- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
sibelciğim Allah yardımcın olsun...
zor bir durum seninkisi.Sana şunu söyleyeyim eşinin aikesinden kim olursa olsun,ne kadar da hatası da olsa kenilikle eşine yansıtma...
çünkü olan sizin evliliğinize olur.tartışma,huzursuzluk çıkar..
sana bi örnek vereyim.ben evlendikten 1 ay sonra eltimler ve kaynanamlar köye gittiler.
bina da biz ve eşinden ayrı olan ve kaynanamlarda kalan 2 çocuklu görümcem vardı.
kadıncağız yalnız kalmasın diye eşimle kaynanamlarda kaldık...ama ne kalma.
kaynanamların odasında görümcem ve 2 yaşındaki çocuğu,diğer oda da ise 12 yaşındaki kızı...bizi ise salona attı...
kapıları kilitledi gelmeyelim diye...
eşim bunu ailesine söyleyince gelin yani ben iki kardeş arasını açmakla suçlandım...
çünkü eşimi dolduruşa getiren benmişim...
sonuçta takmayacaksın kafana.olan sana olur.
ne eşine,ne eltine,ne de kaynına...
2 hafta önce kürtaj oldum.kendi ailemin yanında kaldım.
eşimin ailesi biz bakamıyor muyuz diye doldurmuşlar...
iyi öyleyse dedim geldim kendi evime 2 günlük kürtajım...
ne bir su getiren oldu ne de sıcak bir çorba.
ben o günden sonra sadece kendimi düşünüyorum.ve kim ne derse desin takmıyorum.
çünkü elin varsa başını kaşırsın...
maddi konuları da kafana takma.eşin öyle ya da böyle senin ihtiyaçlarını gidermek zorunda.
boşver onu da o düşünsün.
önce kendi sağlığın...
sibelciğim Allah yardımcın olsun...
zor bir durum seninkisi.Sana şunu söyleyeyim eşinin aikesinden kim olursa olsun,ne kadar da hatası da olsa kenilikle eşine yansıtma...
çünkü olan sizin evliliğinize olur.tartışma,huzursuzluk çıkar..
sana bi örnek vereyim.ben evlendikten 1 ay sonra eltimler ve kaynanamlar köye gittiler.
bina da biz ve eşinden ayrı olan ve kaynanamlarda kalan 2 çocuklu görümcem vardı.
kadıncağız yalnız kalmasın diye eşimle kaynanamlarda kaldık...ama ne kalma.
kaynanamların odasında görümcem ve 2 yaşındaki çocuğu,diğer oda da ise 12 yaşındaki kızı...bizi ise salona attı...
kapıları kilitledi gelmeyelim diye...
eşim bunu ailesine söyleyince gelin yani ben iki kardeş arasını açmakla suçlandım...
çünkü eşimi dolduruşa getiren benmişim...
sonuçta takmayacaksın kafana.olan sana olur.
ne eşine,ne eltine,ne de kaynına...
2 hafta önce kürtaj oldum.kendi ailemin yanında kaldım.
eşimin ailesi biz bakamıyor muyuz diye doldurmuşlar...
iyi öyleyse dedim geldim kendi evime 2 günlük kürtajım...
ne bir su getiren oldu ne de sıcak bir çorba.
ben o günden sonra sadece kendimi düşünüyorum.ve kim ne derse desin takmıyorum.
çünkü elin varsa başını kaşırsın...
maddi konuları da kafana takma.eşin öyle ya da böyle senin ihtiyaçlarını gidermek zorunda.
boşver onu da o düşünsün.
önce kendi sağlığın...
benim bu kaynım kesinlikle adam olmaz benide sinirden öldürür kızlar
sabah gene laf söyledim hem eşime hem kaynıma
ev darmadagınık toplamaya çalışıyorum pcnin baına gecmiş eşimde kahvaltı hazırlıyor
kızıyorum bi yerden neden yardımcı olmuyorsunuz diye o koltukların yastıklarını düzelt diye 10 kere söyledim kaynıma banamısın demiyor
bide kalkmış akrabasına cam acmış evi gösteriyor bütüb sinirlerim laşka oldu söylendim herşeyi söyledim gülüyor sadece hiç bişeyi yapmıyor
artık sinirlerim gerildi
eşimde söylüyo evet doğru söylüyor diye onada gülüyo elini hiç bi işe vurmadı
eşimle ben yaptık izledi bizi
nasıl anlatılır başka kızlar allah aşkına söyleyin ya
ben olsam hiçbiriyle konuşmamaya başlardım canım onlar iyice laçkalaşmışlar alışmışlar artık sen laf edersin dalga geçerler onlar birşey söyler sen yine laf edersin ve birde boş yere suçlu sen olursun
ben allaha havale ettiğimi söyler susardım ve ne kaynanamla ne kaynımla konuşmazdım açıkçası eltimede gitmezdim
birde yatak döşek yatardım hamilesn kullan hamileliğinide
kör sağır dilsiz üç maymun oynardım
kaynana konuşsun dursun sallama
evi dağıtadursunlar görme ve toplama
konuşup dursunlar cevap bile alma.. ancak böyle kafan rahat olsun :))
yoksa o evde yakın zamanda tımarhanelik olursun valla bak
kafana tk tak nereye kadar..
