Ben mi abartıyorum kızlar yardım lütfen...

evet cnm doğulu eşim kaynımda aynı sürekli telefonda pc benim eşime evlenmeden senden pc istiyorum dedim parayla değilde puanla aldık ama bana alındı yanı bunu herkes biliyo kaynım geciyo saatlerce telefon pc başında yatağını bile toplamaz kayınvaldeme gelince hasta beyin kanaması gecirmiş o yüzden dengesi pek yerinde değil ama ona ragmen cok güzel laf sokar:)

ben eşime iki aylık hamileyken söyledim ben cocuk odası yapıcam kardeşlerinede ayrı ev tutalım ben bebek odasına kimsenin girmesini istemiyorum dedim annenlerde gelecek bak dedim doğumum mart sonu kayınvalde dogumu beklicek sonra gidecekmiş

ben evimde istemiyorum ona göre dedim ama o farklı anladı ailesini istemediğimi falan anladı neyse annemler alt katta kalacak dedi bende tamam dedim doğuma kadar bu evden taşıunacaz dedim kabul etti ben altlı üstlü olmak istemiyorum sinirlerim boşalıyor beni düşünmüyorsan çocugunu düşün dedim benim her stresim onu etkiliyo dedim kabul etti

haa bu arada eltimde kayınvaldeleri hergün arar anne gelin özledim falan diye ben pek aramam çünkü kayınvaldemler nişanlandığımdan beni sadece 1 kere aradılar ama eltimi ararlar sürekli ben kayınvaldemede dedim siz beni aramıyorsunuz bende sizi aramıcam dedim

neyse cnm akşam eşim geldi özür diledi sinirle söyledim özür dilerim dedi ama param yok kazanayım biraz hemen alıcam kimse karrışamaz dedi bende kartları ver ben alışveriş yapıcam dedim güldü tamam dedi

bebegime kıyafetler alıcam hergün bende bundan sonra kendimede alıcam umrumda değil valla

kaynımın evlenmesine gelince evlenmez o çok düşüncesiz hep uzak takı kızlarla telle konuşur hiç yakınındakilerle ilgilenmez artı ondan bi büyük kaynımda var oda alt katta kalıyo

ama eşim beni çok iyi biliyo sıkılıp kızdığımda suratımı asar çekilirim bi köşeye bu annesi babasıdahi olsa o yüzden şimdi huyuma gidiyor

eşime en gec 7. ayıma kadar süre verdim ayrı eve gecme konusunda ama harcamalarımı yapıcam bende cok dogru söylüyorsun cnm valla

kabul etme sebebine gelince benimde konuşamayan bi kardeşim var onu düşünerek sadece 3 ay diye ses çıkarmamıştım ama onlar düşüncesizse bende öyle olucam

çok zor bu kadınların işi ya

kayınvaldem rahatsız cnm o yüzden ayrı ev tutalım demez ona göre gerek bile yok ayrı eve

eltim onların gelmesini çok istiyor eltimle huzurlu olurlar

doğumuma yakın annem gelecek zaten gerçi aynı yerdeyiz ama nolur nolmaz diye annem kalacak yanımda doğumdan sonrada yanımda kalacak eşimde bunu biliyo o yüzden 7 ayıma kadar süre verdim ayrı ev konusunda eşime

