Bana bir akıl verin. Kafayı yemek üzereyim. Konu eşim.

ciddi ciddi mekanı mı aradınız? pes diyorum..
eşiniz bu kadar sizi sıksa evden çıkarmasa acaba ne düşünürdünüz eşinize karşı..
yalana teşvik edip üstelik rencide edecek kadar çocuk gibi görüp hesap sormalar oraya git buraya gel demeler
baskı uygulayarak yalan konuşmaya mecbur bırakıyorsunuz...
devam edin evinizde huzursuz oturup strese girin

Hatta dun telefonu kapaliyken oturuyorum dedigi mekani arayip esimi telefona istedim

Bismillahirrahmanirrahim

Allah ım kk da daha ne saçma şeyler okuyacak acaba bu gözlerim :KK14::olamaz:

siz yakında bu adama çip te takarsınız.

Esim is icin sehir disinda. Dun aksam avmye gitti orda. Beni aradi konustuk yemek yiyecegim dedi kapattik. Bir saat sonra aradim. Acmadi. Bir iki dakika sonra kendisi aradi. Esim icki icmez ama pub gibi biryerde yemek yiyormus. Cok konusmak istemedi hadi gorusuruz dedi kapatti. Bir saat sonra tekrar aradim. Yine acmadi. Bes dakika sonra aradi beni. Baska bir mekana gecmis. Aradigimi gormemis. Telefonu cebindeymis. Esim telefonundan bir saniye bile ayrilmaz normalde yanindan. Tuvaletlerin oraya gelmis benimle konusmak icin. Iceri gec diyorum. Cok gurultulu diyor. Olsun gec dedim. Tamam gectim dedi. Bir iki cumle konustuk. Eee hic ses yok dedim. Geri geldim tuvaletlerin oraya dedi. Tartistik. Telefonu tamamen kapatti.
Yaklasik bir saat sonra mekandan cikinca aradi. Bu arada elli kez aradim tabii ben. Cıldırdim sinirden. Cikinca aradi biraz daha tartistik. Sonra oteline dondu haber verdi geldim diye. Aradim telefonu mesguldu. Uzun uzun konustugu bi arkadasi var onunla konustugunu soyledi.
Ben ne dusunecegim. Ne yapacagim. Hissiz hissiz bekliyorum. O kadar caresiz kaldim ki. Hatta dun telefonu kapaliyken oturuyorum dedigi mekani arayip esimi telefona istedim ama nasil bulalim esini yetmis tane masa var dediler. Allah askina akil verin kizlar. Bir basima kafayi yemek uzereyim. Simdi cikip ise gidecegim bir de bu kafayla.

eşiniz sehir dısında da olsa gittiği bir yerde yemek yiyemez mi
güvensizlik denir buna bide mekanı aramıssınız
birbirnizin tutsagı deılsınız böyle davranmakla esınızı sıkarsınız

eşiniz sehir dısında da olsa gittiği bir yerde yemek yiyemez mi
güvensizlik denir buna bide mekanı aramıssınız
birbirnizin tutsagı deılsınız böyle davranmakla esınızı sıkarsınız
Gercekleri ogrendim. Internetten arkadas bulma sitesinden birsuru kisiyle konusuyormus iki haftadir. Konismalari okudum. Oyle birisiyle bulusmus belli ki.

ben niye kafayı yediğinizi anlamadım:kahve:

Şehir dışındaki mekanı arayıp eşinizi telefona mı istediniz :KK57:

Esinize olan guvensizliginizin sebebi nedir

Sizi bu kadar sinir krizine sokmakta sakınca görmüyorsa koca kişisi işiniz zor.

arkadaşları vardır yanında. müziği eğlencesi olan mekanda tek olması tuhaf olurdu zaten.

Supheli hareketler bence takipte kalin geldigi zaman esyalarindan kredi kartlarindan telefonundan iz surebilirsiniz kavga ederek bi yere varamazsiniz ki bisey yapacaksa zaten yapar sizin kavga etmenizle vazgecmez

Siz aradiginda açmiyor ama 5 dk sonra ariyor sizi garip geldi bana ve iceri gittiginde sesin gelmemesi tuvalete geri gittim demesi inandirici gelmedi
Belki de öyle bi mekanda bile degildi
Yada ben fazla pinpirikliyim

Ben olsam ben de delirirdim. Hareketlerinde bir gariplik sezmişsiniz, o da bun perçinlemiş. Kokusu çıkar yakında. Sakin kalmaya çalışın.

