceğiz
Sırf sen üzülme diye tamam dedim dedi.. Kendini eksik hissetme diye görüşelim diyorum dedi..
Ne güzel eşin var bak senin için uğraşıyor sorunları degil güzellikleri gör

Adam daha ne yapsın. Seni daha ne kadar düşünsün? Ama boş yere bugün tepki vermeyeceksin. Sen zaten 2 3 gün sonra aynı oluyorsun.

Ben bekarım ama sevgilisi olup yada evli olup benimle görüşmek isteyen o kadar çok erkek oldu ki asla erkeklere güvenmiyorum. Bir koca sizi kırıyorsa whatsapptan engelliyorsa bence siz onun gözünde değerinizi yitirmişsiniz. Aldatması da artık sorun değil zaten size saygı duymadığını sizin istediğinizi yapmayarak göstermiş sorun çıkarmış ve sizi engellemiş bunlar bence aldatma kadar mühim gözden kaçırıyorsunuz.

Adam daha ne yapsın. Seni daha ne kadar düşünsün? Ama boş yere bugün tepki vermeyeceksin. Sen zaten 2 3 gün sonra aynı oluyorsun.

bana göre ilişkilerin sağlıklı yürümesinin altın kurallarından biri, ayrı vakit geçirebilmek.
Bizim başımıza gelse "eşim böyle böyle düşüncem var ne dersin der, mahsuru var mı, korkar mısın vs?"der.Ben de keyfine bak ALLAH içine sindirsin derim:)

Sizin evliliğe bakış açınızı değiştirmeniz gerek diye düşünüyorum.Ban kalırsa bir hobi edinin eşiniz yokken uğraşın.
Bana öyle geliyor ki eşiniz sürekli size sizin istediğiniz gibi davranmaya çalışıyor.Ve kendisini stres altında hissedip en sonunda patlıyor.
Bırakın içinden geldiği gibi davransın.aldatacak olan da her türlü aldatır.Adamın içinde olmasın.

Ohooo sen zaten eşit bir ilişki yaşamıyorsun ki. Sen köle o sahip olmuş. Aileni istemek demek seni istememek demektir. Sen bunu çoktan kabullenmişsin. Şimdi adama karışma o seninle kalmak istediği sürece kalır gitmek istediğinde de gider.

Back