- 9 Ocak 2018
- 166
- 259
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikar icin evli kalmak istemiyorum zatenBoşanırsan boşanmadan dolayı da tayin isteyebilirsin mazaret tayini. Bence tayin meselesi bahane
Nolur boyle demeyin. Guc verin bana. Suphelenmesem bu kadar manyakca davranmazdim.
Bulabildiklerimi aldim ama neler var daha kimbilir. Kimle bulustugunu bulamadim.Esinin suyu coktan isinmis ekran goruntulerini mail ine taslak yap esin silmesin lazim olur
Elindeki yeter sanaBulabildiklerimi aldim ama neler var daha kimbilir. Kimle bulustugunu bulamadim.
Esim is icin sehir disinda. Dun aksam avmye gitti orda. Beni aradi konustuk yemek yiyecegim dedi kapattik. Bir saat sonra aradim. Acmadi. Bir iki dakika sonra kendisi aradi. Esim icki icmez ama pub gibi biryerde yemek yiyormus. Cok konusmak istemedi hadi gorusuruz dedi kapatti. Bir saat sonra tekrar aradim. Yine acmadi. Bes dakika sonra aradi beni. Baska bir mekana gecmis. Aradigimi gormemis. Telefonu cebindeymis. Esim telefonundan bir saniye bile ayrilmaz normalde yanindan. Tuvaletlerin oraya gelmis benimle konusmak icin. Iceri gec diyorum. Cok gurultulu diyor. Olsun gec dedim. Tamam gectim dedi. Bir iki cumle konustuk. Eee hic ses yok dedim. Geri geldim tuvaletlerin oraya dedi. Tartistik. Telefonu tamamen kapatti.
Yaklasik bir saat sonra mekandan cikinca aradi. Bu arada elli kez aradim tabii ben. Cıldırdim sinirden. Cikinca aradi biraz daha tartistik. Sonra oteline dondu haber verdi geldim diye. Aradim telefonu mesguldu. Uzun uzun konustugu bi arkadasi var onunla konustugunu soyledi.
Ben ne dusunecegim. Ne yapacagim. Hissiz hissiz bekliyorum. O kadar caresiz kaldim ki. Hatta dun telefonu kapaliyken oturuyorum dedigi mekani arayip esimi telefona istedim ama nasil bulalim esini yetmis tane masa var dediler. Allah askina akil verin kizlar. Bir basima kafayi yemek uzereyim. Simdi cikip ise gidecegim bir de bu kafayla.
Ekleme: Gercekleri ogrendim. Internetten arkadas bulma sitesinden birsuru kisiyle konusuyormus iki haftadir. Konismalari okudum. Oyle birisiyle bulusmus belli ki.
Ben ne yapacagim su an. Artik nasil davranmam gerekiyor. Bosanmak istiyorum.
Ben onun icin cabalarken o gununu gun ediyormus.
Ben baska sehre atandim. Es durumundan tayin isteyecektim. Hersey mi ust uste gelir. Sirf sehrime donmek icin bu adama katlanmak istemiyorum. Bosandigimda da tayinim imkansiz.
Esim is icin sehir disinda. Dun aksam avmye gitti orda. Beni aradi konustuk yemek yiyecegim dedi kapattik. Bir saat sonra aradim. Acmadi. Bir iki dakika sonra kendisi aradi. Esim icki icmez ama pub gibi biryerde yemek yiyormus. Cok konusmak istemedi hadi gorusuruz dedi kapatti. Bir saat sonra tekrar aradim. Yine acmadi. Bes dakika sonra aradi beni. Baska bir mekana gecmis. Aradigimi gormemis. Telefonu cebindeymis. Esim telefonundan bir saniye bile ayrilmaz normalde yanindan. Tuvaletlerin oraya gelmis benimle konusmak icin. Iceri gec diyorum. Cok gurultulu diyor. Olsun gec dedim. Tamam gectim dedi. Bir iki cumle konustuk. Eee hic ses yok dedim. Geri geldim tuvaletlerin oraya dedi. Tartistik. Telefonu tamamen kapatti.
Yaklasik bir saat sonra mekandan cikinca aradi. Bu arada elli kez aradim tabii ben. Cıldırdim sinirden. Cikinca aradi biraz daha tartistik. Sonra oteline dondu haber verdi geldim diye. Aradim telefonu mesguldu. Uzun uzun konustugu bi arkadasi var onunla konustugunu soyledi.
Ben ne dusunecegim. Ne yapacagim. Hissiz hissiz bekliyorum. O kadar caresiz kaldim ki. Hatta dun telefonu kapaliyken oturuyorum dedigi mekani arayip esimi telefona istedim ama nasil bulalim esini yetmis tane masa var dediler. Allah askina akil verin kizlar. Bir basima kafayi yemek uzereyim. Simdi cikip ise gidecegim bir de bu kafayla.
Ekleme: Gercekleri ogrendim. Internetten arkadas bulma sitesinden birsuru kisiyle konusuyormus iki haftadir. Konismalari okudum. Oyle birisiyle bulusmus belli ki.
Ben baska sehre atandim. Es durumundan tayin isteyecektim. Hersey mi ust uste gelir. Sirf sehrime donmek icin bu adama katlanmak istemiyorum. Bosandigimda da tayinim imkansiz.
Aldatma içim dava açacaksan bir sene bekleyemezsin bildiğim kadarı ile yani , emin değilim ama bunu bi araştır ...
Üzüldüm. Bunların hepsi aynı nane. Ben affettim, devam ediyorum ama asla unutamıyorum ...Ekleme: Gercekleri ogrendim. Internetten arkadas bulma sitesinden birsuru kisiyle konusuyormus iki haftadir. Konismalari okudum. Oyle birisiyle bulusmus belli ki. Hepsine bulusma israrinda bulunmus. Birisiyle uzun uzun konusmus. Gunaydin guzellik diye mesajlar atmis. Kalpler gondermis. Ben ondan aramasini beklerken onlarla konusmus.
Ben hissiz kaldim. Ne aglayabiliyorum ne kizabiliyorum.
Ben bunca sık boğaz ettiğiniz adamı bir an da boşayabileceğinizi asssla düşünmüyorum.
Tayin ol öyle boşan bence de.Ekleme: Gercekleri ogrendim. Internetten arkadas bulma sitesinden birsuru kisiyle konusuyormus iki haftadir. Konismalari okudum. Oyle birisiyle bulusmus belli ki. Hepsine bulusma israrinda bulunmus. Birisiyle uzun uzun konusmus. Gunaydin guzellik diye mesajlar atmis. Kalpler gondermis. Ben ondan aramasini beklerken onlarla konusmus.
Ben hissiz kaldim. Ne aglayabiliyorum ne kizabiliyorum.