ah sibelcim ah aynı durumları bende yaşadım eşimin ailesi hiç bişeye karışmadılar evlenirken herşeyi kendimiz yaptık..borçları öderken tabi takılarımın hepsi gitti annemler sadece 8 burma bilezik takmıştı hepsi gitti.bide hepsi köydeydi evlendiğimiz ay başladılar damlamaya önce kız kardeşi geldi 1 sene kaldı ünüversteye yazılmıştı 1 bileziğimde ona gitti okadar uyuzduki soru soruyodum cevap vermiyodu hizmetini ben yapıyodum çamaşırlarını yıka ütüle çıldırtti beni storlu tüllerim vat onlardan birini düşürdü hiç bişeyde demiyo sonra ben farkettim bi anda gülüyo bide...ters ters baktım eşim bana küstü bide tabi evden gittim ben oda gitti zaten allaha şükür sonra kaynım geldi kalmaya dükkan açtık akşam evde ben yanlızım geliyodu eve benle oturuyodu pc el koymuştu görümcemde öle yapmıştı gerçi benim bekarlık pc üstelikte ay bir sapık bir sapık kaynım o kadar iğrençtiki pc geçmişe bakmtığımda neler neler vardı msn geçmişi filan oda uzaktaki kadınlarla konuşuyo iğrenç iğrenç..evli bayanlarda var hergün banyo cabası tlf konuşup banyolar ite sonra banyoda el izleri kendi kendine bişeler yapmış ben çok titizim bide küveti kusarak temizliyodum..eşim ses çıkarmıyodu yine banyoda kıllı el izi gördüm ve cinnet geçirdim ben herşeyi kırdım topladım eşyamı gidiyodum sonra faceden msj attım kaynıma dükkanda duruyodu bidaha sakın pcme dokunma yeter ya benimde midem var die insan biraz utanır diye sonra eşime kırdım döktüm heryeri halasınada dedim..sonuç kaynım o msj lardan sonra halasına gitti daha gelmiyor eşimde özür diledi çok ve şimdi rahatım sıkma canını kesinlikle sesini çıkar anlamıyolar laf koymadan falan ..istediğin herşeyi al kimseyi düşünme ii niyetin herzaman suistimal edilcektir emin ol kıymetinde olmıycaktır..ben önceden almıyodum hiç bişey baktımm iice alıştı oda bişey almamı istemiyo başladım almaya valla şimdi daha değerliyim...ohh be

canım kesinlikle kimseyi düşünme kendine bak sen istediğini al....susup degerlimi olucan sanki nekadar sesiz yardımcı olmak istersen okadar ezilirsin canım..altınlarıda unut bence geri gelmez onlar bende dedim eşim zorda kalmasın veriyim ii niyet işte ama şimdi olsa vermem asla...yani sen gez dolaş ye iç saç saç paraları takma kimseyi boşşş ver bidahamı gelicen dünyaya biri bişey dedimi bolca gül ben öyle yapıyorum valla kimsede bişey diyemiyor artık üzülmüyorum ya gülüyorum...menfaati için sevcek olanda sevmesin beni zaten kaynanammış eltimmiş amannnn çokta umrumda ...

cnm valla bu konuda tek dertli ben değilim eşim sağ olsun çok düşüncelidir aslında elinde parası olsa biliyorum bana neler neler yapar ama şimdi borçlar var diye bişey almamı istemiyor
kaynıma çok söyledim odanı topla banyoyu temiz bırakın diye anlamazlıktan geliyor
bende eşime bagırp çağırıyorum eşim topluyor herşeyi kaynım odasına su bardağı götürür ben almasam haftalarca o bardak orda kalır o kadar yanı ama bende şimdi esirgemiyorum lafımı bozuluyor bana ama genede hiçç yanı bi gün eşime göstercem odasını banyoyu ben artık bu şekilde bu hamile halimle kardeşinin dagınıklarını toplamak zorunda değilim dicem ya sen konuş kendi toplasın yada sen topla kardeşinin arkasını dicem

evelndik 3 ay sonra geldiler yanımıza ve öyleki bizi yanlız bırakmak için dışarı arkadaşlarla dolaşmaya bile gitmezdi biz dolaşmaya gitsekb izim peşimize takılırdı
arkadaşlarımıza yemege gideriz takılır peşimize
pcyi aldımı eline bende diyorum işim var verirmisin pcyi iişim olmasa bile

ama bundan sonra harcıcam parayı kaynım eşine vermiş kredi kartını o harcama yapıyomuş eşime kızdım bundan sonra bende harcıyorum dedim tamam dedi
pazartesi doktora gidicem kıyafetler alcam kendime sonrada bebegime alcam hergün bişeyler

