Tabiki beklentim olcak bişi yapıyosam karşılığını beklerim elbet
Tabiki arıyorum
Konuya yazdım eltimin abisinn düğünüü oldu kim olduğunu bilmem etmem hayırlı olsun dediö
Pasta bekleyen yok bi msj atmaz mı insan
Ve eşim benden bunları bekliyor yani işte anneme yaz babamı ara sürekli dürter beni
abisinin düğünü ayrı doğum günü ayrı
öbür mesajda da yazdım, doğum günü için eşinizin ailesinden kimi aradınız bu güne kadar
çocuk için bile mesaj atmışsınız bir telefon etseler diye beklerdim diyorsunuz
önceki konunuzu da baz alarak söylüyorum. siz dünya benim etrafımda dönsün diyen bencil bi karaktersiniz.
neden? doğruya doğru dediğim için mi?Sizde ağzınızın ayarı olmayan densiz bir karaktersiniz
neden? doğruya doğru dediğim için mi?
siz kendi ayarınızın olduğunu mu sanıyosunuz?
söylediğiniz şeyin ne kadar saçma olduğunun farkında mısınız?Doğru diye bişi yok. Kime göre doğru ? Size doğru gelen şey herkese doğru gelecek diye düşünüp yorum yapıyorsanız bencil olan sizsiniz.
Yahu deprem bölgesinde yaşayan benim depremi hisseden benim onlar ayrı şehirdeler alakasız bi şehirdeler ben niye onları arayayımgercekten bana cok tuhaf geldiniz.. beni yanlis anamayin ama Esiniz size cicek yollamis, ve yemege cikmis sizin yaptiginiz cok cocukca bence. Ne var yani dogum gününüzse? Siz önem veriyorsunuz diye bunu herkesin yapmasi gerekmiyor. Bence bu durumda siz suclusunuz, cok abartmissiniz.
Kayinvalidenize gelince, dogum gününde hakli olabilirsiniz ama deprem konusunda sizin onlari aramaniz gerekiyor bence. Yaslilardir onlar da sizden ilgi bekliyorlardir.
Siz bana biraz bencil geldiniz.. bu benim düsüncem
Sizin yazdığınız her kelime de bana saçma geliyor o yüzden engelliyorum sizisöylediğiniz şeyin ne kadar saçma olduğunun farkında mısınız?
buraya konu açıp yorum istiyorsunuz, demek ki siz de davranışınız doğru mu değil mi emin değilsiniz.
ama yorum yapınca laf ediyorsunuz.
ay engelleyin. ben bayılıyorum size bencil demeye sanki. bencilsiniz kabul edin. engelleyin veya engellemeyin bu değişmeyecek. ısrarlarınız ile hayatınızdaki kişiye eziyet ediyorsunuz.Sizin yazdığınız her kelime de bana saçma geliyor o yüzden engelliyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?