Bana da şüpheli geld

tekim mi dedi size?
nasıl bir mekandı ki?
şehir neresi?

eşinizin öfke kontroli problemi var. sizin de bir güvensizliğiniz var ama ona mı kendinize mi orayı anlayamadım..
davranışı rahatsız edici elbette.. ama kafayı yemek?
dedektifciliklik oynuyorsanız bir sebebi olmalı??

suphelı davranıslar

Bi şeyler sakladigi kesin gibi
Erkeklerin cogu böyle durumlarda tlf kapatip iletişimi kesiyor çünkü verecek cvplari yok o an

Güven sarsacak davranışlar fakat sizin de mekanı aramanız olmamış..

Keşke görüntülü arasaydınız ki cevap vermeyecekti .Durum gerçekten şüpheli gelince kıyafetlerinden telefonuna ekstrelerine kadar her şeyi kontrol edin derim.

Bu konunun aynısı açılmamış mıydı daha evvel :KK64:

napsın almıştır yanına bir hatun keyif yapmıştır ,aradığın cevap bu ,adama karşı güvensizsin demek ki vukuatlı..

Ben de olsam bana bu kadar yapisip darlayan kisiyle konusmak istemezdim. Birak da adam biraz nefes alsin.

mekani arayıp eşinizi mi istediniz :KK57::KK57::KK57:

şok oldum

adam sizi daha önceden aldattı mı
aldattıysa bile bukadarı fazla değilmi

ne zamandır orada ne kadar süre kalacak

son olarak sizin ile evli olsam boşanırdım (hep bu şekilde bunaltıyorsanız)

Kadın durup dururken çıldırmamış adam şüpheli tavırlar sergilemiş. Gaza getirmek gibi olmasın da zaten bir sıkıntı olmasa içiniz rahat olsun diye konuşur rahat rahat oturur sonra.

Şimdi hatırlayınca yine kötü oldum ama eşim beni aldattığı dönem de yine başka bir şehirde iken iş için aradığımda açmıyor başka bir yere geçip çok yogunum ,konuşamıyorum falan zirvalayip kapatıyordu, meğerse ne hsltlar karistiriyormus. Offfff off....

Aldatiyor olabilir mi seni.

Aman Allah madem oyleydi ne diye affettin . Huylu huyundan vazgecmez ki

Valla herkes ikinci bir şansı hakeder dedim ,çocuklar için affettim.iki sene geçti üstünden bu daha öyle bir teşebbüste bulunmadı tabi benim bildiğim kadarıyla. Ama unuttun mu dersen ,her aklıma gelince nefretim kat kat artıyor, yüreğim sızlıyor. Unutulmaz. ..

Yapışıp darlamak mı? Siz olsanız öyle yapabilirmiydiniz? Biraz empati yapın Allahaşkına !
Konu sahibi paranoyaklık ya da basit kıskançlık yapmamış. Eşi otomatikman onu böyle düşünmeye zaten sevketmiş.
Ben de olsam şüphelenirdim. Bir şeyler sakladığını ve orada yalnız olmadığı için benimle rahat konuşamadığını düşünürdüm. Davranışlarını ve yaptığı harcamaları takip edin. Ve umarım korktuğunuz gibi olmaz..

Mekanı arayıp eşiniZi mi istediniz ? Yok artık.. bukadar güvenmediğim bi ilişkiyi devam ettirmem.

Burnuma pis kokular geliyor :sopa:

Sakin olun inanmış gibi yapın. Telefon açmayın artık eksrelerden, ceplerinden üstünden başından, yazışmalarindan mutkaka ele verecektir.
Ilk önce, yakaladığınız zaman ne yapacaksınız ona karar verin.

Bende delirirdim. Dur bakalım çıkar kokusu

Ben bu konuyu birkac ay once okudum.Ikinci uyelik mi aldiniz.