altınlara gelince onlar mehir hakkımdı benim ben hepsine söyledim alana kadar hepinize haram ediyorum diye ama abisi umursamıyor

her fırsattada söylüyorum hakkım helal değil diye etmicemde

Malesef size katılamayacağım hamile kaldım beni kıskanıyor ne kadar çirkin bir yakıştırma
hiç empati kurmayı denedinizmi cocuk sahibi olamayan bir insanın psikolojini nerden bileceksinizki yasamamissiniz kadın gelmiş 35 yasına su an onun en son görmek isteyeceği şey hamile kadınlar
siz bu sorunlarinizla uğraşırken belki onun sorunları daha fazla hiç duzundunuzmu
para pul mevzuları atlatilir unutulur gider Allah dermansiz dert vermesin

kendi ağzıyla söylediği için yazdım bunu
herzamanda söyledim çok zor bir durum gercekten bebek isteyipte olmayan biri için sadece onun için bebek konusunda üzülüyorum ve onun içinde elimden geleni yaptım doktorlarada götürdüm ama hamileliğimde bana yardımcı olmayıp daha cok moralimi bozunca yanına gitmiyorum oda gelmiyor
herzaman şunu söylüyorum allah gercekten isteyen herkeze sağlıklı evlatlar versin

evet sen kolik haklısınız bu konuda ama hamile bir kadına sırt dönmekte kötü olsa gerek...benimde bebeğim olmuyor hamile birini görünce üzülüyorum 2.5 yıllık evliyim ben gerçi ben. arkadaşımla aynı binada oturuyorum her konuda yanındaydım dogumunda bile...şimdi bebegini birlikte büyütüyoruz benim yanımda gündüzleri çogu zamn bebik beni görünce nasıl sarılıyor bana yanında olması bu duyguyu biraz köreltir bence çocuk özlemine biraz su serpilir bu biraz bencillik ...bana göre ben arkadaşımın gündüz gidip işlerini yapardım çok kötü oluyolar psikolojileri de farklı çok dua etti bana...bakarsın vesile olur onun dualarıyla bebeğim olur...

haha aynısını bende yapıyodum en son zamanlarda pc lazım verirmisin die başında bekliyodum..çok ayıp şeyler bunlar yaparsın sonuç ta nefis ama bu kadar barizde olmaz canım..asla laf koymalar işe yaramayacaktır üstlerine alınmazlar ki ben eşime söylüyodum küvete su tutun bari medem bulanıyo temizlerken onun yanında hiiiç takmıyodu valla eşimde dikkat eder ..o tarz şeylere...hepsi aynı demkki bu kayınların desene..eşin konuşsun bence senin agzınla değilde kendi farkettikleriyle..yengen hamile topla biraz sende yardımcı ol die dağınık bırakıyosun falan die zoruna gitmez öyle sonuçta abisi..senin söylemen herzamn yanlış anlaşılır...ama seni çok iii anlıyorum yaşamayan bilemez asla ...

siz bendekini görseniz halinize şükredersiniz beee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sizin kaynınız bekarda yanınızda kalıyor günün birinde evlenir gider nasılsa diye düşünürsünüz hatta evlebdirmek için kız bile bulunur valla
ama benim kaynım yani eşimin abisi evli 1 çocuğu var eşide hamile ama her gün bizde ydi
çünkü 1 hafta oluyor kendisiyle tartıştık daha doğrusu o benle tek başına tartıştı ben konuşmadım benle artık kon uşmuyor 4 gündürde evimie gelmiyor gelsede artık daha az gelecektir çünkü annesinin evi burası :umursamaz::umursamaz:

aman Allahım yaaa,Allah sabır versin ne demeli bilmiyorum.nelerle uğraşıyorsunuz böyle çok üzüldüm,o sorunlu kaynınızı tepeleyin evden,sen de keyfine bak takma milleti.

