Ben mi abartıyorum kızlar yardım lütfen...

olması gerekenleri yorumlamışsın canım bende 5 aylık hamileyim aynı sorunların bi değişiği diyelim bendede var..eşimize bunları söylediğimizde kötü taraf biz oluyoruz..
ara bozan hiç bişeyden memnun olmayan kişiler oluyoruz..
bizim hassasiyetimizi anlamaları çok zor gibi geliyo bana..

tamda bizi tarif etmişsin eltimde aynı tarifteki gibi

eşlerimizin gözünde çok şey istiyoruz karısı mutsuz olsun kardeşi mutlu

aslında öyle demeyelimde onlarda mutsuz olmamızı istemezler tabiki ama bizim daha fazla idareci olmamızı istiyolar ama bilmiyolarki bu bizi çok yıpratıyo..
bunu anlatmak çok güç işte..
sen 4 aylığım demişsin cnm bebeğinin cinsiyeti bellimi nasıl geçiyo hamilelik..
ilaçlarını beslenmeni ihmal etme yinede..olan çocuğumuza olmasın bari

böyle bir durumda peygamber sabrına sahip olmak lazım anladığım kadarıyla. belki birgün hersey guzel olucak diye umud etmekten başka çare yok mu amaa

tatlım çok söyledim güzel dille bak bu şekilde olmuyor abimlerede zor oluyor tutalım cocuklarda rahat etsin dedim anne babada gelecek onlarda rahat eder bu şekilde hepimiz huzursuz oluyoruz diye ama ben onun ailesini istemiyo oldum

ama bu şekilde devam eden bi hayat beni eşimden soğutuyor bunun farkında degil

ayy sibel aynı ben allah allah..
şaşkınım valla napsak bilmiyorum

böyle bir durumda peygamber sabrına sahip olmak lazım anladığım kadarıyla. belki birgün hersey guzel olucak diye umud etmekten başka çare yok mu amaa

canım bizim için şuan yok malesef ama eşim allah tan geri kafalı değil ömrüm boyunca onlarla beraber oturamicağimı biliyo en azından..
biraz maddi durumlar düzelse keşke ama şuan zor gibi

canım bizim için şuan yok malesef ama eşim allah tan geri kafalı değil ömrüm boyunca onlarla beraber oturamicağimı biliyo en azından..

inşallah ikinizde biran önce istediğiniz ve hakettiğiniz mutluluğa kavusursunuz canım.

cok zor bi durum iki ucu ....... degnek yani:ecrin_bebek:

sussan olmaz soylesen olmaz..
bu kardesleriyle ic icie oldugunuz surece bu sorun cozulemez gibi gozukuyor maalesef:çok üzgünüm:

insan hamileyken daha çok takar kafasına herşeyi heralde..
ne bileyim evde kocanızla o soru sormadıkça konuşmasanız biraz ondan ayrı takılsanız (ona karşı olan görevlerimizi aksatmadan) ama hiçbir şekilde surat yapmadan.. sorarmı acaba neyin var sibel diye...

biraz da sabrederek ve dua ederek beklemek lazım biliyomusun.. allah sonra gösterecektir eşinize abisinin yanlışlarını sonra o şikayet etmeye başlayacaktır diye düşünüyorum. boshayallersmile

cnm kayınlarım çok düşüncesiz hamileyim evde bana yardımcı bile olmazlar eltimide takmıyorum gelip gitmesi umrumda degil evet cnm bundan sonra öyle yapıcam bende

evet cnm ama ben cok sabırsız bi insanımdır huyuuda biliyo ama inatlaşıp konuşuyo daha cok kötü ediyo beni
%60 kız cnm pazartesi gidicem belli olacak baya ihmal ettim bebegimi zaten sende üzme cnm kendini bebeklerimiz var sonuçta

dua etmekten başka bir yolumuz yok sanırım cnm inşallah maddi sorunlar biran önce düzelirde bizde eşimiz ve çocuklarımızla cok mutlu oluruz

benim kayınvaldemle kayınpederimde geliyo beni çok daha zor günler bekliyor

evet cnm hamileyken daha bi hassas oluyor daha cok sorun ediyosun herşeyi
sormaz cnm denedim cünkü bakar bikaç gün ben pek ilgilenmiyor oralı olmuyorsam oda aynısını yapar bana taaki ben konuşana kadar onuda anlamaya çalışıyorum iş olmadı maddi sorun var diye eşimde srtes yapıyo oda sıkılıyor ama benim tarafımdan bakmaya calışmıyor

sabredicem başka yolu yok cünkü ya sabredicem ya evliliğim bitecek

sabredicem allah yardımcım olsun

bu günler elbette geçecek ama zamanı geldiğinden annelerimiz gibi bizde anlatıcaz ne günler gördük nerelerden geldik bu günlere diye...
hiç kıyamıyorum ya hamile olup üzülenlere :çok üzgünüm: birde annesiyle babası gelecekler diyorsun :bbo: inşallah ailesi anlayışlı insanlardır ve bir kış boyu kalmıycaklar heralde dimi:)))

umuyorumki bir an önce gececek bunlarda cnm

kış boyu kalacaklar cnm

o zaman bir kış boyu hep sende değil de biraz da kaynında kalırlar dimi:))))))))

Böyle koloni gibi yaşayınca herşey birbirine giriyor tabi.:bbo:
Ne diye sizde kalıyor kaynın. Ben çok içiçe olmayı sevmediğimden midir nedir, çok gereksiz buluyıorum üstüste kalmayı.
Bana kalırsa eşine konuşma arkadaşım. Sonuçta içiçe olunca onunda suçu yok abiim, kardeşim diye yardım ediyordur.
Ayrıca eltinden, hatta kimseden bir beklentin olmasın. Ben hamileyim kayınvalidem bir kere canın ne istiyor demedi. Bu arada benim annem de yok. Benimle ilgilenebilecek. Ama sıkıntı yapmıyorum kendime, eşimede bıdı bıdı konuşmuyorum.
Ha üzüldüğümü söyledim ilgilenmiyorlar diye. Ama bir kere söyledim.
Ben kocalarının başının etini yiyen kadınlara da çok kızıyorum.
Ha sen böyle yapıyorsun diye söylemedim bunların. Genel geçer kurallara göre konuştum. Sen keyfine bak, hamileliğinin tadını çıkar. Ne papacaksın kaynını, eltini boşver.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…