Bana da bir gariplik var gibi geldi.

ciddi ciddi mekanı mı aradınız? pes diyorum..
eşiniz bu kadar sizi sıksa evden çıkarmasa acaba ne düşünürdünüz eşinize karşı..
yalana teşvik edip üstelik rencide edecek kadar çocuk gibi görüp hesap sormalar oraya git buraya gel demeler
baskı uygulayarak yalan konuşmaya mecbur bırakıyorsunuz...
devam edin evinizde huzursuz oturup strese girin

Hatta dun telefonu kapaliyken oturuyorum dedigi mekani arayip esimi telefona istedim

Bismillahirrahmanirrahim

Allah ım kk da daha ne saçma şeyler okuyacak acaba bu gözlerim :KK14::olamaz:

siz yakında bu adama çip te takarsınız.

Ekleme: Gercekleri ogrendim. Internetten arkadas bulma sitesinden birsuru kisiyle konusuyormus iki haftadir. Konismalari okudum. Oyle birisiyle bulusmus belli ki. Hepsine bulusma israrinda bulunmus. Birisiyle uzun uzun konusmus. Gunaydin guzellik diye mesajlar atmis. Kalpler gondermis. Ben ondan aramasini beklerken onlarla konusmus.
Ben ne yapacagim su an. Artik nasil davranmam gerekiyor. Bosanmak istiyorum.
Ben onun icin cabalarken o gununu gun ediyormus.
Ben baska sehre atandim. Es durumundan tayin isteyecektim. Hersey mi ust uste gelir. Sirf sehrime donmek icin bu adama katlanmak istemiyorum. Bosandigimda da tayinim imkansiz.
Ben hissiz kaldim. Ne aglayabiliyorum ne kizabiliyorum.

B
Ekleme: Gercekleri ogrendim. Internetten arkadas bulma sitesinden birsuru kisiyle konusuyormus iki haftadir. Konismalari okudum. Oyle birisiyle bulusmus belli ki. Hepsine bulusma israrinda bulunmus. Birisiyle uzun uzun konusmus. Gunaydin guzellik diye mesajlar atmis. Kalpler gondermis. Ben ondan aramasini beklerken onlarla konusmus.
Ben baska sehre atandim. Es durumundan tayin isteyecektim. Hersey mi ust uste gelir. Sirf sehrime donmek icin bu adama katlanmak istemiyorum. Bosandigimda da tayinim imkansiz.
Tayin alip dava acacaksin yada oldugun sehirde kalacaksin.
Ikinci uyeligin mi diye sormustum.

Nerden öğrendin?
Bildiğini belli etmeden kanıt topla bence.
Tayin istedikten sonra dava aç.

Nerden öğrendin?
Bildiğini belli etmeden kanıt topla bence.
Tayin istedikten sonra dava aç.
Mesaj atti birisi sabah instagram hesabimdan o soyledi. Bulustugu kizlardan birisi anladigim kadariyla. Esim olacak pisligin facebook hesabina girdim. Kizin soyledigi uygulamaya giris yaptim. Konusmalar duruyor zaten. Ekran goruntulerini aldim.

Yaaa çok üzüldüm :KK43:
Delillerinin hepsini itinayla topla mahkemede sunmak için.
Tayin dönemin ne zaman peki?
Tayin olursan ailenin bulunduğu ile mi döneceksin?

Mesaj atti birisi sabah instagram hesabimdan o soyledi. Bulustugu kizlardan birisi anladigim kadariyla. Esim olacak pisligin facebook hesabina girdim. Kizin soyledigi uygulamaya giris yaptim. Konusmalar duruyor zaten. Ekran goruntulerini aldim.
Bildiğini sakın belli etme. Bir süre bir şey olmamış gibi devam et. Hareketlerini izle ve daha çok kanıt toplamaya bak.

Yaaa çok üzüldüm :KK43:
Delillerinin hepsini itinayla topla mahkemede sunmak için.
Tayin dönemin ne zaman peki?
Tayin olursan ailenin bulunduğu ile mi döneceksin?
Evet ailemin yanina donecegim. Bu sehirde tanidigim tek bir insan bile yok. Bir senem var.

X