Benim anlatmak istedigim çok farklı bisey hamileliğinde yardım beklemesi gayet doğal tabi kullandığı cümle çok yanlış sen 2,5 yıllık evliliginle yilllardir anne olmak isteyenlerle psikolojini bir tutma lütfen daha çok erken sen cocuk özlemini arkadasinın coguyla giderebirsin ama bayanın eltisi belki gormekten bile rahatsız olur her insan bir değildir anlatabildimmi hemen kiskanclikla itham edilmesi yanlış

biraz zaman gecsinde söylücem eşime ben söyleyince alınıyor cünkü iyilikle söylesemde kötü oluyorum ama gene hiçbişi yapmıyo klava:

canım allahım isteyen bebek özlemi çeken herkese sağlıklı bebekler versin
umarım en kısa sürede seninde dünya tatlısı bebişin olur bana doktorlar şu rahatsızlıkların varken kalamazsın hamile dediler ama allahıma şükürler olsun bebişim oldu

Canim kusura bakma ama yanlista anlamis olabilirim ama .. Altinlar 3 senedir geri gelmedi demissiniz .. Ama siz daha 1 yillik evli degilmisiniz ..

evet o yanlış bir kelime olmuş gerçektende.banada biri beni kıskandı dese çok üzülürüm bende ama kimseyede öyle yapmam ne olursa olsun yanında olmaya çalışırım....banada oldu teyzemin kızı çok acayip şeyler yapıyodu hamileydi dalga geçer gi laflar söylüyordu yinede sesimi çıkarmadım yardım etmeye çalıştım ona düşük tehlikesi vardı halay çekerken oyuna girmek istedi ben izin vermedim beni kıskandı izin vermedi elimden tutmadı filan demiş halbuki ben bebegine zarar gelsin istememiştim...yaptı yaptı kendi zarar gördü bebegi düştü yinede üzüldüm bencil olmamak lazım benim kızdığım bencillik...tabiiki bir tutamam zaman ilerledikçe şans dahada azalıyor çok zor bir durum allah yardımcımız olsun inşallah hayırlı bir evlat nasip etsin onada banada isteyen herkesede...arkadaşım..:Saruboceq:

delikafadulden oy ya benimde öyle olucak bakalım ne sıkıntılar bekliyo daha.eşim dükkan açtı hiç bişeye yardım etmeyen kardeşinide getirdi ortak olarak yanına koydu okadar sıkıntı çektimki maddi olarak hala devam ediyoruz o karısına çektirmiycektir düğününüde biz yapıcaz evinide alıcakmış abisi benim eşim ek iş yapıyor sabah 6 gece 12 yekadar çalışıyor hem kendi dükkanında hemde civilde çocuk mağzasında oo ayaklarını uzatıp oturuyo ama kaymaga düşcek benim sıkıntılarımda boşuna uyuz oluyorum benim evimde ekmek olmuyo alamıyoruz maaşınıda dükkana yatırıyo beyefendi izmire gidip geliyo uçakla gün içinde tel.tanıştığı kızlarla buluşmaya evlenince daha beter olucak yani...sizin keseniz ayrı en azından....of of :2:

bizim kesemiz ayrıda abisi bizim keseninde hesabını tutuyor kaydirigubbakcemile3 doğalgazı çok yakıyormuşuz
elektriği çok yakıyormuşuz
alışverişte çok harcıyormuşuz muş muşta muş muş yani
bunları diyen ağabey lacoste den aşağı giyinmiyor oğluna disel markalar giydiriyor karısı zaten marka olmayan birşey almaz
yemeğe davet ederseler etin en iyisini nasıl alacağından bahsediyor antrikotlar falan
bu ay 5000 tl harcamışız nereye harcadıysak diyorlar kaydirigubbakcemile3 ay gözüm yok daha çok harcasında
bıraksın üç kuruşumuzun hesabınıda biz bilelim kimsenin malında mülkünde gözüm yok
acaba biz burdamı hata ediyoz ya
bundan sonra bana da alın diye ağlayacam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm buda zor gercekten ya ayrı hesaplar var ama hala daha gelip hesaplarınızı sorguluyor
onlar seni sorgulaayınca sende onları sorgulucan ozman çaktırmadan kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…