- 14 Kasım 2001
- 21.326
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.481
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi saripencere
-
kazen, ne hastasıymış acaba?bu tür üyeler de hep hasta.
Bncemilleteki fantazilere gel
Ben böyle senaryoları cok severim oyuzden dikkatli okudum
Cocugu düşmüş
hayır bir zümre var ki bu konuların bizim tarafımızdan açıldığını iddia eden. Bunlarla mücadele ediyoruz ama yok sonuç ortada ... kadın 10 üyeli kalmış 10 hesabında da ayrı problemi var. Ya dalga geçiyor ya da Birol Güvenin yaptığı gibi dizleri için buradan konu topluyor
hayır bir zümre var ki bu konuların bizim tarafımızdan açıldığını iddia eden. Bunlarla mücadele ediyoruz ama yok sonuç ortada ... kadın 10 üyeli kalmış 10 hesabında da ayrı problemi var. Ya dalga geçiyor ya da Birol Güvenin yaptığı gibi dizleri için buradan konu topluyor
Konu kalabalıkken burada bir konuyu paylaşmak istiyorum X bir ilden üyemiz oğlu kan kanseri olduğu için (kendisi çalışıyor) ek iş yapmak istiyor bileklik yapıp satsam izin verirmisiniz dedi.
Bu tür konular çok suisitmal edildiği için önceufak bir araştırma yaptım, facebook profilini görünce abla site senin köpeğin olsun dedim.
O kişiden ürün alan herkesi otomatik olarak pro üye yapacağım....
Asla maddi yardım kabul etmiyor bu sebeple hepimiz 1-2 belkide 10 bileklik alalım ...
Konu kalabalıkken burada bir konuyu paylaşmak istiyorum X bir ilden üyemiz oğlu kan kanseri olduğu için (kendisi çalışıyor) ek iş yapmak istiyor bileklik yapıp satsam izin verirmisiniz dedi.
Bu tür konular çok suisitmal edildiği için önceufak bir araştırma yaptım, facebook profilini görünce abla site senin köpeğin olsun dedim.
Asla maddi yardım kabul etmiyor bu sebeple hepimiz 1-2 belkide 10 bileklik alalım ...
Abla satış yapmaya başladığında toplu özel mesaj ya da popüler konulara link vererek paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.Konu kalabalıkken burada bir konuyu paylaşmak istiyorum X bir ilden üyemiz oğlu kan kanseri olduğu için (kendisi çalışıyor) ek iş yapmak istiyor bileklik yapıp satsam izin verirmisiniz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?