ancak senin kaynın evlenirse senin başın o zaman rahat eder
ozaman o da görür hanyayı konyayı karısının yanında bi gık çıkaramaz her işi yapar
sen eltinin nispetlerine falanda bakma
hatta gıcıklığına aşşağıya inersen sende abart deki
oy benim bitanecik eltim o herşeyin en iyisini bilir falan pohpohla
eltinin sana tek kızgınlığı senin hamile olman onun çocuk sahibi olamaması oda içten gelen birşey ama seni severse bence aranızda oluşan bu duvarı yıkarsınız seni korursa hakkını savunursa dışarda gelen savunur içerden gelenler seni yerden yere vurur ne kadar olsada sen el kızısın.. boşveer vurdumduymaz ol
akşamları yemek yapma eşine de hasta olduğunu kıpırdayamadığını söyle
canım hamilesin sen okadar yorma kendini...
Başta kayınvalden olmak üsere hepsiyle mesafeli ol ve
mümkün olan en kısa zamanda ayrı bi ev tutup taşının..
Konunun tamamını okumadım ama,
seni eltinle filan kıyaslamasına da takılma hiç,
Bence bu tür muhabbetleri ciddiye alıp onlara cevap bile verme..
herkes ayrı, tarzıyla, fikirleriyle apayrı..
Siz kendinizi zorla sevdiremezsiniz.
bebek olduktan sonra
kaynınız sizinle artık aynı evde kalmayacak heralde
ben olsam hiçbiriyle konuşmamaya başlardım canım onlar iyice laçkalaşmışlar alışmışlar artık sen laf edersin dalga geçerler onlar birşey söyler sen yine laf edersin ve birde boş yere suçlu sen olursun
ben allaha havale ettiğimi söyler susardım ve ne kaynanamla ne kaynımla konuşmazdım açıkçası eltimede gitmezdim
birde yatak döşek yatardım hamilesn kullan hamileliğinide
kör sağır dilsiz üç maymun oynardım
kaynana konuşsun dursun sallama
evi dağıtadursunlar görme ve toplama
konuşup dursunlar cevap bile alma.. ancak böyle kafan rahat olsun :))
yoksa o evde yakın zamanda tımarhanelik olursun valla bak
kafana tk tak nereye kadar..
ancak senin kaynın evlenirse senin başın o zaman rahat eder
ozaman o da görür hanyayı konyayı karısının yanında bi gık çıkaramaz her işi yapar
sen eltinin nispetlerine falanda bakma
hatta gıcıklığına aşşağıya inersen sende abart deki
oy benim bitanecik eltim o herşeyin en iyisini bilir falan pohpohla
eltinin sana tek kızgınlığı senin hamile olman onun çocuk sahibi olamaması oda içten gelen birşey ama seni severse bence aranızda oluşan bu duvarı yıkarsınız seni korursa hakkını savunursa dışarda gelen savunur içerden gelenler seni yerden yere vurur ne kadar olsada sen el kızısın.. boşveer vurdumduymaz ol
akşamları yemek yapma eşine de hasta olduğunu kıpırdayamadığını söyle
canım hamilesin sen okadar yorma kendini...
Slm kızlar artık dayanamıyorum lütfen birileri bana akıl versin eşimin ailesinden evliliğimiz hatta nişanımızdan beri devamlı sorun yaşıyorum abartmıyorum ki on kavgamızın dokuzu hatta onu onlarn yüzünden ama eşim ailesinin ne olduğunu bildiği halde devamlı onları savunur ben devamlı haksızımdır hatta annesi 7 yaşındaki oğlumu dövdüğü halde ki bir tokattan bahsetmiyorum çocuğun kafasına vurup kalorifer peteğine itmek yere vurmak kadar hala eşimin ailesi haklı neymiş çocuk gürültü yapıp annesinin başını ağrıyormuş evimi çok uzak mesafeden tuttum farketmedi evliliğimizin başından beri eşimin ailesine ve kardeşine maddi destek vermesi vermediğinden yada ben engel olmaya çalıştığımda da devamlı sorun çıkıyor öyle ki kayınpederim evime kadar gelip bana saygızısca sen oğlumun parasına karışamazsın diyor eşimde ne yapayım baba vurayım mı ya kadar ayrıntıya girmek istemiyorum 9 aylık hamileyim buna rağmen eşim ailesine laf ettim diye yüzüme bakmıyor yatakları da ayırdık ne boşanmaya nede burada kalmaya cesaretim var yapılanları unutamıyorum aiilesinin yüzünü görmek istemiyorum annesi öyle oyunlu ki bana söyleyip yapacağını yapıp eşime gelince ağlıyor ağlanıyor ne olur akıl verin bir çocuğun var ikincide olacak bir aya kadar ama artık dayanma gücüm kalmadı evdeki paspas kadar değerim yok yüüzüme bakmayan gidip çocuğun odasında yatan ve devamlı ne olursa olsun annesinin savunan bir eş devamlı haksız olmaktan bıktım bende anne evladıyım dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?