Ay herşey birbirine girmiş...
Bu kardeşlerin annesi babası yok mu da sizde kalıyorlar ?
Bilezikler gitti, sizin borçlar duruken onların ki ödeniyor ... Ve ortak iş yapıyorlar...Sen eşinle ailesi arasına hiç girme bence karışma da bence...Ama kendini de ezdirme eltin gelmesin boşver ihtiyaçlarını almaya başla şimdiden...
Abartmıyorsun da ama çok karışsanda sen eşinle kötü olacaksın ve üzülmemeye çalış bebeğin zarar görür allah korusun...
En son yazdığın cümleyi kaçırmışım...
Sussanda fayda etmiyorsa sanrım konuşman lazım...
Valla arkadasım kendini yiyip tüketme olan sana oluyor eşine ve ailesine hiç bişe olduğu yok benm yıllarca annem benzer sorunları yaşadı bizim konumz para değildi..örneğin babam derdini halamla paylaşırdı babanem geldiğinde babam şımarır huysuz davranırdı anneme halam izmirde oturuyo geliş gidiş uçak parası bizden annem bişe söylediğinde açmı bırakıyorum sizi oluyor..erkeğin karakteryle alaklı diye düşünüyorum ailenn ağzına bakan erkekse işin zor çünkü benm babam öyle ve halada aynı..allah yardımcın olsun susma kalp kırıcı seklde de söylemem uygun tatlı dille konus oda umarım farkeder zamanla belki çoçuğun doğduktan sonra iş değişir baba olduğunun sorumluluk sahibi olduğunun farkna varır canım sabırlı ol..
:çok üzgünüm:çok üzüldüm yaa. hangi devirdeyiz kayınlara yengeler bakıyor, evlenirken nasıl kabul ettin böyle bir durumu arkadasım. çok zor bir durum. allah sabır versin sana. bir laf etsen eşin ara bozmak istediğini dusunuyor hatta bunu dile getiriyormuş. simdi ben sana eşinle konuş desem bile bu çözüm olmaz sizin durumunuza
Kardeşler arasında biri pasif diğeri baskın olabiliyor,eşiniz pasif olan galiba,pek yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
Şimdiye kadar eşiniz bu konudan rahatsız olup önlem almamışsa bundan sonrada almaz.
Sizin yapacağınız durumu kabullenmek,ya da aksi davranıp huzursuzluk sahibi olmak.
Birde aile aynı işi yapıyor ve kazanç ortaksa mutlaka çıkıyor pürüzler,hiç sevmem böyle işleri.
maddi durum yok diye kabul ettim cnm ama başta sadece 3 aydı bir sene oldu resmen hala beraberiz ve kayınlarımda cok düşüncesiz eşimle beni hiç başbaşa bırakmıyor bile konuşmakta olmuyor işte
benmi abartıyorum diye düşünüyorum
çok zor bi durum..
EV ÜSTÜNE EV OLMAZ..bende yaşıyorum şuan bu sorunları bende hamileyim kaynım bizle kalıyo malesef ve sorun üstüne sorun..yaşadıklarım beni çok yıprattı aynı yerde beraber olunca hiç bişeyin tadı tuzu kalmıyo malesef yapcak bişi yok..sıkıntı yapmamaya çalış..eşinin ailesi sonuçta eşinin üstüne ne kadar çok gidersen okadr tepki alırsın ve ara bozan sen olursun..kendimden biliyorum..
ALLAH yardımcımız olsun
aslında içlerinde işleri yöneten eşimdir buzamana kadar herşeylerin kardeşlerinin herşeyine koşmuş kardeşleri tek başına bişey yapmayı beceremiyorlar bide en küçüğü 27 yaşında
maddi durum yok diye kabul ettim cnm ama başta sadece 3 aydı bir sene oldu resmen hala beraberiz ve kayınlarımda cok düşüncesiz eşimle beni hiç başbaşa bırakmıyor bile konuşmakta olmuyor işte
benmi abartıyorum diye düşünüyorum
evet cnm çok zor bir durum bide işin içine maddiyat girince dahada zor seninde kaynın uzun sürelimi kalıcı yanında
hiç de abartmıyosun düşüncesizliğin daniskası bende böleyim aynı sen gibi yalnız kalmak hakkımız değilmiş gibi birde nerdeyse aynı yatakta yatıcaz..çok mu şey istiyoruz ki anlamadım
Pasif derken yanlış anlattım galiba,
dediğim gibi işte sürekli verici olan,çok çalışan her zaman mağdur olur,
suistimal edilir,eşinizi ailesine karşı pasif demek istedim.
bende aynı şeyleri duyyuyorum cnm acmısın acıktamısın gibi güzellikle konuştuysamda olmadı dün gecede tartıştık çok kırıldım dün eşimin bana ettiği laflara artık hiçbirşey söylemicem neolursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?