Canim esin dogulu mu/
ben bu hikayeyi bir yerden duydum sanki:)
canim benim simd e kardesiyle beraber yasiyordu. kardesi aylak isssiz aksama kadar chat sigara, telefon elinde, kizlar.
evlenirken sart kostum. kardesin olmayacak ayni ev olmaz diye. Esim soyledi kardesine. evlenecegimiz zaman sen ayri ev kur diye.
2 sene sonra evlendik bu gitmedi. 2 sene de ABD de yasidik. Orada da dedik. gelinceye kadar ayir evini diye. geldik baktim bu halen evde. kavga cikardim, kovdum evden. hakliydim. esim de bir sey diyemedi cunku en bastan sart kosmustum. insan olan gururlu olur. simdi gelmiyor eve. 1 sene konusmadik ama sonra bayramdi konustuk, ama mesafeliyiz. gene orada burada yatip kalkiyor. ev kurayim hayatimi duzene sokayim olayi yok.
kayinvalidemler gelir 3-4 ay kalmak normaldir onlara gore. 102 gun kaldilar gecen kis. dis yaptirdilar. onceki konularimdan okursunuz o da ayri bir facia.
neyse canim seni cok iyi anliyorum yani.
ama diyecegim o ki. O altinlar gitti gelmez. bir daha da verme, simdi kizin olunca altin takilir. onlari sakin verme. hemen bir hesap actir. altin hesabi. ya da ne bileyim Euro hesabi. para bankada dursun. geberse de acliktan olse de verme.
sonraaaaaa, kaynin hayatta gitmez. evlendirin sizinkini en iyisi:) helal sut emmis bir kiz bul ona. yoksa hayatta gonderemezsin. ya da bebegin olunca emziremezsin onlarin yaninda. problem cikar surekli. odada mahsur kaldim diye. cunku kucuk bebek surekli emiyor. saatlerce emiyor. ben yemek yerken bile emzirirdim dizime yastik koyup.
esine de soylesen de ne abisini ne kardesini siler.
ama bak ne yapacaksin biliyor musun? sallamayacaksin. yani harcama mi yapilacak. yapacaksin. karti isteyeceksin. gideceksin. en guzelini en pahalisini alacaksin. hesaplarda problem cikacak ki ayirsinlar. hersey gulluk gulistanlikken niye ayirsinlar? bir tarafa fazla gidecek, cazgir olan tarafa az kalacak ki cazgir olan bagirsin. o da abisi tarafi oluyor. sen kizina oda alacaksin. bebek arabasi alacaksin. mama sandalyesi oto koltugu kiyafetler.
ben oyle yaptim. biz artiramiyoruz. ben ne kadar sikarsam sikayim baisi o taraftan istiyor. yok abisi araba degistirir, kardesine para gonderir, annesine dis yaptirilir. (annesi en pahalisindan ister 60 yasinda tum dilerini implant ister 11 milyar)
neyse ben de artik o kadar borca soktum ki, bi halt edemiyor. madem yiyecegiz, hep beraber yiyelim bari dedim. ne giyecegimden kisiyorum ne yiyecegimden ne de avimdeki esyadan. alinmasi gerekiyorsa cart diye aliyorum. e haliyle para mara da kalmiyor.
bak sen de uygula. memnun kalacaksin.
evet cnm doğulu eşim kaynımda aynı sürekli telefonda pc benim eşime evlenmeden senden pc istiyorum dedim parayla değilde puanla aldık ama bana alındı yanı bunu herkes biliyo kaynım geciyo saatlerce telefon pc başında yatağını bile toplamaz kayınvaldeme gelince hasta beyin kanaması gecirmiş o yüzden dengesi pek yerinde değil ama ona ragmen cok güzel laf sokar:)
ben eşime iki aylık hamileyken söyledim ben cocuk odası yapıcam kardeşlerinede ayrı ev tutalım ben bebek odasına kimsenin girmesini istemiyorum dedim annenlerde gelecek bak dedim doğumum mart sonu kayınvalde dogumu beklicek sonra gidecekmiş
ben evimde istemiyorum ona göre dedim ama o farklı anladı ailesini istemediğimi falan anladı neyse annemler alt katta kalacak dedi bende tamam dedim doğuma kadar bu evden taşıunacaz dedim kabul etti ben altlı üstlü olmak istemiyorum sinirlerim boşalıyor beni düşünmüyorsan çocugunu düşün dedim benim her stresim onu etkiliyo dedim kabul etti
haa bu arada eltimde kayınvaldeleri hergün arar anne gelin özledim falan diye ben pek aramam çünkü kayınvaldemler nişanlandığımdan beni sadece 1 kere aradılar ama eltimi ararlar sürekli ben kayınvaldemede dedim siz beni aramıyorsunuz bende sizi aramıcam dedim
neyse cnm akşam eşim geldi özür diledi sinirle söyledim özür dilerim dedi ama param yok kazanayım biraz hemen alıcam kimse karrışamaz dedi bende kartları ver ben alışveriş yapıcam dedim güldü tamam dedi
bebegime kıyafetler alıcam hergün bende bundan sonra kendimede alıcam umrumda değil valla
kaynımın evlenmesine gelince evlenmez o çok düşüncesiz hep uzak takı kızlarla telle konuşur hiç yakınındakilerle ilgilenmez artı ondan bi büyük kaynımda var oda alt katta kalıyo
ama eşim beni çok iyi biliyo sıkılıp kızdığımda suratımı asar çekilirim bi köşeye bu annesi babasıdahi olsa o yüzden şimdi huyuma gidiyor
eşime en gec 7. ayıma kadar süre verdim ayrı eve gecme konusunda ama harcamalarımı yapıcam bende cok dogru söylüyorsun cnm valla
kabul etme sebebine gelince benimde konuşamayan bi kardeşim var onu düşünerek sadece 3 ay diye ses çıkarmamıştım ama onlar düşüncesizse bende öyle olucam

çok zor bu kadınların işi ya